Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Juz piszę :)
Ja uprawiam sport.... Ale tylko tak.. hobbystycznie...
Uczęszczam do szkoły baletowej
2 razy w tygodniu w roku szkolnym....
To jest mój sport właśnie...
Pzdrawiam!
Anitka
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.' * Louis Horst
Hola , hola! Ja plywam i codziennie sie gimnastykuje.... Do joggingu sie przymierzam W sezonie na nauke chodze na aerobic. Lubie tez marszobiegi Jednak tak jak w wypadku Lil' Devil nic mi nie pomaga
Oooo! O tym zupelnie zapomnialam - kufelek zamiast podnoszenia ciezarow, baaardzo dobre cwiczenie! Tylko nie zapomnij od czasu do czasu zmieniac rak, zeby sie miesnie po obu stronach napracowaly...
Oooo! O tym zupelnie zapomnialam - kufelek zamiast podnoszenia ciezarow, baaardzo dobre cwiczenie! Tylko nie zapomnij od czasu do czasu zmieniac rak, zeby sie miesnie po obu stronach napracowaly...
No właśnie z tym problem bo Ja zawsze pije prawą ręką
Kiedyś kolega pytał się mnie co robiłem w sylwestra a Ja mu na to że robiłem pzredramie i barki
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Również pedałowanie na rowerze, pływanie, bieganie i granie Kini na nerwach, kiedy namawiam Ją do joggingu np. ;].
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Pank pisze:To samo co Schmittko - pedałuję sobie na rowerze
Jak juz padlo haslo Schmittko - Schmittko dwa tygodnie temu dopedalowal do mnie do Wiednia, i to przy temperaturach ponad 30 ° C... a tempo to mial takie, ze az po drodze kolege w lesie zgubil i musielismy go szukac o drugiej w nocy. Zreszta niech sam opowie jak wroci, w koncu to jego przygoda, nie bede wykradac... Ot, sportowiec!