makeAchange pisze:Siedziałam koło tak "psychicznych" babek że seans był dla mnie męczarnią, nie po to idę na Moonwalkera żeby słuchać jak ktoś inny śpiewa piosenki i czyta napisy an głos, jakbym sama nie potrafiła tego robić
Czyli na koncercie z Bukaresztu 3/4 sali musiała być psychiczna, bo właśnie mniej więcej ta część śpiewała, krzyczała, tańczyła.
damian1985 pisze:
Winiar pisze:Wstęp dla wszystkich?
Tak, dla wszystkich pełnoletnich bądź z prawnym opiekunem, sądzę że mając 17 lat na karku też wejdziesz bez problemu
Czyli znowu muszę się pożegnać z imprezą?
Nie da rady wejść z zgodą ?
Wanting to be someone else is a waste of the person you are - Kurt Cobain.
damian1985 pisze:
Podczas zlotu przewidujemy liczne atrakcje, o których jeszcze rozpisywać się nie będę.
Czy coś więcej już wiadomo?
Po raz kolejny pytam.
Wiadomo, ale nie ujawniam 24 maja oficjalnie rusza możliwość rezerwacji miejsc siedzących oraz przedsprzedaż biletów na zlot. Więcej informacji już niebawem Do zobaczenia już za miesiąc
Czołem wszystkim Od toruńskiego eventu dzieli nas dokładnie miesiąc i jak to zwykle na "miesiąc przed" bywa, to właśnie dziś oficjalnie ruszamy z rezerwacjami miejscówek i przedsprzedażą biletów. Każdy, kto zechce zarezerwować stolik a tym samym zapewnić sobie kawałek krzesełka, stołka czy jak to się tam inaczej nazywa lub zakupić bilet w przedsprzedaży - proszony o niezwłoczny kontakt mailowy rezerwacje@michaeljacksonsnight.pl
UWAGA !!! Ilość miejsc/stolików ściśle ograniczona.