Prace ,fleurire ;)
-
hm ,sama ;) powiem Ci ,ćwiczenie czyni mistrza ;P
szczerze mówiąc mam parę książek z rysowaniem, ale nigdy z nich nie korzystałam ,po prostu dostałam w prezencie ; ) tak naprawdę ,każdy wypracowywuje swoją technikę i tyle ;)
jeżeli uda mi się wybrać zdjęcie ,jutro w końcu coś narysuję ; )
szczerze mówiąc mam parę książek z rysowaniem, ale nigdy z nich nie korzystałam ,po prostu dostałam w prezencie ; ) tak naprawdę ,każdy wypracowywuje swoją technikę i tyle ;)
jeżeli uda mi się wybrać zdjęcie ,jutro w końcu coś narysuję ; )
"(...) many people have options about me and they haven't even met me. They don't even know me (...)"
na zawsze w moim sercu <3.!
"Nie sztuką jest kochać konie ,sztuką jest sprawić ,aby one pokochały Ciebie." Pat Parelli
"Nie sztuką jest kochać konie ,sztuką jest sprawić ,aby one pokochały Ciebie." Pat Parelli
też chciałam popracować nad kurtką ,ale w 80% musiałam ją sobie wymyślić ;) wydrukowany obrazek był bardzo ciemny (taka drukarka) ,a że nie miałam dostępu do kompa ,myślałam ,że serio jest cała czarna ; P
"(...) many people have options about me and they haven't even met me. They don't even know me (...)"
piękny rysunek :) masz talent i to wielki :)
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
jej ,w końcu coś narysowałam ;)
nie mogłam dać spokoju tej pracy, którą cytuję w pierwszym poście : http://www.michaeljacksonart.com/detail ... ge_id=3130 ,więc ją narysowałam ,ale z oryginalnego zdjęcia
ale jak tak się przyjrzałam tej pracy ,dostrzegłam wiele niedociągnięć i domysłów XD moja wyszła mi nieco inaczej ; D
Oto ona:

Michael Jackson
media: węgiel
format: A3
czas pracy: niecałe 3h (z gg, słuchaniem MJ, i przeglądaniem YT)
Trochę mi jak zwykle słabe foto wyszło ,ale cóż. włosy normalnie mają odcień głębokiej czerni ,a twarz jest w żywszych odcieniach szarości
Pozdrawiam niecierpliwych i jednocześnie zaznaczam ,że mam zamiar zaraz usiąść do kolejnej ;) o ile szczęście przyniesie ,i znajdę jakieś zadowalające mnie foto XD
PS. nie patrzcie na moją miniaturkę ,bo jest skontrastowana i przerobiona ;)
nie mogłam dać spokoju tej pracy, którą cytuję w pierwszym poście : http://www.michaeljacksonart.com/detail ... ge_id=3130 ,więc ją narysowałam ,ale z oryginalnego zdjęcia

Oto ona:

Michael Jackson
media: węgiel
format: A3
czas pracy: niecałe 3h (z gg, słuchaniem MJ, i przeglądaniem YT)
Trochę mi jak zwykle słabe foto wyszło ,ale cóż. włosy normalnie mają odcień głębokiej czerni ,a twarz jest w żywszych odcieniach szarości

Pozdrawiam niecierpliwych i jednocześnie zaznaczam ,że mam zamiar zaraz usiąść do kolejnej ;) o ile szczęście przyniesie ,i znajdę jakieś zadowalające mnie foto XD
PS. nie patrzcie na moją miniaturkę ,bo jest skontrastowana i przerobiona ;)
Ostatnio zmieniony śr, 17 sie 2011, 23:50 przez fleurire, łącznie zmieniany 1 raz.
łoł masz talent czekam na następna wiesz ja tu żadnych niedociągnięć nie widzę :)
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
- invincible_MJ
Hm, włosy zazwyczaj robię tyle samo czasu co twarz ,bo uwielbiam się z nimi bawić (tu akurat miałam okazję ,było ich dużo)
Generalnie staram się jak najbardziej odzwierciedlić zdjęcie, a jeżeli na nim włosy są czarne (jak w powyższej sytuacji) , to improwizuję xD
Kurcze ,nie wiem jak to wytłumaczyć, mhm. Właściwie to zawsze uwielbiałam robić włosy, bo jak ich nie zrobisz ,i tak wyjdą naturalnie ;D w końcu kosmyk się może ułożyć inaczej ,oko czy nos nie bardzo
No i oczywiście MJ miał zawsze wspaniałe włosy ,a ja zwłaszcza kocham te kręcone ,loczek tu ,loczek tam <3. krótkie nie mają tego uroku ^^
Następna praca w toku -> już jest szkic
Ale ostrzegam, jak mi się nie spodoba ,nie pokażę !
EDIT:
praca skończona chcecie zobaczyć :)?

Generalnie staram się jak najbardziej odzwierciedlić zdjęcie, a jeżeli na nim włosy są czarne (jak w powyższej sytuacji) , to improwizuję xD
Kurcze ,nie wiem jak to wytłumaczyć, mhm. Właściwie to zawsze uwielbiałam robić włosy, bo jak ich nie zrobisz ,i tak wyjdą naturalnie ;D w końcu kosmyk się może ułożyć inaczej ,oko czy nos nie bardzo

No i oczywiście MJ miał zawsze wspaniałe włosy ,a ja zwłaszcza kocham te kręcone ,loczek tu ,loczek tam <3. krótkie nie mają tego uroku ^^
Następna praca w toku -> już jest szkic

Ale ostrzegam, jak mi się nie spodoba ,nie pokażę !
EDIT:
praca skończona chcecie zobaczyć :)?
- emdżejka22
Nowe prace ; )
Mamy jedną osobę chętną ,więc pokażę prace.
W miedzy czasie urodziła się jeszcze jedna praca ; )
A więc to pierwsza:

I druga:

Obie węgiel ,A3 i czas pracy całkiem krótki jak na mnie ;D
Podobają się? Jakieś ale ^^?
Dodam jeszcze ,że obie już wymieniły się ze starymi pracami na ścianie i dumnie wiszą ;)
Na obu ,jak nie zgadniecie Michael Jackson. Ale tego to już nie musieliście wiedzieć
XD
W miedzy czasie urodziła się jeszcze jedna praca ; )
A więc to pierwsza:

I druga:

Obie węgiel ,A3 i czas pracy całkiem krótki jak na mnie ;D
Podobają się? Jakieś ale ^^?
Dodam jeszcze ,że obie już wymieniły się ze starymi pracami na ścianie i dumnie wiszą ;)
Na obu ,jak nie zgadniecie Michael Jackson. Ale tego to już nie musieliście wiedzieć