Emilka w telewizji

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
SuperFlySister

Post autor: SuperFlySister »

bj pisze:Kurcze! Nie oglądałam!!! Napiszcie dokładnie co było.
A co do pytania, to brzmiało :Dlaczego Emilko lubisz Michaela?
W ogóle pewnie jutro na Teleplotkach będzie więcej, ale oglądałam dzis program łódzki inp już wiem, że będzie jak Emilka śpiewa Speechless, ale chyba wycięli jak rzuca się na podłogę i wali pięścią przy the way you make me feel
Dokładnie więcej to było o Michaelu , ale pokazali jak Emilka stoi łapiąc się za krocze , Ty pokazujesz na iphonie czy co to jest teledysk BTM i mówisz : - Tu jest Emilka , jak Emilka siedzi sobie i ją pytają i to chyba tyle , jak sb przypomnę to napiszę. ;-)
Inka

Post autor: Inka »

NicuniaMJ pisze:Kurczę, ja mam prawie 15 lat a moonwalk robię w stylu słonia
Również posiadam takową lalkę.
powiem tyle:
Młoda jest niesamowita! 3 lata... Ja pierniczę!
Jejciu... ja jak byłam w jej wieku to w ogóle nie wiedziałam, że istnieje taka osoba jak MJ. Pierwszy raz o nim słyszałam jak miałam 8 lat (czyli wtedy jak koncertował na Bemowie). Niesamowite!
Awatar użytkownika
Ania WMJ

Post autor: Ania WMJ »

Jejciu... ja jak byłam w jej wieku to w ogóle nie wiedziałam, że istnieje taka osoba jak MJ. Pierwszy raz o nim słyszałam jak miałam 8 lat (czyli wtedy jak koncertował na Bemowie). Niesamowite!

Podziękujcie za to mamie fance...no nie bj?

buziaki :hug: :hug: :hug:
Obrazek
Awatar użytkownika
NicuniaMJ

Post autor: NicuniaMJ »

Inka pisze:Jejciu... ja jak byłam w jej wieku to w ogóle nie wiedziałam, że istnieje taka osoba jak MJ. Pierwszy raz o nim słyszałam jak miałam 8 lat (czyli wtedy jak koncertował na Bemowie). Niesamowite!
Ja się urodziłam 5/6 miesięcy wcześniej i nie miałam absolutnie żadnych szans na zobaczenie go :surrender:
Obrazek
Awatar użytkownika
bj

Post autor: bj »

SuperFlySister pisze:pokazali jak Emilka stoi łapiąc się za krocze , Ty pokazujesz na iphonie czy co to jest teledysk BTM i mówisz : - Tu jest Emilka , jak Emilka siedzi sobie i ją pytają
No właśnie dla mnie było najważniejsze jak zapytali Emilkę, dlaczego kocha Michaela. Odpowiedziała: "Bo to byl dobry człowiek"

A tu jest ten materiał:
http://www.youtube.com/watch?v=NKtn3GsVAFs

A wczoraj zadzwonili z wydawnictwa Bauer, ale już dałam sobie spokój... Po niemal godzinnej rozmowie z Panią dziennikarką doszłyśmy do wniosku (w zasadzie ja to zasugerowałam), że najważniejszy jest tu Michael. Ustaliłyśmy więc, że jesteśmy w kontakcie i powstanie jakiś artukuł o MJu powiązany z Emilką specjalnie na Dzień Ojca. Oj, jak ja wtedy wpadnę w szał wychwalania Go pod niebiosa!!!!!!!!!!!!!!!
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
ODPOWIEDZ