Eurowizja

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

Akurat, RedOne z rosyjską propozycją się nie popisali, na YouTube mają dużo negatywnych komentarzy.
Awatar użytkownika
cocainegirl

Post autor: cocainegirl »

Za Twoją prośbą na SB, Man ;)

Trochę się zawiodłam, oglądając wczoraj Eurowizję. Według mnie za dużo było takiego... plastiku? Nie wiem jak to ująć. Wyłapałam jednak dwie moje perełki - Gruzja i Ci co śpiewali ''Haba Haba'' (zapomniałam, który kraj zaprezentował tą świetną, energiczną i wesołą piosenkę :) ). Reszta w ogóle mi się nie podobała.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

Fatalna byłą organizacja, zawiódł televoting, dlatego głosy na pierwsze pięć państw nie dochodziły, gazety niemieckie i fani Eurowizji na eurovision.com piszą o skandalu i chcą aby powtórzono półfinał.

Przeszło moich 6/10 faworytów.

Rosja, Litwa, Islandia (nawet cieszę się, że przeszli), Grecja
- to państwa, które nie powinny przejść. Tu się zgadzam z postem wyżej , że Rosja i Grecja to plastik.

Polka słabo śpiewała na początku, ale później dala radę, Fani Eurowizji z zagranicy piszą, że Polska powinna przejść. Cieszy mnei to. Magda była świetna. Szkoda, że Niemcy zawiedli.
Awatar użytkownika
MichuP15

Post autor: MichuP15 »

Nie jestem zbytnio w temacie, Eurowizji nie oglądałem, ale może ogólnie o konkursie.
Z największą liczbą pkt w historii konkursu wygrał zespół Lordi. Oglądałem kilka Eurowizji i tak, jak wcześniej było pisane, że jest to kiczowate i wgl .. Lordi dało według mnie najlepszy występ jaki kiedykolwiek się odbył. Oni jedyni zapadli mi w pamięci. A, i taki skrzypek, Mans chyba .. nie wiem. :D Ogólnie Eurowizji nie oglądam.
Obrazek
ODPOWIEDZ