Twórczość 7cialko7, muzyka, taniec, tapety...

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
7cialko7

Post autor: 7cialko7 »

Hahaha, ciekawie :D
Na razie zainwestowałem w nowy kapelinder, planuję upolować przykrótkie spodnie, bo w sumie jakby nie patrzeć jednak jakiś efekt dają :D Więc cofam słowa o robienia z siebie pajacyka ;]
Całuję rączki za... chędogie słowa :D

A i jeszcze lekkie zaprezentowanie mojego braku umiejętności pojmowania prostego przekazu - kiedy zaczniemy photoshopa gdzie? Kto?
W szkole? Czy może chodzi o program? Trochę to może być annoying, ale czasem trzeba mi wytłumaczyć to i owo nieco dosadniej o_O :D
Awatar użytkownika
7cialko7

Nadal kurtka na wacie czekam na film z otrzęsin. Ale ile można czekać. Ktoś inny dodał, z innej kamerki, jeszcze poczekam na tą wersją na którą ja czekam i ją również zarzucę. Na razie mogę Wam pokazać ten który jest aktualnie dostępny.
http://www.youtube.com/watch?v=UUQqTQ0xumw
Awatar użytkownika
Moonwalker27

Post autor: Moonwalker27 »

ŁOŁOŁOŁ! Genialne :mj:
Prawie nie zauważyłem przejścia z Thrillera do SC.
If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself
And then make a change!
Awatar użytkownika
invincible_MJ

Post autor: invincible_MJ »

co ja mam napisać, po prostu genialnie. Jak namówiłeś znajomych, ile ćwiczyłeś układ, gdzie kupiłeś kapelusz? A i co mnie jeszcze ciekawi jak długo tańczysz ? Opowiadaj :D
btw w tej czerwonej koszuli i kapeluszu wyglądałeś jak MJ rodem z You Rock My World ;)
Awatar użytkownika
7cialko7

invincible_MJ Dzięki :)
No, był to konkurs szkolny, cała klasa musiała coś przygotować, zapytałem się "kto chętny na zombiaka?" no i sie zgłosili :D Przednia zabawa była przy nauce układów. Co prawda, na naukę Thrillera miałem cały tydzień, ale dziennie może godzinę tylko ćwiczyliśmy na lekcjach lub godzinkę po lekcjach, i trzeba było u nauczycieli wyżebrać trochę czasu :D Z dziewczynami Smooth Criminal i Beat It ogarneliśmy w weekend (w poniedziałek już były otrzęsiny)
Kapelusza szukałem w necie, ale stwierdziłem, że wole nie ryzykować, jeszcze nie ten rozmiar będzie i liposystem. W Elblągu w sklepie z kapeluszami kupiłem identyczny jaki sobie upatrzyłem na necie, dobry rozmiarowo i tańszy :D
Tak serio to miałem tańczyć w czymś innym, ale kurtkę taką pseudo-skórzaną zostawiłem u Taty w Szwajcarii, niestety nie doszła pocztą na czas, więc w akcie desperacji założyłem właśnie koszulę :D
Tańczę od dwóch lat, ale jeśli to się liczy to moonwalka nauczyłem się w 5 klasie podstawówki bodajże :D
Dziękuję i pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
kacperr95

Post autor: kacperr95 »

swietne przejscia, swietne ruchy! =]

PS. podaj mi namiary na kolezanke z thrillera, tanczaca po twojej prawej stronie (pierwszy rzad). hahahhaha :D nenene

Pozdrawiam ;-)
Awatar użytkownika
7cialko7

kacperr95 Ta po prawej? Hmm, o ile mnie pamięć nie myli to powinna leżeć w elbląskim prosektorium na ul. Komeńskiego, ale to wtedy ze mną byś się musiał zgłosić :D O Ile już jej z powrotem nie zakopali o_O :D
Awatar użytkownika
SuperFlySister

Post autor: SuperFlySister »

jesteś chudy jak patyk :o
a tak wgl to bardzo fajnie , bardzo fajnie ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
7cialko7

SuperFlySister Nie zaprzeczam :D Żarła dziennie pochłaniam w ilościach niezliczonych a i tak jestem chudy jak nieboskie stworzenie... o_O
Awatar użytkownika
7cialko7

Okejek, więc tak dając znać o tym, że moje serce nadal bije, ciągle odbywa się proces utleniania mojej krwi, która nadal jest oczyszczana przez moje nerki informuję i obdarowuję.

