Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
13 sierpnia minęły 2 lata od czasu jak jestem z tancerzem. 16 sierpnia minęły 3 dni od czasu jak mi się oświadczył . Ja oczywiście się zgodziłam. Gdy Michał wybierał pierścionek i nie mógł się zdecydować, pomógł mu w tym nasz Idol Z radia u jubilera popłynęła miłosna piosenka Michael’a "You are not alone" i w tym momencie wybór był oczywisty. Trzymał akurat w dłoni piękny zloty pierścionek z brylantem, który mam na palcu. I’m so happy .
Życzę wszystkim fankom, aby znalazły tego Jedynego i były tak samo szczęśliwe jak ja .
Expect the Unexpected....
Do not look for the Obvious....
Look between the lines....
Cóż, Fanko MJ....
Serdecznie gratuluję i życzę kolejnych 777 lat z tancerzem
Boję się myśleć, jaka muzyka lecieć będzie na Waszym weselisku
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
No no faktycznie piękna sprawa.Jakież to romatyczne.Ja Wam życże abyście zawsze trwali w swojej miłości,żebyście na swojej drodze życiowej napotkali jak najmniej nieprzychylnych Wam ludzi.Pamiętajcie zawsze znaczenie słowa kocham Ciebie bo w dzisiejszych czasach mało ludzi tak na prawdę wie co te słowa oznaczaja gdy mówia do siebie kocham Cie.
hahaha nie no w szpilkach będzie jej chyba trudno (o ile to będą szpilki ;)) ale pan młody takie butki jak MJ i przykrótkie spodnie ;Pbyłoby ciekawie ;)
a tak na poważnie to też życze wam wszystkiego naj naj naj na nowej drodze życia;D szczęścia i dużo małych MJówek ;P
Dziękuję w imieniu swoim i Fanki MJ . Ależ cudownie być zaręczonym i to w dodatku z Fanką Swojego idola :D .
Nie mogłem sie powstrzymac zrobiłem kilka fotek pierścionka .
Chciałem zrobic na rączce Swej Wybranki ale od kilku dni mamy malowanie i jesteśmy cali w zielonej farbce . Więc zainteresowanym muszą wystarczyc takie oto zdjątka hehe.