firefenix18 pisze:najczystsza prawda nigdy nie dochodzi do zwykłych szaraczków, tak było od zawsze i tak będzie
Prawda, to jest prawda i nic poza tym - to zgodność myśli z rzeczywistością i ... WSZYSTKO JASNE.
Nie wiem kogo masz na mysli jako "zwykłych szaraczków" ale ja się do nich na pewno nie piszę.
Jeśli chcę znać prawdę, to ją poznaję - co często nie jest proste ani łatwe, ale niektórzy ludzie potrafią się posługiwać urządzeniem które tylko z pozoru jest ich "szarą masą komórek".
.. nikt powtarzam nikt nie udowodni czy te zdjęcie było z prawdziwego księżyca..
Komuś kto nie będzie miał umiejętności kojarzenia związków przyczynowo - skutkowych , niczego się nie udowodni.
Spróbuj udowodnić Jarosławowi że mu się Brat zabił na własne życzenie - a zrozumiesz co mam na myśli.
Jeśli chcesz ustalić jakiekolwiek fakty obiektywne ponad wszelką wątpliwość - musisz mieć różnoraki materiał dowodowy z różnych najlepiej niezależnych od siebie źródeł.
W pewnym momencie okaże się że można z cała pewnością potwierdzić, albo wykluczyć autentyczność danego zdjęcia.
Pokaz mi jakieś zdjęcie z Księżyca a odpowiem ci czy jest autentyczne a jeśli tak to kiedy i gdzie dokładnie zostało zrobione, oraz przez kogo personalnie.
Wszystkie zdjęcia z Księżyca, (czyli ponad sześć tysięcy fotek wykonanych przez astronautów na samej powierzchni) są drobiazgowo skatalogowane a oryginalne filmy na których zostały naświetlone, przechowywane w idealnych warunkach, w zamrażarkach Ośrodka Kosmicznego w Huston.
... a lekarstwem na to jest nie wierzyć TV, mediom itp tylko własnym doświadczeniom i przemyśleniom.
Lekarstwem, to jest MYŚLEĆ i WERYFIKOWAĆ to co się przyjmuje do wiadomości !
Nie wierzyć z założenia - bezmyślnie - to zwyczajna ... głupota.
Niżej dałem linka do NWO więc możesz poczytać, a jeśli uwierzysz to nieźle wsiąkniesz ;]
Linka nie widzę, ale to żadna strata bo w bajki przestałem wierzyć w wieku przedszkolnym i tak już mi .. zostało.
Pozdrawiam.