Paranormalne sytuacje w okolicy.
Paranormalne sytuacje w okolicy.
Interesuję się wszystkim co przeraża małe szare umysły. Od rozbijających się statków UFO które dość często widuję na swoim niebie po kolesi których nie widać a jednak są czyli duchy.
Jeśli ktoś będzie chętny i się tu udzieli wstawię wszystkie 3 fotki tego co złapałam oraz jedno nagranie EVP!
Autentycznie, nagrał mi się koleś w miejscu obok cmentarza upamiętniającego zamordowanie 200 żołnierzy przez hitlerowców.
Ale tego mało, nie wiem czy na nagraniu będzie słychać jak na nasze polecenia łamie gałęzie.
CHĘTNI I ODWAŻNI DO PRZESŁUCHANIA EVP WYSTĄP!
Jeśli ktoś będzie chętny i się tu udzieli wstawię wszystkie 3 fotki tego co złapałam oraz jedno nagranie EVP!
Autentycznie, nagrał mi się koleś w miejscu obok cmentarza upamiętniającego zamordowanie 200 żołnierzy przez hitlerowców.
Ale tego mało, nie wiem czy na nagraniu będzie słychać jak na nasze polecenia łamie gałęzie.
CHĘTNI I ODWAŻNI DO PRZESŁUCHANIA EVP WYSTĄP!
- marcinokor
Poprzedni link nieaktualny
Teraz jest odpowiedni, po prostu podczas wrzucania się skompresował i był nie dość że za krótki to brzmiał wujowo ;p
LINK
http://zwierze.wrzuta.pl/audio/5s2ALfXj ... _swiatelka
Mi to evp na wrzucie działać coś nie chce.
Jeśli wam też, napiszcie gg, email albo coś żebym mogła wysłać.
UFO nie mam lecz kilka obiektów widziałam jak startują znad łęgów, lecą w stronę pułtuskiej a potem wysoko nad ulicą włączają hyperspeeda. Po prostu po sekundzie znikają o_O
A łęgi to też dobre ziółko. ale za bardzo się boję żeby tam jechać nagrać EVP. cmentarz żydowski i ta biała dama...

Teraz jest odpowiedni, po prostu podczas wrzucania się skompresował i był nie dość że za krótki to brzmiał wujowo ;p
LINK
http://zwierze.wrzuta.pl/audio/5s2ALfXj ... _swiatelka
Mi to evp na wrzucie działać coś nie chce.
Jeśli wam też, napiszcie gg, email albo coś żebym mogła wysłać.
UFO nie mam lecz kilka obiektów widziałam jak startują znad łęgów, lecą w stronę pułtuskiej a potem wysoko nad ulicą włączają hyperspeeda. Po prostu po sekundzie znikają o_O
A łęgi to też dobre ziółko. ale za bardzo się boję żeby tam jechać nagrać EVP. cmentarz żydowski i ta biała dama...
- Omega Supreme
Ja nie wiem czy wiecie i czy śledzicie nowosci dotyczace UFO ale niewykluczone ze nastąpi jakiś przełom w niedługim czasie. Juz Watykan oficjalnie mowi o kosmitach ? Już politycy naukowcy i astronauci tworzą Disclosure Project ds. UFO ?
Ja sam widzialem jeden obiekt w bialy dzien na niebie bezchmurnym. metaliczny kształt jak owalna kostka mydła mniej wiecej. zero okien zero skrzydeł zadnego dżwięku. W tym samym miejscu pojawil sie jeszcze rok pózniej ale to obserwował juz ktoś inny. natomiast jeszcze inna osoba obserwowała w tym miejscu też Nocne światło powiększajacą się gwiazdę ktora sie potem zatrzymała nastepnie z miejsca wskoczyła za góry :)
Ja sam widzialem jeden obiekt w bialy dzien na niebie bezchmurnym. metaliczny kształt jak owalna kostka mydła mniej wiecej. zero okien zero skrzydeł zadnego dżwięku. W tym samym miejscu pojawil sie jeszcze rok pózniej ale to obserwował juz ktoś inny. natomiast jeszcze inna osoba obserwowała w tym miejscu też Nocne światło powiększajacą się gwiazdę ktora sie potem zatrzymała nastepnie z miejsca wskoczyła za góry :)
- cocainegirl
Ja jestem wręcz pewna że nie jesteśmy jedyni we wszechświecie. Nie wiemy wszystkiego ,nie zdobyliśmy jeszcze takiej wiedzy. Skoro na planecie Ziemia może istnieć coś takiego jak człowiek, to tak samo na innej planecie mogą istnieć jakieś inne stwory lub tak zwane ufoludki.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
Kiedyś sporo interesowałem się różnego typu zjawiskami paranormalnymi. Szczególnie interesowało mnie UFO i bardzo jasne obiekty poruszające się bardzo szybko i stopniowo jaśniejące, które następnie znikały.
Jednak wszystkie moje wątpliwości dotyczące tych obiektów zostały rozwiane, gdy zacząłem interesować się astronomią i astronautyką. Większość jasnych obiektów, które szybko poruszają się po niebie to satelity lub Międzynarodowa Stacja Kosmiczna. Podczas przelotu są dużo jaśniejsze niż najjaśniesza gwiazda, więc można pomyśleć że to statek obcych :D. Dodatkowo satelity szpiegowskie latają grupami:

