Fani z Gdańska - jest ktoś? :)
-
-
Wiatajcie! Wybaczcie, że wklejam to tutaj, ale myślę, że tylko umieszczone właśnie w tym miejscu doaoby efekt...
Otóż mam zaszczyt zaprosić was na jedyne zajęcia taneczne: Michael Jackson Style w 3city(jeśli istnieją jakieś inne to nic o nich nie wiem :P).

Więcej info mogę podać na priv lub przez gg: 12707580
Otóż mam zaszczyt zaprosić was na jedyne zajęcia taneczne: Michael Jackson Style w 3city(jeśli istnieją jakieś inne to nic o nich nie wiem :P).

Więcej info mogę podać na priv lub przez gg: 12707580
-
-
Na pewno znajdziemy dogodne miejsce :) na razie widze propozycje wekendów bardzo mnie to cieszy , będziemy mieć wiecej czasu by pogadać mi wekend tez pasuje jestem jak najbardziej za 

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
doman1, dziękujemy za informację. Szczegóły to ja już pozostałym przedstwaiłam,sama chodziłam na zajęcia w zeszłym roku. A Ty to zapewne Daniel, jak idzie nauka?
Co do spotkania...fantastycznie, że sa chętni, ale mnie ucieszyłoby spotkanie w większym gronie niż zazwyczaj. Także czekam na resztę, aby przedstawiła swoje propozycje. Choć zapewne nie stanie się to w błyskawicznym tempie...
Co do spotkania...fantastycznie, że sa chętni, ale mnie ucieszyłoby spotkanie w większym gronie niż zazwyczaj. Także czekam na resztę, aby przedstawiła swoje propozycje. Choć zapewne nie stanie się to w błyskawicznym tempie...

مايكل جاكسون
-
hejka! i ja się piszę na weekend :) a co do tych tańców, chciałam kiedyś na nie iść, ale samej ciężko było. Jeśli ktoś z Was też by poszedł to i ja jestem chętna!! Bardzo bym chciała nauczyc się w końcu tańczyć jak Michael :):)
PS. ja mieszkam w Redzie, więc mi zajmuje dojazd ponad godzinę (wliczając dojazd na dworzec do Redy od mojego domu :D)
Edit: Posty połączone. (Little Devil)
Prośba od moda: korzystaj z funkcji edycji postów, nie pisz jednego pod drugim. Dzięki! :)
PS. ja mieszkam w Redzie, więc mi zajmuje dojazd ponad godzinę (wliczając dojazd na dworzec do Redy od mojego domu :D)
Edit: Posty połączone. (Little Devil)
Prośba od moda: korzystaj z funkcji edycji postów, nie pisz jednego pod drugim. Dzięki! :)
You are my Sun... you just make me shine, Michael
sandra_c1 osobiście mieszkam w Rumi, mam trochę bliżej niż ty
A jeśłi chodzi o spotkanie, to Sopot i Gdańsk jak dla mnie by odpadały... W dodatku w sobotę są zajęcia (:mj:) i miałbym czas tylko w niedziele.

A jeśłi chodzi o spotkanie, to Sopot i Gdańsk jak dla mnie by odpadały... W dodatku w sobotę są zajęcia (:mj:) i miałbym czas tylko w niedziele.
Zapraszam na zajęcia taneczne 'Michael Jackson Style' w szkole tańca Smooth Moves Unique w Gdyni. Zajęcia odbywają się we wtorki i czwartki o 17. Dalsze info moge podać na gg <12707580>
-
bardzo mnie cieszy tak żywa dyskusja
mnie pasuje cały wekend jeśli będę wiedziała na tydzień przed by zarezerwować sobie czas :) gdynia jak najbardziej może być dla mnie :) do czlapie sie tam 

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
Nie chcę aby to co napisze zabrzmiało jak jakiekolwiek pretensje, ale trochę irytujące jest to, co poniektórzy piszą. Wyjaśnię o co mi chodzi i proszę przemyślcie to co tutaj napiszę.
Zdaję sobie sprawę z tego, że życie płata nam figle, jest często pod górkę i ciężko podołać codziennym obowiązkom. Biorę również pod uwagę to, że mamy wśród nas osoby niepełnoletnie a dokładnie dzieci (z całym szacunkiem do was robaczki
). Ale nie mieści mi się w głowie, abyście nie byli w stanie zorganizować sobie czasu w taki sposób aby nie znaleść choćby 2 godzin na zwykły spacer + pogaduchy (chcę zaznaczyć, że jest to kierowane również do osób, które są tutaj od dłuższego czasu). Tak samo tłumaczenie, że Sopot czy Gdańska to za daleko. Kolejką do Sopotu dojedzie się w 20 minut czy to aż tak dużo? Może wystarczy napisać, że np. wstydzę się, boję czy nie mam ochoty. Tym bardziej, że spotkania odbywają się raz na yyy dwa czy trzy miesiące, bo trudno każdemu dogodzić - wiadomo. Abstrahując. Marzę o zgranej grupie ludzi, których łączy Michael i Jego impulsywna muzyka a co za tym idzie przyjaźń i więź, która może powstać. Mam nadzieję, że weźmiecie do serca, to co napisałam...to takie moje dyrdymały.
Teraz mam prośbę do Daniela, abyś przesłał mi swój numer gg na PW. Byłabym wdzięczna :)
Oto zadanie dla każdego, kto jest zainteresowany spotkaniem. Proszę napisać, komu pasuje jaki dzień tygodnia na zlocik !!!
Zdaję sobie sprawę z tego, że życie płata nam figle, jest często pod górkę i ciężko podołać codziennym obowiązkom. Biorę również pod uwagę to, że mamy wśród nas osoby niepełnoletnie a dokładnie dzieci (z całym szacunkiem do was robaczki

Teraz mam prośbę do Daniela, abyś przesłał mi swój numer gg na PW. Byłabym wdzięczna :)
Oto zadanie dla każdego, kto jest zainteresowany spotkaniem. Proszę napisać, komu pasuje jaki dzień tygodnia na zlocik !!!

Ostatnio zmieniony śr, 06 kwie 2011, 7:18 przez Mroczuś, łącznie zmieniany 1 raz.
مايكل جاكسون
-
Jeśli chodzi o mnie to jest to na takiej zasadzie, że spotkanie miałoby być teraz niedługo. Później u mnie nie ma aż takiego problemu. Po prostu ten miesiąc mam zawalony. Projekty, prace klasowe itp.
Co prawda wcześniej na takie spotkania nie jeździłam, ale do jakoś bardzo wstydliwych nie należę no i jak najbardziej mam ochotę.
Jeśli chodzi o termin to głownie weekendy chociaż w tym miesiącu bd miała wiecej wolnego w tygodniu niż właśnie w weekend. Cięzko mi jest określić kiedy. Postaram się wpasować.
PS nie orientuję się czy osoby które już tu była pomyślały żeby np. gdzieś jakieś swoje zdjecia wstawiać, żeby np. na takim spotkaniu było łatwiej .ale to już odrębny temat .
Co prawda wcześniej na takie spotkania nie jeździłam, ale do jakoś bardzo wstydliwych nie należę no i jak najbardziej mam ochotę.
Jeśli chodzi o termin to głownie weekendy chociaż w tym miesiącu bd miała wiecej wolnego w tygodniu niż właśnie w weekend. Cięzko mi jest określić kiedy. Postaram się wpasować.
PS nie orientuję się czy osoby które już tu była pomyślały żeby np. gdzieś jakieś swoje zdjecia wstawiać, żeby np. na takim spotkaniu było łatwiej .ale to już odrębny temat .