I mi również bardzo się podobają Przez chwilę próbowałam wytypować najlepszy jednak naprawdę ciężko któremuś z nich cokolwiek zarzucić Z mojej strony ogromny ukłon i oczywiście liczę na więcej
Dzięki za miłe komentarze, fajnie ze się wam podobają moje rysunki przy tym ostatnim szczegulnie sie starałem i myśle ze wyszło
Jeśli przychodzisz na ten świat wiedząc, że jesteś kochany i odchodzisz z tego świata czując to samo, wtedy ze wszystkim, co dzieje się w międzyczasie można się pogodzić.
Jeśli przychodzisz na ten świat wiedząc, że jesteś kochany i odchodzisz z tego świata czując to samo, wtedy ze wszystkim, co dzieje się w międzyczasie można się pogodzić.
Nowy bazgrołek tym tym razem nie tylko twarz trochę się nad nim namęczyłam
Jeśli chodzi o ten rysunek z siedemnastego sierpnia, ladnie, jedyne co mi sie w nim nie podoba to oczy i nos. Nosek troche nieproporcjonalny jak i oczy. Moze dam Ci pewne ulatwienie - oczy Michaela ksztaltem przypominaja migdaly. Musisz nad nimi popracowac. Ogolnie Twoje prace mi sie podobaja, cwicz cwicz i bedzie coraz lepiej :)
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
Hej, jestem pierwszy raz w twoim temacie, rysunki mi się bardzo podobają ;) Szczególnie ten ostatni, jest bardzo twórczy :D
btw jakimi farbami jest namalowany?
Och, zachwyciłam się animacją w twoim podpisie...urocza ;)
Dziękuje za miłe komentarze, bardzo się przydają wasze uwagi:)
invincible_MJ malowałam go akwarelami, i to cud że w ogóle nie wyszła mi wielka plama farby, bo ostatni raz miałam pędzel w rękach w podstawówce i nic mi nie wychodziło, więc miałam obawy co z tego wyniknie:)
Rysujesz genialnie, pięknie, cudownie, wspaniale i wgl jestem zachwycona , brak mi słów , nie wiem co jeszcze mam napisać, więc GRATULUJE serio gratuluję włożonej pracy i zazdroszcze niesamowitego talentu! xD