Rihanna
Rihanna
Witam!
Mam do was jedno pytanie.... A w zasadzie to kilka pytań odnośnie wymienionej w temacie Rihanny.
Co o niej sądzicie?Jak wam sie podoba( Rihanna) z zewnątrz, i jak wam się podoba jej muzyka, jej styl?
na tej stronce możecie zobaczyć 3 teledyski Rihanny, wpiszcie w wyszukiwarce "Rihanna".
Czekam na wasze opinie
Pozdrawiam
Anitka
Mam do was jedno pytanie.... A w zasadzie to kilka pytań odnośnie wymienionej w temacie Rihanny.
Co o niej sądzicie?Jak wam sie podoba( Rihanna) z zewnątrz, i jak wam się podoba jej muzyka, jej styl?
na tej stronce możecie zobaczyć 3 teledyski Rihanny, wpiszcie w wyszukiwarce "Rihanna".
Czekam na wasze opinie
Pozdrawiam
Anitka
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'
* Louis Horst
* Louis Horst
Kawalek SOS zwrocil moja uwage juz w okolicach kwietnia. Coz, piosenka ma duzo pozytywnej energii i video tez jest fajnie nakrecone.... ale nie zmienia to faktu, ze kawalek zawdziecza swoja moc samplom z Tainted Love. Ten powtarzajacy sie beat z Tainted Love dlugo nie daje o sobie zapomniec, ale niestety moim zdaniem ta piosenka jak i wiele innych stworzonych na podstawie sampli jest po prostu nieodkrywcza. Bardzo przyjemna dla ucha jednak i do potanczenia. Inne kawalki Rihanny wogole nie przykuly mojej uwagi, ale jej wystep na zywo sobie obejrzalam i stwierdzam, ze babeczka przynajmniej dobrze spiewa live i unika playbacku. Ogolnie debiut niezly, trzeba poczekac na dalszy rozwoj akcji.
- Janet Jackson ;)
Ja nie cierpie tej paaszteciary.......heheh...mały żarcik specjalnie dla Panka hehe.A tak poważnie to niespecjalnie trafia do mnie twórczość tey pani.Bo i nawet niespecjalnie sie w nia zagłębiłem.S.O.S jest dla mnie jak prawdziwy sos.Nie urzekła mnie historia RIHANNY aczkolwiek niezła z niej dzierlatka. 

nie przepadam za nią i dziwie się,ze jay z,czlowiek ktory zamienia jednym machnięciem ręki wszystko w zloto,tym razem się pomylil.
fatalny gust,bezsensowny image na drugą beyonce...muzyka zupelnie nieciekawa...nie wroze jej dlugoletniej kariery.mimo,ze probuje stylizowac się na ostrą laskę z ostrym makijazem i w lateksie,tak naprawdę niczym się nie wyroznia.Wyglądem,glosem,tancem niczyyyyym.Nuuuuda.
fatalny gust,bezsensowny image na drugą beyonce...muzyka zupelnie nieciekawa...nie wroze jej dlugoletniej kariery.mimo,ze probuje stylizowac się na ostrą laskę z ostrym makijazem i w lateksie,tak naprawdę niczym się nie wyroznia.Wyglądem,glosem,tancem niczyyyyym.Nuuuuda.
Mnie jej głos denerwuje... pokusiłabym się nawet o stwierdzenie, że miałczy jak kot... Teksty piosenek nie powoalają są wręcz banalne.
Uważam, że jest ona "gwiazdką" sezonową i niedługo zapomnimy, że w ogóle istniała na rynku muzycznym...
(to tylko moje zdanie) ;)
Z tego co wiem, to kawałek "Umbrella" na samym początku miała kupić Britney Spears, ale jej menadżer się spóźnił i wyprzedziła go właśnie RihannaSugar pisze:Ona w ogóle pisze sama teksty?
Uważam, że jest ona "gwiazdką" sezonową i niedługo zapomnimy, że w ogóle istniała na rynku muzycznym...
(to tylko moje zdanie) ;)
Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand?
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand?
I'm goin' down to shoot my old lady
You know I caught her messin' 'round with another man.
Huh! And that ain't too cool.
-
Ja napiszę tak: Nieszczególnie orginalna, ale całkiem ładna młoda piosenkarka. Tekstów piosenek nie rozumiem więc nie mogę się odnieść co do ich wartości. Piosenki natomiast są trochę ,,pod publiczkę" to znaczy żeby się podobały. Ale jednak mimo wszystko jestem zmuszona ją lubić bo ona ceni i lubi pewnego pana, którego wszyscy tu znamy i lubimy i którego prawie każdy z nas ma w sygnaturze.

