Justin Bieber
- SuperFlyB.
Niby zależy z której strony, ale nie do końca :)Jethro pisze:A czy przypadkiem bog i jezus to nie to samo? :O
cocainegirl: trochę z Twojej strony wieje pychą ;)
To, że dla Ciebie Justin jest nikim, nie oznacza, że dla innych też musi być. Justin jest jeszcze młody i raczej nikt od niego przez najbliższe 3 lata nie będzie wymagał tworzenie Bógwiejakambitnej muzyki. Dajmy mu szansę (nie mam na myśli słuchania jego muzyki na siłę)
Niech wygrywa sobie różne nagrody, zobaczymy jeszcze czy dobrze spożytkuje swoją popularność :)
- La_Pantera_Rosa
Sorry, ale widać, że masz 11 lat. To żałosne , co piszesz.. Nie uważa się za gwiazdę, on nią jest i tyle w tym temacie.natamj001 pisze:To miłe że jest fanem michaela, ale ja go nie trawię. Uważa się za gwiazdę, a wcale nią nie jest. MICHAEL jest najlepszy i nikt tego nie zmieni nawet Justin Biber!!!!
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Ujn3RpkcKY - Niezmiernie podoba mi się ten teledysk;)
Ostatnio zmieniony pt, 21 paź 2011, 11:14 przez Zosia-MJ, łącznie zmieniany 1 raz.
- billiejean89
co w tym takiego niesamowitego?Zosia-MJ pisze:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Ujn3RpkcKY - niesamowite...
wole Last Christmas..

- cocainegirl
1. Wiek nie świadczy o dorosłości umysłowej. Są różne przypadki ,nie powinno się tak konserwować ludzi. Przydzielać ich do rang.Zosia-MJ pisze:Sorry, ale widać, że masz 11 lat. To żałosne , co piszesz.. Nie uważa się za gwiazdę, on nią jest i tyle w tym temacie.
2. Oj uważa się za gwiazdę. Gwiazdorzy jak mało kto a jest zwykłym gównem.
Dokładnie.billiejean89 pisze:co w tym takiego niesamowitego?
Wiem ,teraz będziecie mnie pojeżdżać ,o jak ode mnie wieje pychą ,o jaka ja jestem ,o jak udaję dorosłą.. Więc..? Przepraszam że mam swoje zdanie?
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
- marloon love
Nie jestem fanką takiej muzyki, zdecydowanie do mnie nie dociera. Mówisz, że ten, jak by tu nazwać, wokalista jest fanem MJa? Może i jest ale wiele gwiazd również podziela jego zdanie. W sumie taniec ma niezły ale należy patrzeć na niego pod kątem wokalu. Zwykły chłopak i tyle, gwiazda jednego sezonu. Wpisuję go na swoją "czarną listę" obok Miley, Jonas Brothers i podobnego chłamu. Mam nadzieję, że moja wypowiedź cię nie urazi, o gustach się nie dyskutuje.
zgadzam sie stuprocentowo .. idealnie ujete w słowa całe moje odczucie na temat Justina Biebera ,
zgadzam sie stuprocentowo .. idealnie ujete w słowa całe moje odczucie na temat Justina Biebera ,
jackson love
- marcinokor
B. to sezonowiec. Nie wniósł, nie wnosi i raczej nie wniesie nic do świata muzyki.
Zosia-MJ
Ty to jesteś dopiero ograniczona.
Te "och, ach, niesamowite". Zachwyt? Rozumiem... ale bez przesady. nie dasz słowa na niego powiedzieć.
Nic dziwnego, że urzekają Cię te chwytliwe pioseneczki skierowane właśnie do takich jak ty. Marzących o wielkiej miłości? Psytulaniu pod jemiołą? ^^
Zosia-MJ
Ty to jesteś dopiero ograniczona.
Te "och, ach, niesamowite". Zachwyt? Rozumiem... ale bez przesady. nie dasz słowa na niego powiedzieć.
Przepraszam, lecz jesteś po prostu śmieszna. Taka słodziutka dziewczynka.Zosia-MJ pisze:Sorry, ale widać, że masz 11 lat. To żałosne , co piszesz.. Nie uważa się za gwiazdę, on nią jest i tyle w tym temacie.
Nic dziwnego, że urzekają Cię te chwytliwe pioseneczki skierowane właśnie do takich jak ty. Marzących o wielkiej miłości? Psytulaniu pod jemiołą? ^^

TheMajkeL Ahahaha niezły pocisk kolego
ja osobiście kolesia nie mogę jakoś "przetrawić" bo wg. mnie robi beznadziejną muzykę. Sorki ale to moje zdanie. Jeśli ktoś chce słuchać piszczenia jakiegoś głąba to niech sobie słucha ale niech nie wciska na siłę jego "muzyki" bo może być gorzej.
Tak, wciskano mi kiedyś to badziewie do głowy. w 6 klasie podstawówki. Ale nic z tego nie wyszło. Nawet przeciwnie. Jak słyszę gdzieś biebera to wychodzę stamtąd trzaskając drzwiami.
cocainegirl widzę że również jesteś potępiana przez otoczenie za wyrażanie swojego zdania. Współczuję i witam w klubie za razem.
Ze SŁAWNYCH fanów MJ zdecydowanie najbardziej wolę Agnieszkę Chylińską.

