hmmm.. dokładnie jeszcze nie wiemy, ale coś napewno, prawda dziewczyny? ;>
właśnie ostatnio napisała do mnie Piotrusia Pani (kojarzycie może z działu MAKE THAT CHANGE, tej akcji ogólno polskiej) z propozycją, żebyśmy zorganizowały też akcję w Olsztynie.. no ale nie wiem, pogadamy przy najbliższym spotkaniu, bo nie wiem co z tego mogłoby być.
Pozdrowionka
OO tu się coś dzieje:D tak dawno mnie tu nie było. Tak szczerze to też myślałam o tej akcji. Może udało by się coś zdziałać? ludzi uzbiera się oj uzbiera..ja mam w zanadrzu jeszcze 2 fanki Michaela, które muszę w końcu ściągnąć na spotkanie;-)aah no i kolega z Reszla też by musiał wpasc; p . trzeba rozważyć tę opcję z Make that change;-) tylko najgorzej pewnie z organizacją. Fajnie by było zrobić coś dobrego dla innych,
Moi drodzy! Wakacje już wielkimi krokami zbliżają się do końca, a my jeszcze nie zorganizowaliśmy żadnego spotkania! Ktoś chętny? Daaawno Was nie widziałam, stęskniłam się za olsztyńskim teamem!
Ja wątpię, żeby rodzice mnie puścili
Ostatnio trochę ''przeskrobałam'' i miałam trochę problemów, nawet zakazali mi jechać na MJowisko, ale wybłagałam i powiedzialam, ze już zarezerwowałam bilet.
Raczej nie mam szans na spotkanie w najbliższym czasie
DirtyDiana13 pisze:Ja wątpię, żeby rodzice mnie puścili
Ostatnio trochę ''przeskrobałam'' i miałam trochę problemów, nawet zakazali mi jechać na MJowisko, ale wybłagałam i powiedzialam, ze już zarezerwowałam bilet.
Raczej nie mam szans na spotkanie w najbliższym czasie
Jestem tu pierwszy raz od.. baaardzo dawna i musze powiedzieć, że stęskniłam się za MJPT! Niesamowite wspomnienia..
Dziewczyny, jesteście tu jeszcze? :>