damian1985 pisze:Piszą to osoby, które nie brały udziału w zlocie bo jedna z nich nie została do niego dopuszczona
Ja zostałam wpuszczona, ale dobrowolnie opuściłam lokal. Dlaczego? organizator (pisownia z małej litery użyta została celowo) tej imprezy odmówił wejścia na imprezę osobie trzeźwej, odpowiednio ubranej, spokojnej i kochającej Michaela Jacksona. Powód? Przeszłość. Ile kobiet jest już na Twojej czarnej liście? Każda eks ma zakaz wchodzenia na imprezy? To niezbyt profesjonalne podejście.
Jestem mamą 3,5 latka, rzadko wychodzę na imprezy, a spotkać się z fanami MJ`a to już naprawdę dla mnie rarytas. Mieliśmy oddać hołd Michaelowi, mieliśmy być razem i wspólnie wspierać się w kolejną rocznicę śmierci i co? Na drodze stanął nam pan wszechmocny, który sprawił, że wkurzyliśmy się my, jego obecna dziewczyna, a także menager lokalu, który przepraszał nas i mówił, że nie ma na to wpływu i, że jest to ostatnia impreza organizowana przez tego pana w tym lokalu. Spaliłeś o kilka mostów za dużo. Powodzenia w dalszej karierze organizatora eventów itp. Z takim podejściem nikt nigdy nie nazwie cie profesjonalistą. Wiele razy stawałam po twojej stronie, ale tym razem miarka się przebrała. Musisz wbić sobie do głowy, że 3 latki chodzą do przedszkola, a nie organizują imprezy, tym zajmują się ich mamy i wynajmują lokal typu "Fiku Miku".
Pozdrowienia dla wszystkich, mam nadzieję, ze mimo dziecinnego zachowania pana D. bawiliście się świetnie i na was nie wpłynął cały ten incydent.
Ps. Usunięcie mnie z listy znajomych na facebooku też jest bardzo dojrzałe. Owacja na stojąco :)