Co do tego że jurorzy wybierają ostatecznie nie wiedziałem, dzięki za info

trzeba przestać słuchać radia Zet itp, to może byś usłyszała...MadelineFS pisze:Takiego wokalu na naszej scenie nie słyszałam od lat
MadelineFS pisze:jego wykony to czyste emocje i ekspresja
nie zgadzam się, jak na razie to Szpak jest odtwórcą, niektórzy uczestnicy - w tym Gienek - mają swoje kapele, zresztą on nawet śpiewał jakiś swój utwór w programie, więc nie myl pojęćMadelineFS pisze: lubi też improwizować tworzyć coś swojego - reszta to tylko odtwórcy
o zgrozoHeart-break-er pisze:Michał mi przypomina Michaela
No, to ja mam odczucia zupełnie odwrotne. Uważam, że w tym co robi jest szczery. Nie widzę też niczego niewłaściwego w stwierdzeniu "urodziłem się po to, by być artystą". Jeden człowiek rodzi się z predyspozycjami do tego żeby zostać kucharzem, inny do tego żeby zostać mechanikiem samochodowym, a trzeci stwierdza u siebie zdolności twórcze.agusiaa_w pisze:MadelineFS pisze:jego wykony to czyste emocje i ekspresjajego "wykony" to pozerstwo, gwiazdorstwo, nadekspresja i popisywanie się nie wiem czym
owszem - ma głos, ma talent, ma nawet namiastki charyzmy, ale jego zachowanie na scenie jest skandaliczne - jest taki młody, a już tak zepsuty; a jego dzisiejszy tekst "urodziłem się po to, by być artystą" mnie rozpieprzył ...![]()
A czy ja kogoś obraziłam? bez przesady ... to, że uważam iż ktoś nie posiada gustu muzycznego, to jeszcze nie jest obelga, litości ... ja stwierdzam tylko smutny faktthewiz pisze:Agusia_w, pojechałaś z tym bezguściem bardzo niekulturalnie. Ja mam takie marzenie: by ludzie w Polsce nauczyli się przedstawiać swój punkt widzenia bez obrażania kogokolwiek
Heart-break-er pytał, CZYJA to piosenka, więc odpisałam. Nie wspominałam nic o złym skojarzeniu czy czymkolwiek, więc nie wiem czego się czepiasz..thewiz pisze:Co do Knockin' on Heaven's Door, to Gunsi w istocie zrobili cover, ale należy też zauważyć iż to właśnie tę wersję wykonywał Szpak, więc i skojarzenie z Gunsami jest jak najbardziej na miejscu
Po pierwsze - Gienek jest perłą tego programu. Po drugie - chciałabym, żeby wszyscy tak "zaprzepaszczali" swój talent... Skąd w ogóle to stwierdzenie, że go zaprzepaścił?? I po trzecie - to, że nie skacze z radości, nie mówi jak wszystkich kocha i jakim to nie jest artystą nazywasz niedostosowaniem? Facet jest po prostu skromny, on się nie zastanawia co ma robić, on po prostu wychodzi na scenę i to robi. I to o nim można napisać, że dawno takiego głosu na polskiej scenie nie było jeśli już.thewiz pisze:Gieniek jest równie świetny, szkoda tylko że jego talent został zaprzepaszczony przez te wszystkie lata. Facet sprawia wrażenie bardzo niedostosowanego
Hm... Ja w pierwszej chwili tez miałam takie wrażenie. Ale już nie mam. Alaczego? A dlatego, że między Michałem a Michaelem jest jedna znacząca różnica - Michael poza sceną był zupełnie inny niż jest Michał. Fakt, na scenie obaj dają z siebie wszystko, zupełnie się zatracają, niektórzy mogą powiedzieć, że "gwiazdorzą". Ale gdy tyko kończył się występ Michael stawał się znów Michaelem - zwyczajnym, skromnym, z tym niepewnym uśmiechem... A Michał? Michał wciąż jest taki sam - przekonany o swojej cudowności i genialności, jak kiedyś Kuba powiedział - odcinający już tylko kupony od swojej dopiero co zdobytej popularności. I to mnie już naprawdę zaczyna w tym gościu irytować.Heart-break-er pisze:Michał mi przypomina Michaela.
lekka przesadaMichał mi przypomina Michaela.
W programie X-Factor jest tylko jeden człowiek, który czuje się bardziej gwiazdą niż Szpak. Gienek Loska. I słusznie. Tylko, proszę, nie pisz, że jest "nie skażony gwiazdorstwem", bo zaraz ktoś jeszcze dopisze, że jest skromny, a to jest, moi drodzy, śmiech na sali :)agusiaa_w pisze:Gienek - to jest gość do bólu prawdziwy, nie zblazowany, nie skażony "gwiazdorstwem"
z ust mi to wyjęłaśAnet18 pisze: Ten chłopiec pewnie wygra bo takie crazy, sweet fanki będą wysyłać na niego smski :P![]()