Nom fajnie, troche skrepowne ruchy rekami jak stoisz i te biodra za salbo w gore ida Z jednym przejściem był problem na początku ale to wina małego pokoju
Cześć, słuchajcie potrzebuje osoby najchętniej chłopaka do układu Smooth Criminal. Najlepiej przy wzroscie od 170 w gore, najlepiej z warszawy.PILNE!!
Kontakt:
GG : 10157047
mail: piotrscholl@gmail.com
Jest to próba nagrywana do Dangerous, za tydzień mam występ w szkole a nigdy tego nie tanczyłem publicznie... chce zobaczyc czy się spodoba:) http://www.youtube.com/watch?v=TOMo0lSGFuQ
Miłego oglądania
Jest super , ruchy masz bardzo dobrze dopracowane . Jak juz bendziesz wystepował moze warto splesc Dangerous z jakims innym układem , zrobic naprawde mocne wrazenie na publicznosci.
Świetny jesteś. Naprawdę dobrze tańczysz.
Dopracowane ruchy to podstawa, widać, że trochę Ci zeszło na przygotowania
Jako że pierwszy raz się tu wypowiadam, chciałabym jeszcze pogratulować butów do SC
No i oczywiście życzę powodzenia podczas występu :)
If I were invisible for a day, I think I'd find one of the tabloid paparazzi and kick his ass... moonwalk style
Nie dziękuje :) (żeby nie zapeszczac) Taka nauke ukłądu to jakieś 2/3 tygodnie godzine po szkole, plus dopieszczanie detali.
A co do butów to Mati dał na forum poradnik jak to zrobić. Uprościł słowa MJa
Drugi filmik mnie rozbroił - mówisz głosem Michaela, genialnie Ogólnie z tańcem wymiatasz. Masz świetne stroje, btw skąd masz tą marynarkę w której tańczysz J5?