Spotkania fanów w Poznaniu
z powodu braku odzewu ze strony wymarłych fanów poznańskich jestem zmuszona odwołać imprezę w charyźmie. jest mi niezmiernie przykro z tego powodu pomimo iż informacja o spotkaniu była wystawiona prawie dwa tygodnie temu.
Kasiu,Jeanny jeśli chcecie się nadal spotkać zapraszam do klubu
http://www.facebook.com/event.php?eid=2 ... ent_invite
Tam mnie na 100% znajdziecie :) Pozdrawiam :*
Kasiu,Jeanny jeśli chcecie się nadal spotkać zapraszam do klubu
http://www.facebook.com/event.php?eid=2 ... ent_invite
Tam mnie na 100% znajdziecie :) Pozdrawiam :*

tylko, że ja chciałam tak nieimprezowo na piwko i pogadać z Wami tylko (bo od dziś z niedzielą włącznie jestem zawalona obowiązkowymi imprezami), więc nie wiem czy tak by mi się opłacało, musiałabym wcześnie wracać... no szkoda, że odzewu brak, ale może jak Michael w końcu się ujawni i potem znów umrze to nam się uda. ;)

Mówisz only że jak Michael się pojawi i znów umrze znów będzie ruch jak w paryżu na wsi?
To ja mam pytanie z innej beczki:czy wybiera się ktoś z Was poznaniaki na FOREVER KING OF POP? 
P.S.Karolina-twój początek miał zajawkę iscie nekrologową
jeżeli ktoś tu wymarł to na pewno kleks a o reszcie nic mi nie wiadomo 

P.S.Karolina-twój początek miał zajawkę iscie nekrologową

co to?
oj nieważne czy jest się wymarłym fanem jacksona czy nowo narodzonym fanem biebera, ale spotkać jak kiedyś by się można... tylko prawie nikt już na forum nie zagląda, tu leży problem.

Ale będzie we Wrocławiu ;) Bodajże w lutym 2012.Jeanny100 pisze:Kochana FOREVER KING OF POP to widowisko podobne do THRILLER LIVE.Taki substytut trasy koncertowej MJa.Niestety nie będzie tego w Poznaniu.
www.mjwdt.pl - Michael Jackson Wrocław Dance Team
Kochani! :)
Wielka, świąteczna prośba do Was!
Chcę zrobić dla pewnej biednej rodziny paczkę świąteczną, potrzebne są środki do życia codziennego, długoterminowe jedzenie, ale też zabawki i ubranka (dla dziewczynek w wieku 3, 8, 10 lat).
Ich ojciec zmarł w zeszłą Wigilię, zostawił zaciągnięte kredyty na budowę nowego domu, żonę bez środków do życia i trójkę małych dzieci. Ich mama nie może podjąć pracy, bo najmłodsza dziewczynka z zespołem downa wymaga ciągłej opieki.
Proszę rozejrzyjcie się w domu czy nie macie czegoć, co moglibyćie im ofiarować! Obiecuję, że nie będzie Was to kosztowało czasu ani wysiłku, wszystko odbiorę od Was osobiście:)
Może uda nam się choć na chwilę wywołac uśmiech na ich twarzach w te święta:)
Jeśli chcecie pomóc, tutaj jest mój e-mail: aniaa-pkkm@o2.pl:)
Wielka, świąteczna prośba do Was!
Chcę zrobić dla pewnej biednej rodziny paczkę świąteczną, potrzebne są środki do życia codziennego, długoterminowe jedzenie, ale też zabawki i ubranka (dla dziewczynek w wieku 3, 8, 10 lat).
Ich ojciec zmarł w zeszłą Wigilię, zostawił zaciągnięte kredyty na budowę nowego domu, żonę bez środków do życia i trójkę małych dzieci. Ich mama nie może podjąć pracy, bo najmłodsza dziewczynka z zespołem downa wymaga ciągłej opieki.
Proszę rozejrzyjcie się w domu czy nie macie czegoć, co moglibyćie im ofiarować! Obiecuję, że nie będzie Was to kosztowało czasu ani wysiłku, wszystko odbiorę od Was osobiście:)
Może uda nam się choć na chwilę wywołac uśmiech na ich twarzach w te święta:)
Jeśli chcecie pomóc, tutaj jest mój e-mail: aniaa-pkkm@o2.pl:)
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
ostatecznie choćby srało i grzmiało się wybieramBasiaM pisze:Hej,
to kto tak ostatecznie wybiera się do Wrocławia?
Pozdrawiam

Mam też do Was poznaniacy pytanie z innej beczki a mianowicie wybiera się ktoś może na koncert:MICHAEL JACKSON SYMFONICZNIE?w grupie raźniej ale ostatecznie pokonam swoje ograniczenia i nawet solo takiej przyjemności nie powiem NIE.