-
umbella, ela, ela, e.e.e.......bla bla bla...
fajny teledysk, głos mnie nie denerwuje,
ma piosenke z której kawałek gwizdneła Michaelowi
dla mnie ok. Ceni Michaela, wiec nie mam nic do niej za samo to. Przychylam sie do opinii,że niedługo wszyscy o niej zapomną, gdyz teksty banalne, nie wnoszące nic do muzyki,ale niektórych cieszy,że ktoś tam tyłkiem pokręci wiec ok. Mnie nic do tego,ma swoje 5 minut więc niech dziewczyna korzysta
fajny teledysk, głos mnie nie denerwuje,
ma piosenke z której kawałek gwizdneła Michaelowi
dla mnie ok. Ceni Michaela, wiec nie mam nic do niej za samo to. Przychylam sie do opinii,że niedługo wszyscy o niej zapomną, gdyz teksty banalne, nie wnoszące nic do muzyki,ale niektórych cieszy,że ktoś tam tyłkiem pokręci wiec ok. Mnie nic do tego,ma swoje 5 minut więc niech dziewczyna korzysta

- majkelzawszespoko
Rihanna dla mnie to jedna z najbardziej wartościowych artystek, które ostatnio pojawiły się w USA.
parafrazując pewnego pana: "prawdziwa perła w zalewie amerykańskiej tandety".
Pamiętam, kiedy pierwszy raz usłyszałem piosenkę Unfaithful, powiedziałem "no, w końcu jakiś talent".
później tylko się to potwierdzało. z kawałka na kawałek coraz lepsza.
co do urody - pycha, mniam, cudo. ; )
no i nie uważam, żeby się pomylił. rihanna jest spoko.
tak jakby Jego wszytkie teksty powalały i nie były banalne.
parafrazując pewnego pana: "prawdziwa perła w zalewie amerykańskiej tandety".
Pamiętam, kiedy pierwszy raz usłyszałem piosenkę Unfaithful, powiedziałem "no, w końcu jakiś talent".
później tylko się to potwierdzało. z kawałka na kawałek coraz lepsza.
co do urody - pycha, mniam, cudo. ; )
Sugar pisze:Ona w ogóle pisze sama teksty? Czy ktoś to robi za nią?
Niespecjalnie ambitne te piosenki...
łącząc te dwie wypowiedzi, chciałem napisać, że Jay-z stracił szacunek ludzi ulicy po informacji, iż teksty pisze mu jakiś typ. snoop dogg to samo.Agaa pisze:nie przepadam za nią i dziwie się,ze jay z,czlowiek ktory zamienia jednym machnięciem ręki wszystko w zloto,tym razem się pomylil.
no i nie uważam, żeby się pomylił. rihanna jest spoko.
co do Akona, który w miałczeniu ma zdecydowany numer 1. nie byłaś aż tak krytyczna ; )eworrra pisze:Mnie jej głos denerwuje... pokusiłabym się nawet o stwierdzenie, że miałczy jak kot...
i to mówi fanka Michaela Jacksona? ; >eworrra pisze:Teksty piosenek nie powoalają są wręcz banalne.
Rihanna... dla mnie-gwiazdka 2 sezonow.
jakos nie wyobrazam sobie MJ-a z tekstem Umbrella-ella-ella...
ogolnie nie przepadam za dziewczyna. Ale usmiechnac ladnie sie umie 
zeby sie podobaly, plyty sprzedaly a ona znalazla sie na szklanym ekranie...Invincible pisze: Piosenki natomiast są trochę ,,pod publiczkę" to znaczy żeby się podobały.
po tym stracilam do niej jakakolwiek sympatie.viva201 pisze:ma piosenke z której kawałek gwizdneła Michaelowi
oj tak... bo jak MJ wyda nowa plyte to znowu wszyscy o niej zapomnaviva201 pisze:Mnie nic do tego,ma swoje 5 minut więc niech dziewczyna korzysta

sorry ale nie pisz ze Rihanna ma bardziej blyskotliwe teksty od Michaelamajkelzawszespoko pisze:Teksty piosenek nie powoalają są wręcz banalne.
i to mówi fanka Michaela Jacksona? ; >

viva201 pisze:e.e.e.......bla bla bla...

Come on baby, take a chance with us.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
Come on baby take a chance with us.
And meet me on the back of the Blue Bus,
Doin' a blue rock.
matko to jest przeciez czysty mainstream, pop a nie zadna alternatywa, to ma byc komercyjne, to ma sie sprzedac, ma sie podobac i bujac, a umbrella ella ella buja jak sie masz, wiec o co chodzi ;)Diana_95 pisze:Rihanna... dla mnie-gwiazdka 2 sezonow.zeby sie podobaly, plyty sprzedaly a ona znalazla sie na szklanym ekranie...Invincible pisze: Piosenki natomiast są trochę ,,pod publiczkę" to znaczy żeby się podobały.
razem z Justinem trzymaja poziom tylko oni z tego calego mlodego pokolenia gwiazdek pop.
'the road's gonna end on me.'
- lama_louie
Jak dla mnie to jest sztuczna i niezbyt utalentowana... Korzysta z genialnego podkładu MJ'a WBSS i nikt nie pamieta, że to jego... Wszyscy mówią jaka to ona jest wspaniała i jaką świetną muzykę "tworzy". Podejrzewam, że sama nie tworzy niczego... Zresztą nie lubię kiedy chodzi na pół rozebrana... Automatycznie robi mi się słabo...