Uprawiacie sporty?
Grincz pisze:A na czym to polega? Nikt nie chce mi wytłumaczyć.Archi pisze:Zacząłem swoją przygodę z capoeira. Ogulno rozwojowe, bardzo widowiskowe i nie zniekształca kobiet.
Pomieszanie sztuk walki z tancem. Duzo dynamiki, wyglada cos jakby ruchy matrixowskie. Pochodzi bodajze z Brazylii i na moje oko laika wymaga niezlego silowego przygotowania. Oczywiscie chyba ze komus nie zalezy na niesamowitych figurach, a bardziej na tancu.

Troche ciezkiego wysilku i prosze :
http://pl.wikipedia.org/wiki/Capoeira
Ech

Oj pochwale się..
Byam w sobote i niedziel(12, 13 sierpnia) mna warsztatach tańca współczesnego z elementami hip-hopu.. i powiem szczerze..że nie wiem czy się nie przeniosę..
Jeszcze tylko chce iść do takiego innego klubu...
Jak się dostanę
to pewnie tam zostane...
Ide w piątek...
Trzymajcie kciuki
Byam w sobote i niedziel(12, 13 sierpnia) mna warsztatach tańca współczesnego z elementami hip-hopu.. i powiem szczerze..że nie wiem czy się nie przeniosę..
Jeszcze tylko chce iść do takiego innego klubu...
Jak się dostanę

Ide w piątek...
Trzymajcie kciuki

'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'
* Louis Horst
* Louis Horst
- Janet Jackson ;)
No to ja też sie pochwale
szesc lat trenuje lekkoatletyke,a dokładnie to biegi na długie dystanse,sztafety,przełaje i takie tam ;p
We wrzesniu zaczyna sie sezon na przełaje,bede walczyc o mistrza województwa
a już sporo medali mam :D

We wrzesniu zaczyna sie sezon na przełaje,bede walczyc o mistrza województwa

You see live is a crazy thing
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
There'll be good time and there'll be bad times
And everything in between
Boks klasyczny czy jakaś wariacja?
Oprócz Capoeira brałem pod uwagęMuai Thay ale odradzono mi to z uwagi na zwyrodnienia, które są nieodłączne od tego sportu.
Co do siły w capoeira to aby zacząć nie trzeba jej wcale mieć jej aż tak dużo.
Przybywa od treningów.
Jeżeli się to traktuje jako taniec, akrobacje to wtedy trzeba naprawdębyć silnym i sprawnym.
Oprócz Capoeira brałem pod uwagęMuai Thay ale odradzono mi to z uwagi na zwyrodnienia, które są nieodłączne od tego sportu.
Co do siły w capoeira to aby zacząć nie trzeba jej wcale mieć jej aż tak dużo.
Przybywa od treningów.
Jeżeli się to traktuje jako taniec, akrobacje to wtedy trzeba naprawdębyć silnym i sprawnym.
co to za śmiechy-chichy? :PLittleDevil pisze:Schmittko dwa tygodnie temu dopedalowal do mnie do Wiednia, i to przy temperaturach ponad 30 ° C... a tempo to mial takie, ze az po drodze kolege w lesie zgubil i musielismy go szukac o drugiej w nocy. Zreszta niech sam opowie jak wroci, w koncu to jego przygoda, nie bede wykradac...Ot, sportowiec!
Klaro, a gdzieżesz Ty się podziewasz? Jak sie do Ciebie po prostu nie przyjedzie, to trudno sie z Tobą skontaktować :) Więc licz się z tym, że jeszcze kiedyś wpadnę - to tak blisko, czemu wcześniej nie mówiłaś? :)
A propos tego, o czym wspominała Klara:
http://www.faf.net.pl/~piotrek/watykan
- tu jest relacja z mojej rowerowej podróży, która - dzięki Bogu - zahaczyła o Lil'Dev :D a potem już było coraz gorzej... :) Zapraszam!
To była m.in. reklama :]
Skoro już tu jestem, pozdrawiam Wszystkich kochanych Znajomych z Forum, z którymi tak bardzo chcialem sie spotkać na Zlocie... Jak mi tej imprezki brakuje...
- You_Are_Not_Alone
- DirtyDiana94