cicha pisze:Pepsi-Billie Jean-street version ps. Czy ktos moze ma te 1:26 min wersje reklamowki i moglby podzielic sie na rapidzie?
Wiecie, ze chlopaczek, ktory tanczy moonwalka to Alfonso Ribeiro jako Carlton Banks z serialu TV Bajer z Bel-Air (Fresh Prince of Bel-Air, The)
(to ten po waszej prawej)
A ktoś może wie, jakie sa tytuly wykorzystanych (w tym mixie) piosenek Queen i Davida Bowiego?
edit --> dzieki Pank
W sumie tytuł mixu powinien był mi powiedzieć wszystko ;)
Nie wiedziałam, że (w tym mixie) jest jedna piosenka 'wspólnego projektu' Davida i Queen.
Ostatnio zmieniony czw, 27 lip 2006, 19:13 przez cicha, łącznie zmieniany 2 razy.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
witam weług mnie bardzo fajny mix z Mj ... słuchajcie potrszebuje pomocy jak sie nazywa ta piosenka co jest takiegitarowe wejście zarzz potym smiechu jak z thrillera .. gdy leci pojawia sie ekran z napisem who's bad pod koniec klipu ... poroszę o odpowiedź i jak ktos ma niech wrzuci na rapidaalbo yousendit byłbym bardzo wdzięczny
Nie wiem czy Dirty Diana bylo gdzieś wydane.... Może jakieś Numer Ones czy coś w tym stylu.. Nie wiem
Ale w tym temacie jest DD... Tylko to nie jest videoklip tylko jakiś koncert. http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=1848
Pozdrawiam
Anitka
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.' * Louis Horst
Kiedyś na youtube widziałam fragment z Michaelem i Donny Osmondem z lat 70 chyba to były Americam Music Awards, wręczali nagrodę,razem z nimi było dwoje dzieciaków mini Michael i mini Donny.
Bardzo mi się to podobało i chciałabym obejrzec jeszcze raz ale nie mogę znaleźc. Może ktoś kojarzy ten fragment i wie gdzie to znależc?
http://www.youtube.com/watch?v=-myr2X56n24
kawałek nagrany przez syna właściciela wytwórni Motown, z Majkelem w refrenie... nagrał go w tajemnicy przed ojcem, żeby nie posądzano go o rodzinne znajomości. Okazało się to trafne, bo kawałek jest dobry :)
Żadne DVD promotion tylko fragmenty programów mtv pt Another part of me i Michael Jackson Around the world.
Wiem. Tyle się pisało o petycji fanów w sprawie możliwości wydania trasy Bad na DVD, ale jak widać wszystko pozostaje bez odezwu. Ciekawe, kto posiada prawa do rozpowszechniania nagrań koncertów z trasy Bad, jeśli nie sam MJ i rodzina Jacksonów...wytwórnia Sony?
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you