Od czego zacząć? Od początku.
Mam na imię Marta, ale większość osób mówi na mnie Milo, ewentualnie Martie, Mania, Mini. Urodziłam się w Białymstoku 07 lutego 1995 roku, aktualnie mieszkam w Wielkiej Brytanii.
Charakter mam bardzo zmienny. Na ogół zarażam ludzi uśmiechem, sama z resztą kocham się wygłupiać. Raczej otwarta niż nieśmiała, chociaż do nowopoznanych osób podchodzę z dystansem. Nie boję się próbować nowych rzeczy. Jestem nieco wybuchowa. Kiedy ktoś mnie zrani, łatwo nie wybaczam. Gdy mam doła, lepiej mnie nie drażnić. Potrafię też zamknąć się w sobie i nie reagować. Lubię od czasu do czasu pofilozofować sobie w samotności, często bujam w obłokach. Staram się być optymistką.
MJ-em zainteresowałam się, kiedy byłam w 6 klasie podstawówki, dokładnie pod koniec marca 2008 roku. Dziś ten człowiek jest moim największym wzorem i jedyną osobowością do naśladowania a wręcz.. obsesją.

Każda Jego piosenka jest wyjątkowa i piękna, jednak jak większość osób mam swoją ulubioną tzn.:
Give In To Me (bez tej piosenki mój dzień jest nie dopełniony!:happy:), oraz Dangerous i Black and White. Jak na razie to moje ulubione piosenki.
Jazda konna jest moim 'głównym' hobby. Po za końmi, kocham wszelakie gady oraz orki. Od czasu do czasu napiszę jakiś wiersz, rysowaniem też nie pogardzę. Uwielbiam także pływać i grać w ping-ponga. Uprawiam jeździectwo już 10 lat , więc jestem jednak bardzo związana z tym sportem. Po za MJ-em słucham także Avenged Sevenfold, The Red Jumpsuit Apparatus, Eminema. Pewnie to dziwne, ale nie lubię lodów czekoladowych, za to przepadam za Lays'ami. XD Mogłabym bez końca oglądać takie filmy jak: Uwolnić Orkę, Paranormal Activity, Niezwyciężony Secretariat oraz Avatar.
I to by było na tyle.

PS. Wykombinował by mi ktoś taki fajny avatar i sygnaturkę(?) z MJ-em?:happy: Byłabym bardzo wdzięczna.