MrsMoonwalker
- MrsMoonwalker
MrsMoonwalker
Witam serdecznie wszystkich fanów Michaela Jacksona!
Mam na imię Kasia i pochodzę z Kielc, ale obecnie mieszkam w Łodzi (studia:D). Śledzę forum już od dawna, ale dopiero teraz postanowiłam aktywnie włączyć się w jego funkcjonowanie ;) i tak oto jestem: MrsMoonwalker :)
Buziaki,
L.O.V.E
Mam na imię Kasia i pochodzę z Kielc, ale obecnie mieszkam w Łodzi (studia:D). Śledzę forum już od dawna, ale dopiero teraz postanowiłam aktywnie włączyć się w jego funkcjonowanie ;) i tak oto jestem: MrsMoonwalker :)
Buziaki,
L.O.V.E
"Whatever happens, don't let go of my hand..."
- Heart-break-er
- MrsMoonwalker
Już jak byłam nastolatką słuchałam jego piosenek, pamiętam, że moimi ulubionymi były "You are not alone" i "Earth song", wywoływały we mnie ogromne emocje, zwłaszcza w połączeniu z teledyskami.
Później, jako że jestem tancerką amatorką, był moją taneczną inspiracją, ale muszę przyznać, że dopiero w 2009 roku zaczęłam Go poznawać jako człowieka, przeczytałam jego autobiografię i wtedy zakochałam się na dobre... :D
Później, jako że jestem tancerką amatorką, był moją taneczną inspiracją, ale muszę przyznać, że dopiero w 2009 roku zaczęłam Go poznawać jako człowieka, przeczytałam jego autobiografię i wtedy zakochałam się na dobre... :D
"Whatever happens, don't let go of my hand..."
- SuperFlySister