ja osobiście kolesia nie mogę jakoś "przetrawić" bo wg. mnie robi beznadziejną muzykę. Sorki ale to moje zdanie. Jeśli ktoś chce słuchać piszczenia jakiegoś głąba to niech sobie słucha ale niech nie wciska na siłę jego "muzyki" bo może być gorzej.
Tak, wciskano mi kiedyś to badziewie do głowy. w 6 klasie podstawówki. Ale nic z tego nie wyszło. Nawet przeciwnie. Jak słyszę gdzieś biebera to wychodzę stamtąd trzaskając drzwiami.
cocainegirl widzę że również jesteś potępiana przez otoczenie za wyrażanie swojego zdania. Współczuję i witam w klubie za razem.
Ze SŁAWNYCH fanów MJ zdecydowanie najbardziej wolę Agnieszkę Chylińską.
Być może. Ja przynajmniej nie reaguję na posty w stylu " o kur** co ona sobie myśli " .TheMajkeL pisze:Przepraszam, lecz jesteś po prostu śmieszna. Taka słodziutka dziewczynka.
To złe? Podoba mi się niezmiernie to video i tyle. Po tej piosence Biebera lubię jeszcze bardziej. Czepiacie się o to, że go lubię, bo nie wiem? Sami go nie lubicie , a krytykujecie innych za ich poglądy. Ech..
- cocainegirl
Raczej ty czepiasz się innych za to że go nie lubią i mają o nim własne zdanie.Zosia-MJ pisze:Czepiacie się o to, że go lubię, bo nie wiem? Sami go nie lubicie , a krytykujecie innych za ich poglądy. Ech..
Dziękuje.Zwierze pisze:cocainegirl widzę że również jesteś potępiana przez otoczenie za wyrażanie swojego zdania. Współczuję i witam w klubie za razem.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
Zdumiewające, jak bardzo potrafimy się bulwersować, gdy ktoś obraża Michaela czy innego naszego idola różnymi epitetami, ale wyzywanie od "gówna" idola innych osób przychodzi tak łatwo... Hipokryzja ludzka nie zna granic.
Ten temat schodzi na psy. Kultura wypowiedzi powoli tu zanika. Przykre, że nie da się konstruktywnie skrytykować wykonawcy bez używania zbędnych, wulgarnych słów.
Bieber żadną gwiazdą nie jest, ale to nie uprawnia nas do mieszania go z błotem. Nagrywanie lekko infantylnych piosenek czy filmu biograficznego (mimo że tak naprawdę niewiele się w życiu osiągnęło), to przecież nie zbrodnia. Dzieciak jest młody, zachłysnął się popularnością i stąd gwiazdorskie zachowanie, ale... Niech każdy robi to, co lubi i w czym się czuje najlepiej. A jeśli komuś się to nie podoba, to niech to oleje - nie słucha, nie patrzy. Nikt przecież nie zmusza do kochania Biebera. Są gusta i guściki, nie dogodzi się każdemu. W dzisiejszym świecie pełnym chamstwa trochę kultury nie zaszkodzi. Szanujmy upodobania innych i nie obrażajmy, bo ani to śmieszne, ani smutne, ani po prostu żadne. To nawet nie ma żadnego poziomu.
Pozdrawiam.
Otóż to.cocainegirl pisze:Wiek nie świadczy o dorosłości umysłowej.
Ten temat schodzi na psy. Kultura wypowiedzi powoli tu zanika. Przykre, że nie da się konstruktywnie skrytykować wykonawcy bez używania zbędnych, wulgarnych słów.
Bieber żadną gwiazdą nie jest, ale to nie uprawnia nas do mieszania go z błotem. Nagrywanie lekko infantylnych piosenek czy filmu biograficznego (mimo że tak naprawdę niewiele się w życiu osiągnęło), to przecież nie zbrodnia. Dzieciak jest młody, zachłysnął się popularnością i stąd gwiazdorskie zachowanie, ale... Niech każdy robi to, co lubi i w czym się czuje najlepiej. A jeśli komuś się to nie podoba, to niech to oleje - nie słucha, nie patrzy. Nikt przecież nie zmusza do kochania Biebera. Są gusta i guściki, nie dogodzi się każdemu. W dzisiejszym świecie pełnym chamstwa trochę kultury nie zaszkodzi. Szanujmy upodobania innych i nie obrażajmy, bo ani to śmieszne, ani smutne, ani po prostu żadne. To nawet nie ma żadnego poziomu.
Pozdrawiam.
"Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie..." ♥ MJ

Noemi Chcesz poziom? no to proszę:
Pragnę rzec iż muzyka którą produkuje Justin Bieber jest dość nietypowa oraz nie trafia w mój gust. Nagrywanie biografii o sobie jest rzeczą absurdalną i niegodną uwagi ze względu na niski wiek piosenkarza. Nie osiągnął jeszcze pełnoletności a udaje że jest tak samo wyrafinowany jak Michael.
Pragnę rzec iż muzyka którą produkuje Justin Bieber jest dość nietypowa oraz nie trafia w mój gust. Nagrywanie biografii o sobie jest rzeczą absurdalną i niegodną uwagi ze względu na niski wiek piosenkarza. Nie osiągnął jeszcze pełnoletności a udaje że jest tak samo wyrafinowany jak Michael.