Witam
Witam
Siema. Nazywam się Igor, mam 14 lat. Muzyką MJ zacząłem się interesować krótko po jego śmierci (żałuję że nie wcześniej). Zaczęło się od tego że brat puścił mi piosenkę "Billie Jean". Zacząłem się dowiadywać różnych innych rzeczy o MJ, uczyłem się kroków do różnych utworów. Zawsze szukałem muzyki która mi się spodoba, a piosenki MJ właśnie takie były! No to tyle o mnie.
- marloon love
- marcinokor
Doskonale Cię rozumiem :/.Kędzior pisze:Muzyką MJ zacząłem się interesować krótko po jego śmierci (żałuję że nie wcześniej).
To podobnie jak ja.Kędzior pisze:Zacząłem się dowiadywać różnych innych rzeczy o MJ, uczyłem się kroków do różnych utworów.
A tak w ogóle to witaj!

Tylko nie znudź się szybko, tak jak nastolatki, które zauważyły, że po śmierci Michael znalazł się na topie i zaczęły go słuchać, żeby być cool (uwierz mi były takie przypadki).

- cocainegirl
- Heart-break-er
- Michaelowa_klaudia
No właśnie! A potem nagle twierdzą, że on jest jednak nudny i nie chcą go znać, nie no!!! Nic tylko nogi powyrywaćTo podobnie jak ja.
A tak w ogóle to witaj!![]()
Tylko nie znudź się szybko, tak jak nastolatki, które zauważyły, że po śmierci Michael znalazł się na topie i zaczęły go słuchać, żeby być cool (uwierz mi były takie przypadki).

WE LOVE YOU MICHAEL

-