cocainegirl pisze:Ja powiem tak - najpierw poćwicz, doprowadź swoje prce do pewnego poziomu, a dopiero potem dodawaj. Bo jak na razie wygląda to tragicznie.
Oj przestań. Najważniejsze, że sie stara. Wkońcu będzie coraz lepiej

I tu się z Tobą zgodzę ,bardzo dojrzałe podejście ;) właśnie sztuką jest robić samemu ,na skróty nigdy nie ma tego efektu! Cały sęk w tym ,że każdy musi wypracować sobie swój styl i technikę! A swoją drogą moja pani zawsze powtarzała słowa swojego wykładowcy z ASP : "Jak już kopiować ,to mistrzów!". I z tym się zgadzammarcinokor pisze:Castuse napisał:
ps. w moim przypadku z rysunkiem jest tak, że ciężko jest mi narysować z fotografii. poszukaj w internecie rysunków z Michaelem, jest o niebo lepiej rysować, bo widzisz gdzie wstawić kreskę, a gdzie taki cień itede. rysowanie z fotografii to już wyższa szkoła jazdy
Ja chyba wolę z fotografi, inaczej czuję się jakbym kopiował czyjąś pracę. W każdym razie pozdrawiam i jak dobrze pójdzie to wstawię coś jeszcze przed wyjazdem na wakacje.
Wiem ,ale tak to dziwnie zabrzmiało ,sorry.marcinokor pisze:Mówi się o nim z Pustyni, a jest shinobim z Wioski Piasku.