A co do duchów, to nie mam zdania. Nie wykluczam, ale też nie jestem na 100% pewny. Nigdy nie widziałem i raczej nie chciałbym zobaczyć.
Jednak wszystkie moje wątpliwości dotyczące tych obiektów zostały rozwiane, gdy zacząłem interesować się astronomią i astronautyką. Większość jasnych obiektów, które szybko poruszają się po niebie to satelity lub Międzynarodowa Stacja Kosmiczna. Podczas przelotu są dużo jaśniejsze niż najjaśniesza gwiazda, więc można pomyśleć że to statek obcych :D. Dodatkowo satelity szpiegowskie latają grupami:

A co do duchów, to nie mam zdania. Nie wykluczam, ale też nie jestem na 100% pewny. Nigdy nie widziałem i raczej nie chciałbym zobaczyć.
Co do tego również jestem pewny. Na pewno nie jesteśmy sami. Miliardy galaktyk we Wszechświecie. W każdej po kilka miliardów gwiazd, a przy każdej gwieździe może orbitować kilka planet. Nie możemy mówić o tym, że istnienie takiej planety jak Ziemia byłoby przypadkiem. Przypadkiem byłoby raczej jej nie istnienie w takim ogromie przestrzeni. Jeszcze tylko kwestia tego czy istnieje tam inteligentne życie.Ja jestem wręcz pewna że nie jesteśmy jedyni we wszechświecie. Nie wiemy wszystkiego ,nie zdobyliśmy jeszcze takiej wiedzy. Skoro na planecie Ziemia może istnieć coś takiego jak człowiek, to tak samo na innej planecie mogą istnieć jakieś inne stwory lub tak zwane ufoludki.
- Omega Supreme
Oczywiście nie podważam tego co widziałeś. Tylko odniosłem się do opisów obserwacji wielu innych osób (niekoniecznie z tego wątku), które UFO opisują właśnie jako bardzo jasne, szybko poruszające się obiekty.
A to co widziałeś to mógł być jakiś balon, chmura lub statek obcych. Ciężko będzie to określić. W takich sytuacjach bardzo przydają się opisy wielu osób, które doświadczyły tego samego, lub podobnego zjawiska.
A to co widziałeś to mógł być jakiś balon, chmura lub statek obcych. Ciężko będzie to określić. W takich sytuacjach bardzo przydają się opisy wielu osób, które doświadczyły tego samego, lub podobnego zjawiska.
Omega Supreme, jedynym wyjściem będzie inwestycja w lornetkę czy coś powiększającego (nie mikroskop ani lupa!) co działa na dużą odległość. z takiego sprzętu korzystam i jestem zadowolona ;p
A ja widziałam kilka kul ognia, migających naprzemian. takie coś jak było widać ostatnio na syberii:
http://www.youtube.com/watch?v=rxTrS-4BrLo
A tutaj postura którą wydaje mi się że kiedyś w lesie widziałam ale nie podchodziłam:
http://www.youtube.com/watch?v=5bHDKsmaRbE
I ogólnie to nawet dziś w nocy doświadczyłam ducha. Tj. coś chodziło po korytarzu, nie brat, nie pies, nie żółw. To nic nie mówiło, tylko tupanie o_O
A ja widziałam kilka kul ognia, migających naprzemian. takie coś jak było widać ostatnio na syberii:
http://www.youtube.com/watch?v=rxTrS-4BrLo
A tutaj postura którą wydaje mi się że kiedyś w lesie widziałam ale nie podchodziłam:
http://www.youtube.com/watch?v=5bHDKsmaRbE
I ogólnie to nawet dziś w nocy doświadczyłam ducha. Tj. coś chodziło po korytarzu, nie brat, nie pies, nie żółw. To nic nie mówiło, tylko tupanie o_O
- Omega Supreme
Omega Supreme czyli że moje pierwsze w życiu uchwycenie mowy istoty astralnej jest bez sensu? fajnie. Tylko nie wiem czy pomimo wieku (chociaż masz 2 razy więcej lato ode mnie) wybrałbyś się na opuszczony cmentarzyk w nocy tylko z 2 osobami. Tu nie chodzi o moją głupotę, bo głupotą jest to co koleżanka zrobiła (czyli poszła na cmentarz o 00:00 w dzień normalny) tylko o to że dałam radę, jestem wytrzymała psychicznie. Widziałam niejedno i to że coś mi w korytarzu zeszłej nocy tupało mnie nie rusza.
Jeśli ktoś chce to nagranie, piszcie PW albo gg 5332288. Na pewno wyślę.
Jeśli ktoś chce to nagranie, piszcie PW albo gg 5332288. Na pewno wyślę.
- Omega Supreme