Informuję, iż w mojej szkole zbliża się kolejny pokaz talentów, na którym, czy tego chcę czy nie, muszę wystąpić.
Pewnie jakoś w styczniu to będzie jak zwykle, więc jeszcze w narząd kopulacyjny u samców samców i innych kręgowców dużo czasu zostało.
No nie ukrywam nadziei, że ktoś mnie nagra, dzięki czemu będę mógł na Was zesłać kolejną chłostę na oczy.

Obdarowuję poprzednim występem z pokazu talentów (tak wiem, jestem monotematyczny), lecz z innej kamerki, perspektywy i takie tam sranie w kompot.
http://www.youtube.com/watch?v=1Zkg8ppnAlY

Tyle w tańcu, idę spać. Papatki towarzysze i towarzyszki :)
Dangerous Dancer

Post autor: Dangerous Dancer »

To drugie lepsze ;P
Zwinne ciałko :D
Gone too soon...
Awatar użytkownika
7cialko7

Siemanko ludziska!
Bo wiecie, mam taki problem malutki.
Szykuje mi się małe tańcowanie (kolejny pokaz talentów) w styczniu, ale nie miałem kompletnie pomysłu na ten występ, coś tam pokombinowałem z muzyką i niby mam mix zrobiony, ale chciałbym się zapytać o dwie rzeczy:
Do występu mam kilka zmixowanych kawałków i pod koniec mam Billie Jean. Do BJ tańczyłem ostatnim razem w innym mixie i nie wiem czy to byłby dobry pomysł, żeby znowu do tego samego wywijać gibony. Znaczy nie to, że będę tańczyć to samo dokładnie, tylko po prostu ten sam utwór, zremixowany ale jednak ten sam. Nie będzie nudy? Oprócz tego mam:
- Panther Dance z Black or White,
zremixowane:
- Pretty Young Thing,
- Rock With You,
- Jam,
- Don't Stop Til You Get Enough,
- I właśnie Billie Jean, którego się obawiam, czy przypadkiem nie zanudzę wszystkich

Wszystko zmieściłem w 5:30 minutach. I tutaj drugie pytanie: Nie za długi występ?
Całuję stópki za okazaną pomoc :D

I na Nowy Rok:
2012 nie życzę najlepszego, bo jeszcze tych Nowych Roków troche przed nami, więc niech ten rok będzie gorszy od wszystkich następnych, ale ciut lepszy od starego :D Happy New Year!!! :D
Awatar użytkownika
Magic.MJ

Post autor: Magic.MJ »

7cialko7 świetnie tańczysz! Jak dasz rade zatańczyć te 5: 30 to nie przejmuj się!! Jesteś tak dobry, ze ludzie nie zauważą, że to tyle trawło :)
Co do Billie Jean to proponuje Ci dać zamiast tego np. Speed Demon.
Ja do BJ też tańczyłam kiedyś, no i jak bym teraz tańczyła to do czegoś innego.

Wymiatasz !!!!

Dzięki za życzenia! Dobrego, szczęsliwego, szalonego, dosiego, MJowego roku!! :*
WE LOVE YOU MICHAEL
Obrazek
Awatar użytkownika
7cialko7

W sumie to dzisja dostałem informację od organizatorki tego pokazu, że jeśli jeszcze raz byśmy ogarnęli Thrillera to byłoby super, dędzie dymek na scenie podobno więc jak dla mnie swag! :D Pozbędę się Billie Jeana i zamiast niego jako końcówkę szczelę zobmiaków :D Speed Demon ciężko by było ładnie zmixować, ze wszystkim, jakieś fajne płynne przejscie zrobić, aż tak obróbki dźwięku nie ogarniam, no ale trudno, dziękuję za propzycję tak czy siak i za miłą opinię : ) Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
Magic.MJ

Post autor: Magic.MJ »

To fajnie, że zatańczysz Thriller. Fajnie wygląda :D
WE LOVE YOU MICHAEL
Obrazek
ODPOWIEDZ