Odeszła Elizabeth Taylor
-
-
To napawde dlamnie smutna wiadomość...Wielka aktorka ,długoletnia rzyjacióła Michaela...Pewnie teraz są razem i opowiadaja sobie dowcipy:)
Mój Fan Page na Facebooku Michael Jackson- The King. http://www.facebook.com/pages/Michael-J ... 6198481706
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
I'm tired of bein' the victim of hate
You're rapin' me of my pride
Oh, for God's sake!!!
- Heart-break-er
Peter Pan came back for Wendy..
Do teraz nie mogę się otrząsnąć. W kontekście mojego dzisiejszego dnia ta wiadomość nie daje mi spokoju ani na chwilę. Najlepsi przyjaciele znowu razem, jak zawsze bez warunków i uprzedzeń.

Coś pękło, coś się skończyło. Ikony Hollywood, które pozostały takie ludzkie i naturalne.. najpiękniejsza z możliwych przyjaźni.
Do teraz nie mogę się otrząsnąć. W kontekście mojego dzisiejszego dnia ta wiadomość nie daje mi spokoju ani na chwilę. Najlepsi przyjaciele znowu razem, jak zawsze bez warunków i uprzedzeń.

Coś pękło, coś się skończyło. Ikony Hollywood, które pozostały takie ludzkie i naturalne.. najpiękniejsza z możliwych przyjaźni.

Tak przeglądając nagrania Michaela i Elizabeth, oglądnęłam m.in. to: http://www.youtube.com/watch?v=cTWJU8q-jpc - czy powie mi ktoś, jaką to piosenkę pod koniec obydwoje podśpiewują?
Ostatnio zmieniony czw, 24 mar 2011, 9:40 przez daria3891, łącznie zmieniany 1 raz.
cut that out!
Michael Jackson talks about Elizabeth Taylor
Nie wiedziałam. Już poprawiam ;]aeval pisze:ona nie lubiła zdrobnienia: Liz, Lizzy.. wiecie o tym?
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
- La_Pantera_Rosa
- babybemine
-
There is nothing like a dame z musicalu south pacific - www.youtube.com/watch?v=jy-fVA83gu8 .daria3891 pisze:powie mi ktoś, jaką to piosenkę pod koniec obydwoje podśpiewują?
"Fragment z TVN24 za Reuters: " W niebie czekają na mnie z drinkiem" " Wyczerpany chorobami, zatruty środkami przeciwbólowymi oraz alkoholem organizm odmawiał posłuszeństwa. - Nie żałuję ani jednej chwili - mówiła schorowana. Jej rzeczniczka przekazywała mediom: - Liz nie chce już żyć. Przez całe życie stawiała czoła przeciwnościom losu i chorobom, ale teraz już nie chciała. Swoim fanom zakazała się jednak smucić. - Na tamtym świecie czekają już przecież na mnie Michael i Richard z drinkiem. Wyobrażacie sobie jakiego damy czadu we trójkę?" - To słowa Elizabeth niedługo przed śmiercią...."@neta pisze:usłyszane....."mam nadzieje, że czeka tam na mnie Richard i Michael z jakimś fajnym kolorowym drinkiem"...