Tribute 4 Michael Jackson w 2 rocznicę...25.06.2011 Warszawa
- Robert Werner
- Robert Werner
Witam,
tylko wejście do klubu o wartości 20 zł
Impreza jest ogólna ale przede wszystkim dla fanów.
Muzyka 100% MJ.
I jako jedyna impreza w Polsce rozdajemy darmowe zaproszenia 2-osobowe. Zapraszamy na stronę po info.
Pozdrawiam
Robert Werner
www.michaeljackson.pl
tylko wejście do klubu o wartości 20 zł
Impreza jest ogólna ale przede wszystkim dla fanów.
Muzyka 100% MJ.
I jako jedyna impreza w Polsce rozdajemy darmowe zaproszenia 2-osobowe. Zapraszamy na stronę po info.
Pozdrawiam
Robert Werner
www.michaeljackson.pl
- Robert Werner
10 zł wejście lub gratis z zaproszeniem.
Selekcja obowiązuje w obu przypadkach ubiór też. Zaproszenia jeszcze mamy (podwójne i nielimitowane pojedyncze), więc można się po nie zgłaszać na stronie www.michaeljackson.pl
Selekcja obowiązuje w obu przypadkach ubiór też. Zaproszenia jeszcze mamy (podwójne i nielimitowane pojedyncze), więc można się po nie zgłaszać na stronie www.michaeljackson.pl
Było REWELACYJNIE!!! Mówiłam to na imprezie i powiem jeszcze raz - to była najlepsza impreza MJowa EVER! Klub super, mnóstwo ludzi, pokazy tańca były niesamowite (btw. ciekawa jestem gdzie Monika zamawia takie ciuchy - nie mogłam oderwać wzroku). DJ Erwin jeszcze raz udowadnił, że jest nie do przebicia. Dosłownie nie było kiedy zejść z parkietu. Każde wyjście do baru czy do toalety trzeba było opłacić wielkim żalem z powodu przegapionego utworu.
Najmilej wspominam Hollywood Tonight, In the Closet, HIStory w wersji klubowej, oczywiście Another Part of Me (które nigdy nie da się przebić w moich oczach, a właściwie uszach) oraz Who is it, które tak żadko można usłyszeć na innych imprezach.
Cała organizacja i realizacja imprezy była niezwykle profesjonalna. Nawet filmiki wyświetlane na telewizorach były idealnie dobrane.
Klasyczne podziękowania kieruję do moich niezastąpionych współwyznawczyń B.R.W.I - Noemi.best, billiejean89, niespodzianka, po-cichu jesteście THE BEST!
Największe ukłony idą w stronę Moniki Bral za organizację i DJ Erwina za zapełnienie nocy świetną muzyką.
Najmilej wspominam Hollywood Tonight, In the Closet, HIStory w wersji klubowej, oczywiście Another Part of Me (które nigdy nie da się przebić w moich oczach, a właściwie uszach) oraz Who is it, które tak żadko można usłyszeć na innych imprezach.
Cała organizacja i realizacja imprezy była niezwykle profesjonalna. Nawet filmiki wyświetlane na telewizorach były idealnie dobrane.
Klasyczne podziękowania kieruję do moich niezastąpionych współwyznawczyń B.R.W.I - Noemi.best, billiejean89, niespodzianka, po-cichu jesteście THE BEST!
Największe ukłony idą w stronę Moniki Bral za organizację i DJ Erwina za zapełnienie nocy świetną muzyką.
- billiejean89
\o/ \o/ \o/ She's going Hollywood, she's going Hollywood tonight \o/ \o/ \o/
Najlepsza impreza Majkelowa na jakiej byłam, DI DŻEJ Erwin jak zwykle niezastąpiony. ;)
Niespodziewane przybycie Szona (Rafciu) i finalistki programu TVN "Tap Madl- zostań modelką" wprawiło wszystkich w niebywałe osłupienie
Impreza była LEGEN wait for it DARY!!!!!
AWSOMEEEEEEEEEEEEEEEE!

