King.

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
King.

King.

Post autor: King. »

No więc witam Was wszystkich!

Mam na imię Michał, mam 14 lat, w sierpniu 15. Interesuję się MJ już od 3 lat. Niestety Jego nazwisko poznałem dopiero po śmierci i trochę się tego wstydzę ;( Ale poznałem Go jako człowieka... To KRÓL.

Mam nadzieję, że dojdę do porozumienia z wieloma fanami i sie zaprzyjaźnimy :)

Nie mam ulubionego albumu jeśli chodzi o Króla. Każdy jest wspaniały na swój sposób.
Obrazek
Awatar użytkownika
yourlovelystar

Post autor: yourlovelystar »

Witam, witam ;)
King. pisze:Niestety Jego nazwisko poznałem dopiero po śmierci i trochę się tego wstydzę ;(
Nie ma co się wstydzić, można jedynie żałować, że tak późno odkryło się Jego twórczość.
You gave me strength when I wasn't strong
You gave me hope when all hope is lost
You opened my eyes when I couldn't see...

www.yourlovelystar.photoblog.pl
Awatar użytkownika
King.

Post autor: King. »

Wierz mi, że naprawdę to nie moja wina ;( Bo nigdy wcześniej nie słyszałem o kimś takim. Urodziłem się w 1997. Kiedy już miałem trochę wiedzy o świecie w wieku 7-8 lat, jeszcze nie interesowałem się muzyką. W wieku 10 lat zacząłem się interesować pierwszą muzyką na poważnie (wcześniej wychowywałem sie na zespole t.A.T.u.). W tamtym czasie o MJ było cicho w mediach, nie miałem okazji nigdzie o Nim słyszeć. Aż w 2009 mówią o JAKIMŚ Jacksonie, co umarł i puszczają Jego teledyski na okrągło. Zaintrygowała mnie ta twórczość i sięgnąłem po Jego płyty.

Michael to cudowny człowiek.
Obrazek
Awatar użytkownika
yourlovelystar

Żebyśmy się źle nie zrozumieli, nikogo nie osądzam. ;) Tym bardziej, że moja "przygoda" z muzyką MJa też nie ma dłuugiej historii. Ale miło jest widzieć zainteresowanie Nim wśród młodszych. ;) :muzyka:

Gienek

Post autor: Gienek »

King. tutaj bardzo dużo osób miało podobną historie do twojej , wiec to jest już normalne i naprawde cieszy ze dalej są ludzie którzy sluchają MJa po takim czasie :) , nie tylko wtedy kiedy byl na czasie po swojej śmierci.

Powodzenia !: )
BE REAL
Awatar użytkownika
cocainegirl

Post autor: cocainegirl »

Ee tam, co się martwisz. Przed / po śmierci, ważne, że nie mówiłeś nigdy na niego źle i go kochasz. :)
Pozdrawiam.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
Awatar użytkownika
yourlovelystar

To chyba też dowód na to jak wielki wywiera wpływ na ludzi wszystkich pokoleń mimo tego, że już nie żyje.

Awatar użytkownika
Michaelowa_klaudia

Post autor: Michaelowa_klaudia »

witaj ;-) ciesze sie ze przychodza tutaj coraz wiecej osob w naszym wieku. Rowniez jestem fanka Michael po smiertna niestety i tak jak samo jak ciebie mnie to bardzo boli, nigdy sobie tego nie wybacza ale to tez nie moja wina nie wiedzialam wczesniej kim byl Michael nie obrazalam go i nic z tych rzeczy. Witaj jeszcze teraz i milego serfowania po forum.
Martha

Post autor: Martha »

siemano :muzyka:
L.O.V.E
ODPOWIEDZ