Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

oczywiście żee nie zamknęli bo wczoraj tamtędy przechodziłam i było otwarte ;]
Obrazek
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

muszę opieprzyć znajomych. ;]
może rzeczywiście krotki remont czy raz było zamknięte.
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ_Angel

moze ;] w każdym razie w przyszłą sobote jest balecik ;] a w razie by charyzma nie działała to sie ogarnie coś innego :)
Obrazek
Awatar użytkownika
MJ_Angel

z powodu braku odzewu ze strony wymarłych fanów poznańskich jestem zmuszona odwołać imprezę w charyźmie. jest mi niezmiernie przykro z tego powodu pomimo iż informacja o spotkaniu była wystawiona prawie dwa tygodnie temu.

Kasiu,Jeanny jeśli chcecie się nadal spotkać zapraszam do klubu

http://www.facebook.com/event.php?eid=2 ... ent_invite

Tam mnie na 100% znajdziecie :) Pozdrawiam :*
Obrazek
Awatar użytkownika
onlyKATE

tylko, że ja chciałam tak nieimprezowo na piwko i pogadać z Wami tylko (bo od dziś z niedzielą włącznie jestem zawalona obowiązkowymi imprezami), więc nie wiem czy tak by mi się opłacało, musiałabym wcześnie wracać... no szkoda, że odzewu brak, ale może jak Michael w końcu się ujawni i potem znów umrze to nam się uda. ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Mówisz only że jak Michael się pojawi i znów umrze znów będzie ruch jak w paryżu na wsi? :smiech: To ja mam pytanie z innej beczki:czy wybiera się ktoś z Was poznaniaki na FOREVER KING OF POP? :knuje:
P.S.Karolina-twój początek miał zajawkę iscie nekrologową :nerwy: jeżeli ktoś tu wymarł to na pewno kleks a o reszcie nic mi nie wiadomo glupija
Obrazek

Jeanny100 pisze:czy wybiera się ktoś z Was poznaniaki na FOREVER KING OF POP?
ja się chyba nie wybieram, bo nie wiem co to. :party:
co to?

oj nieważne czy jest się wymarłym fanem jacksona czy nowo narodzonym fanem biebera, ale spotkać jak kiedyś by się można... tylko prawie nikt już na forum nie zagląda, tu leży problem.
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Kochana FOREVER KING OF POP to widowisko podobne do THRILLER LIVE.Taki substytut trasy koncertowej MJa.Niestety nie będzie tego w Poznaniu.
Obrazek

Post autor: Chriek »

Jeanny100 pisze:Kochana FOREVER KING OF POP to widowisko podobne do THRILLER LIVE.Taki substytut trasy koncertowej MJa.Niestety nie będzie tego w Poznaniu.
Ale będzie we Wrocławiu ;) Bodajże w lutym 2012.
www.mjwdt.pl - Michael Jackson Wrocław Dance Team
Awatar użytkownika
MJ_Angel

onlyKATE pisze:spotkać jak kiedyś by się można... tylko prawie nikt już na forum nie zagląda, tu leży problem.
Problem w tym że pisałam (jak zwykle ) eski do tych co tutaj sie nie odezwali i zostałam olana... tak więc chyba coś to oznacza ;]
Obrazek
Awatar użytkownika
kacperr95

Post autor: kacperr95 »

Ja sie wybieram na Forever King of Pop, ale do Zielonej Gory. :-)
jestem ciekaw jak to bedzie wygladac. ;P
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

Hej,

to kto tak ostatecznie wybiera się do Wrocławia?

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Annie_17

Post autor: Annie_17 »

Kochani! :)
Wielka, świąteczna prośba do Was!
Chcę zrobić dla pewnej biednej rodziny paczkę świąteczną, potrzebne są środki do życia codziennego, długoterminowe jedzenie, ale też zabawki i ubranka (dla dziewczynek w wieku 3, 8, 10 lat).

Ich ojciec zmarł w zeszłą Wigilię, zostawił zaciągnięte kredyty na budowę nowego domu, żonę bez środków do życia i trójkę małych dzieci. Ich mama nie może podjąć pracy, bo najmłodsza dziewczynka z zespołem downa wymaga ciągłej opieki.

Proszę rozejrzyjcie się w domu czy nie macie czegoć, co moglibyćie im ofiarować! Obiecuję, że nie będzie Was to kosztowało czasu ani wysiłku, wszystko odbiorę od Was osobiście:)

Może uda nam się choć na chwilę wywołac uśmiech na ich twarzach w te święta:)

Jeśli chcecie pomóc, tutaj jest mój e-mail: aniaa-pkkm@o2.pl:)
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
Awatar użytkownika
Jeanny100

BasiaM pisze:Hej,

to kto tak ostatecznie wybiera się do Wrocławia?

Pozdrawiam
ostatecznie choćby srało i grzmiało się wybieram ;-)
Mam też do Was poznaniacy pytanie z innej beczki a mianowicie wybiera się ktoś może na koncert:MICHAEL JACKSON SYMFONICZNIE?w grupie raźniej ale ostatecznie pokonam swoje ograniczenia i nawet solo takiej przyjemności nie powiem NIE. nenene
Obrazek

Post autor: BasiaM »

Jeanny100 pisze:
BasiaM pisze: Mam też do Was poznaniacy pytanie z innej beczki a mianowicie wybiera się ktoś może na koncert:MICHAEL JACKSON SYMFONICZNIE?w grupie raźniej ale ostatecznie pokonam swoje ograniczenia i nawet solo takiej przyjemności nie powiem NIE. nenene
A kiedy ten koncert?
ODPOWIEDZ