Najlepsza impreza Majkelowa na jakiej byłam, DI DŻEJ Erwin jak zwykle niezastąpiony. ;)
Niespodziewane przybycie Szona (Rafciu) i finalistki programu TVN "Tap Madl- zostań modelką" wprawiło wszystkich w niebywałe osłupienie

Impreza była LEGEN wait for it DARY!!!!!
AWSOMEEEEEEEEEEEEEEEE!

- Noemi.best
- niespodzianka
Klub sympatyczny, miłym gestem przy wejściu były rozdawane białe rękawiczki. Sporo ludzi, choć możliwości klubu zdecydowanie większe. Pokazy Moniki Bral z jej uczniami bardzo fajne, sama Monika prezentowała się fantastycznie. Atmosfera również była sympatyczna, choć bardzo daleko było jej do mjowiskowej. Sporo fanów, ale też sporo osób zupełnie niemichaelowych, które jednak bawiły się równie dobrze co MJówki. Jedynym minusem były skaczące płyty i to, że niektóre piosenki się powtarzały. Nie wiem, z czego to wynikało, ale za to miksy były w związku ze skakaniem płyt czasem dość zadziwiające ;-D. Fajna była ta Erwinowska maska z Krzyku przy Thrilllerze, jakoś wcześniej nie zwróciłam na nią uwagi. Przy pierwszym pokazie Monika Bral zadbała nawet o sztuczne ognie (chyba) imitujące wybuchy pirotechniczne, co było bardzo fajnym akcentem. Dziękuję wszystkim za wspólną zabawę!
- Noemi.best
Niestety, z tego co rozmawialam z Erwinem menadzerka klubu powiedziala, aby nie puszczac starszych kawalkow MJa z czasow Jackson 5 i The Jacksons, bo "ludzie sie przy tym nie bawia" i ze maja byc znane utwory - a co za tym idzie repertuar byl ograniczony. Bo chociaz my znamy wszystkie utwory MJa to większośc ludzi jednak zna ich duuuuuużo mniej 

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
Było super!!! :D Przede wszystkim podziękowania należą się Erwinowi i Monice Bral. Bez ich wysiłku nie byłoby o czym mówić. Dwa dni po imprezie i jeszcze nie odzyskałam normalnego słuchu :D Wybawiłam się lepiej nawet niż na MJowisku. Pokazy taneczne w czasie imprezy były świetne, chyba wszystkich zaskoczył ten element pirotechniczny przy Smooth Criminal. Super pomysłem było rozdawanie rękawiczek przy wejściu - pierwszy raz coś takiego było. :) Klub był elegancki, frekwencja spora, czasem nawet na parkiecie można było się przez to o kogoś obić :D Miejsc siedzących nie miałam zarezerwowanych, ale szczerze powiedziawszy, to nawet nie były one potrzebne :D Czasem odpoczęło się na boku, ale jednak więcej się ruszało :) Jeszcze raz wielkie dzięki dla Erwina, Ty to czujesz, grasz z sercem :) O godzinie 23:26 były puszczone dzwony, "wybijające" tę godzinę, a potem Erwin puścił Music & Me i We Are The World. Przyznam, że mnie to trochę rozkleiło, kiedy jeszcze tak w kole trzymaliśmy się razem. Dziękuję wszystkim za to poczucie wspólnoty. Podziękowania też za wspólną zabawę dla obecnych i nieobecnych tu na forum, pozwolę sobie jednak nikogo nie wymieniać, ale o wszystkich was pamiętam :)

Rozpisywać się nie będę, impreza jak i DJ, BEST EVER!!
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Również przyłączam się do wspólnego "wielkie dzięki" dla organizatorów :) Tanecznie i muzycznie po prostu zmiażdżyliście! :) Spodziewałam się dobrej imprezy, ale ta po prostu rozłożyła na łopatki :D
Erwin, wymiatasz, graj częściej, bo straaaaaaasznie nam tego brakowało! ;D
Dzięki drogi B.R.E.W. Teamie za ściągnięcie mnie do Wawki.
L.O.V.E. You!
Erwin, wymiatasz, graj częściej, bo straaaaaaasznie nam tego brakowało! ;D
Dzięki drogi B.R.E.W. Teamie za ściągnięcie mnie do Wawki.
L.O.V.E. You!