Praca mgr o Pogoni? To ja chętnie się dowiem, co w niej ciekawego napisałeś ;P
Tak jak Eta wspomniała, wpisałam w kalendarz, ale prawdopodobnie będę musiała pojechać tego dnia do domu (chociaż zależy kiedy w końcu przyjdą moje długo wyczekiwane bilety na koncert Maroon 5 :D) więc nie ukrywam że wtedy najbardziej by mi odpowiadała godz.16 na spotkanie... No w ostateczności późniejsze chyba też będę w stanie przyjąć ;) Ale to wszystko zależy czy będę musiała tego dnia jechać do domu czy nie, więc jeszcze zobaczymy.
Jak wszyscy wiemy nie ma nic za darmo a dobro korzystania zarówno ze strony jak i z poczty jest wspólne.
Opłaty roczne wynoszą 60 zł za całość. Kama zapłaciła, jednocześnie zakładając za Nas.
Mam nadzieję, że uda Nam się szybko spotkać, podzielić i zebrać pieniądze tak, żeby nikt nie był stratny a wszyscy zadowoleni (oczywiście nie tylko w tych celach nalegam na spotkanie ;))
Wysokość składki zależy od ilości składających się osób ale wierzę, że nikt nie zwieje…;)
Niestety nie będę mogła być z Wami w pralni w ten piątek, mam kilka spraw na mieście
Piszę z takim zapytaniem, luźna propozycja i trochę jeszcze odległa w czasie. Otóż, wszyscy wiemy, iż 25 czerwca będzie druga rocznica Majkela...Moja koleżanka chce zorganizować w jednym z klubów w Policach imprezę majkelową w celu upamiętnienia. Spytała się mnie, czy nie bylibyśmy chętni tam wystąpić może, jako, że oglądała nasze występy i się jej spodobały bardzo. Co Wy na to? Ot taka niezobowiązująca propozycja, na razie bardzo wstępna, zależy od nas czy byśmy chcieli. Potem by się ustaliło szczegóły oczywiście jak coś.