Rihanna

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Klip mi się podoba :) . Rihanna wygląda tam tak delikatnie ;) .
Awatar użytkownika
Justine

Post autor: Justine »

Klip jest świetny jak i piosenka którą uwielbiam :)
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

billiejean89 pisze:Ja już bilety kupiłam, na płyte :)
Kto jedzie jeszcze? :)
ja :) również na płytę ;) dziwi mnie jedynie fakt,że koncert ma być we wtorek :knuje:
ale przecież to celebrytka to na dni tygodnia nie patrzy nenene
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Niespodzianka!
Jest nowy teledysk do piosenki Man Down . Kilka stron wcześniej ktoś żałował , że nie powstał do tego utworu klip . Teraz jednak może się cieszyć :) .
Man Down to już szósty singiel z płyty " Loud " . O dziwo piosenka jest w rytmie reggae , a teledysk jest utrzymany w dziwnym klimacie . Podobno opowiada o zemście zgwałconej dziewczyny o.O . Możemy w nim oglądać sceny morderstwa .
Mi się teledysk podoba . Nie wiem czemu , ale jest taki orginalny ;) .

Proszę bardzo: http://www.youtube.com/watch?v=7Niwn1S_ ... ded#at=126
Awatar użytkownika
Margareta

Post autor: Margareta »

To chyba jej najlepsza piosenka, klip też ok.
zapraszam i polecam: http://msfeliciam.blogspot.com/
Obrazek
aokins

Post autor: aokins »

Przecież ona ma dużo piosenek w tym klimacie ;-) Zwłaszcza z początku kariery.
Smile, though your heart is beating...
adula.8

Post autor: adula.8 »

Dużo? Serio?
Ja kojarzę raptem kilka.
Man down po prostu uwielbiam, to jest jej najlepsza piosenka. W końcu coś normalnego. Coś innego niż to nudne bum bum umcy umcy.
Teledysk też bardzo fajny. Podoba mi się, że jest jakaś historia :)

Ale chyba wolę, żeby nie śpiewała Man Down na żywo nenene
Awatar użytkownika
moonglow

Post autor: moonglow »

Klip do California King Bed bardzo podoba mi się wizualnie, wszystko tam do siebie pasuje, i te piękne chmury.. nie rozumiem, jak można nagrac taki ładny, subtelny teledysk chwilę po klipie do S&M.

Man Down - abstrahując od całej dramaturgii w historii tego klipu - fajnie pokazuje codzienne, beztroskie życie na Jamajce. Mimo że treśc jak najbardziej zgadza się ze słowami piosenki, ja odbierałam ją troche bardziej pozytywnie.
Obrazek
Awatar użytkownika
SuperFlyB.

Post autor: SuperFlyB. »

Zdecydowanie najlepszy teledysk Rihanny, najlepsza piosenka z resztą też. Najbardziej irytujący są Amerykanie, którzy juz posądzili Rihannę o promowanie morderstwa. Chore
Obrazek
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

http://www.youtube.com/watch?v=wSue7pq93ag - Man Down na żywo na jednym z koncertów .
Jak dla mnie jest ok . Dobrze zaśpiewała . Co wy sądzicie? Ja na początku wahałam się , czy to jest playback , ale chyba nie .
Awatar użytkownika
Noemi

Post autor: Noemi »

"Man down" - genialne zielone skarpetki do czerwonych platform. Świetny klip, piosenka rewelacyjna, oo, ja jestem bardzo na "tak". A takie włosy, jakie ma w tym teledysku, zawsze chciałam mieć. Ta czerwień jest boska :love:
"Nagle tak cicho zrobiło się w moim świecie bez Ciebie..." ♥ MJ

Obrazek
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Najnowsze wieści: Kolejnym singlem z płyty Loud została piosenka Cheers ( Drink To That ) ( nie wiem czy dobrze napisałam ) .
Według mnie to najgorsza piosenka z płyty . Jest taka kiczowata . Wybrałabym Complicated czy Skin , albo Fading lub drugi part Love The Way You Lie , ale nie to!
Co sądzicie o tej piosence?
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

czy ona zamierza wydawać wszystkie piosenki na singlach? Ja widzę na stacjach już chyba jej z 7 piosenkę, masakra. Tylko ten Kalifornijski Król Łózka jakiś znośny. Chyba nie ma pomysłu na płytę skoro promuje każda piosenkę pff.
Awatar użytkownika
Justine

Post autor: Justine »

Zosia-MJ pisze:Najnowsze wieści: Kolejnym singlem z płyty Loud została piosenka Cheers ( Drink To That ) ( nie wiem czy dobrze napisałam ) .
Według mnie to najgorsza piosenka z płyty . Jest taka kiczowata . Wybrałabym Complicated czy Skin , albo Fading lub drugi part Love The Way You Lie , ale nie to!
Co sądzicie o tej piosence?
Ja akurat lubie Cheers ;) ale bardziej Complicated wybrałabym na singla.. Ogolnie dziwie się S&M ze jest singlem akurat tej piosenki w ogole nie słucham.
JUSTICE 4 MICHAEL!!
Janet Translate -> http://janettranslate.tnb.pl
JJPT -> www.jjpolishteam.fora.pl
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Jak dla mnie S&M jest spoko . Lubię słuchać , teledysk też jest ok .

Ale Cheers ( Drink To That ) . . nie wiem . Nie pociąga mnie ta piosenka . Może jak zobaczę klip to się bardziej przekonam . A z tego , co wyczytałam na Wikipedii o singlach Rihanny piszę " Raining Men " . Co to ma oznaczać?
Że duet z Nicki Minaj będzie kolejnym singlem? Oby tak , bo to fajny utwór .
Man in the mirror pisze:Czy ona zamierza wydawać wszystkie piosenki na singlach?
Z tego co wiem , to nie . Mnie też zaskoczyło , że jest kolejny singiel tak szybko , bo Man Down po California King Bed było też mega szybko . Jak lubi , to niech wydaję . Nam w sumie nic do tego ..

A ja założę się , że Rihanna szóstą ( już szóstą?! ) płytę studyjną wyda w 2012 . Bo teraz ma trasę koncertową , która trwa chyba do końca roku .

W każdym razie: RiRi czekamy na teledysk!
ODPOWIEDZ