W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Bardzo się cieszę,że tutaj jestem!! :):) A oto kilka słów o mnie. Mam na imię Natalia, mam 17 lat. Chodzę do 2 klasy liceum profilowanego-zarządzania informacją. Mam 165cm wzrostu, niebieskie oczy i włosy w kolorze ciemny blond. MJ słucham odkąd skończyłam 3 latka. Wówczas miałam tylko trzy kasety Króla, ale bardzo mi się spodobały jego melodie. Po jakimś czasie tata kupił mi płyty CD-HIStory oraz Blood on the dance floor. Po prostu można powiedzieć,że oszalałam na punkcie Michaela. Miałam mnóstwo plakatów z jego wizerunkiem itd. Po pewnym czasie fascynacja nim ugasła....bo chyba wtedy szukałam muzyki dla siebie....to było jeszcze w podstawówce...Przeżywałam fascynacje Metalem, Rockiem...chyba słuchałam wszystkich rodzajów muzyki, ale w dalszym ciągu szukałam czegoś dla siebie. I wtedy...pamiętam włączyłam MOONWALKERA i ta miłość to muzyki MJ odżyła. Z czasem zaczęłam kupować płytki MJ przez neta. Dzięki MJ czuję, że nie jestem sama, że wszystko się ułoży. Teraz wiem, że do tej muzyki tak naprawdę trzeba dorosnąć...i ja to zrobiłam. Kocham JACKO za jego delikatny głos, który sprawia, że drżę. To jest coś wspaniałego. Uwielbiam jego teksty. Moje ulubione piosenki to: Man in the mirror, Dirty Diana, Who is it....Mogłabym wymieniać w nieskończoność...ale narazie wystarczy tyle o mnie. Pozdrawiam z ałego serduszka wszystkich.
albo mnie oczy mylą albo panienka jest z Mławy?
jeżeli tak to witam gorąco osóbkę z mojego rodzinnego miasta
jak na razie trochę mnie nosi po świecie i już dawno nie odwiedzałam starych śmieci, a tym bardziej nie zdawałam sobie sprawy z obecności mjówek w moim miasteczku.
witam podwójnie gorąco
#b_j#
p.s. a może jesteś z I LO?
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
Hej Droga billie_jean! Ja chodze do 2 klasy ekonomika. Miło mi,że znalazł się ktoś na tym forum z Mławy. Fajnie, że jest ktoś w Mławie kto lubi MJ. Miło mi Cię poznac chociażby przez forum. :):) Ja tak samo jak Ty nie sądziłam, że w naszym mieście są jacyś fani Jacko. Fajnie się złożyło. Dzięki za pozdrowienia. Ja również pozdrawiem z całego serduszka. Do usłyszenia. :)
Nacia_jacko pisze:Miło mi,że znalazł się ktoś na tym forum z Mławy. Fajnie, że jest ktoś w Mławie kto lubi MJ.
yyy...to znaczy pochodzę z Mławy ale w Mławie niestety (a może stety?) już nie jestem i raczej nie będę. pytałam o I LO bo je kończyłam i chciałam dopytać czy coś się może pozmieniało, itd.
Nacia_jacko pisze:Miło mi Cię poznac chociażby przez forum. :):)
mnie również :)
#b_j#
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
[/quote]
yyy...to znaczy pochodzę z Mławy ale w Mławie niestety (a może stety?) już nie jestem i raczej nie będę.
Pisząc "znalazł się ktoś na tym forum z Mławy" chodziło mi o Twoje pochodzenie... A jeśli chodzi o "moje" miasto...w Twoim przypadku można powiedzieć, że byłe to dziura i jak tylko skończę szkolę tak zaraz się stąd zmywam.
Cześć Nacia_jacko
Widzę, że już się z billie_jean zapoznałaś- uważaj na nią- jest tak fajna, że aż niebezpieczna
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
LittleDevil pisze:a uwazaj nie tylko na billie, bo tutaj wszyscy niebezpieczni (wzglednie niespelna rozumu)....
to całkowita prawda- z małymi różnicami w intensywności skalania mózgowia
by the way...wielka buźka dla Devilka- kobieto! ja Ciebie wieki nie widziałam!
...i dla M.Dż.* Rzeby nie było
#b_j#
A ja jak coś tu burknę, to też dostanę buźka?
Cześć Nacia. Z Mławą mam tyle wspólnego co Michael z pedofilią, zatem nie pogadamy o ekonomiku, liceum, a nawet przedszkolu. Ale jak byś chciała pogadać o podstawówce nr 7 w Chrzanowie, to ja z wielką chęcią.
Witaj. I baw się tu dobrze. I wszystkiego najlepszego z okazji nadchodzących urodzin.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you