jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej o Michaelu, piszę o nim jak o życiu po śmierci, potrzebuję opinii jego polskich fanów, na których przede wszystkim zamierzam się skupić :) jeśli możecie odpowiedzcie na pytania w mojej ankiecie :) :* z góry wielkie! dzięki!
nie mogłam aż tylu, ciężko było mi wybrać tylko 3 płyty, wybrałam 3 z różnych okresów, żeby wiedzieć, któy okres Jego twórczości podoba Wam się najbardziej :)
tak, zaakceptował, temat dokładny to: życie po śmierci - czyli michael jackson w Internecie. W pewnej części pracy będę opisywać tematy poruszane na forach internetowych w Polsce poświeconych M.J'owi interesuje mnie jakie najczesciej odwiedzane sa fora przez jego fanow oraz czy tematy sie powtarzaja. Poza tym jacy sa jego fani - po to ta ankieta :)
A mnie ten temat coś przypomina i na pewno jest Ci znana taka pozycja polskiej autorki"Michael Jackson jako bohater mityczny" jest też druga część tego "dzieła".
Na radio tok fm była kiedyś cała godzina temu tematowi poświęcona.
Autorka też robiła takie badania do swej książki
tak, tę 1 książkę mam, ona robiła badania przed śmiercią Michaela, ja badam okres kiedy Go już z nami nie ma, ale książka jest naprawdę dobrze napisana... 2 części nie znam, dzięki za informację, z chęcią ją sobie zamówię :)