W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
E , hej. A może powiedz coś o sobie? Jak masz na imię , skąd jesteś , ile masz lat , jak zainteresowałeś się Michaelem , kogo oprócz niego słuchasz i tak dalej?
Pozdrawiam..
A no tak, wypadałoby ;) Jestem Agnieszka, 17 lat, z Częstochowy. Hmm... Michaelem zainteresowałam się... dzięki siostrze, która pokazała mi jego teledyski i się zakochałam. Oprócz Michaela lubię słuchać Pink Floyd, Janet Jackson, Guns n'roses i ogólnie raczej starszej muzyki. Oprócz muzyki, co jest oczywiste, interesuję się też filmem, grą aktorską i kosmosem, poza tym kocham kawę :D
hehe też jestem kawoszem ale ja mam 29 lat:) za moich czasów (boże nie przypuszczałam że kiedyś tak bede pisać) kawa była dozwolona od lat 18, wcześniej tylko INKA ale to i tak nie zawsze mogłam:) (zresztą bardzo jej nie lubiłam)
Ale tak btw Witaj na forum:)