Zapraszam serdecznie na wystawę portretów Michaela Jacksona do Bemowskiego Centrum Kultury w Dzielnicy Bemowo m.st. Warszawy,
ul. Górczewska 201 (wejście od ul. Konarskiego). Wystawa znajduje się na 1 piętrze, czynna w godzinach otwarcia Centrum, wstęp wolny :)
Wystawa potrwa jeszcze do niedzieli 2 października 2011 r.
Portrety są piękne i widać na nich rękę fachowca. Widziałam je z bliska w amfiteatrze na Bemowie i naprawdę polecam tym, którzy będą w wawie w weekend, by odwiedzili tę wystawę. Myślę, że z zamówieniem takiego portretu u autorki nie będzie problemu :)
There's a place in your heart
And I know that it is love
billiejean89
jeśli się nie mylę to autorem tych prac jest godena
nie wiem czy mogę się tu wypowiadać w jej imieniu ale takie arcydzieło możesz mieć na swojej ścianie :) wystarczy zgłosić się do godeny a namaluje Ci takie cudo <3
ja to rozważam tylko na razie zbieram pieniążki :)
billiejean89
jeśli się nie mylę to autorem tych prac jest godena
nie wiem czy mogę się tu wypowiadać w jej imieniu ale takie arcydzieło możesz mieć na swojej ścianie :) wystarczy zgłosić się do godeny a namaluje Ci takie cudo <3
dzizasss... jesli bylaby taka mozliwosc, zamowienia portretu, to chyba posikam sie ze szczescia ;] godena? ;)
Tak to ja... <zawstydzony>
Przepraszam, za taką autopromocję... ale tak się cieszę z tej wystawy jak dziecko! :D
Dziękuję za wszystkie miłe słowa dotyczące moich rysunków. Naprawdę bardzo cenię sobie każda opinię! Tak samo jak wszyscy tutaj, jestem wielką fanką Michaela i rysuję bardziej sercem niż kredkami :)
Wszystkich zainteresowanych obejrzeniem portretow z bliska zapraszam na stronę: www.bozenawojtas.republika.pl
I naprawde jeszcze raz dziękuję :)
Mikejla, bardzo Ci dziękuje za te słowa.
Nawet nie wiesz jak wiele Twoja opinia dla mnie znaczy !
To mój pierwszy taki coming-out z tworzonymi gdzieś w zaciszu mojego małego pokoiku pracami, więc naprawdę każde slowo jest dla mnie na wagę złota!