Post Liki mnie omal nie zabił

Podawać kto się zapisał nie będę , bo nie uwazam tego za konieczne jednak mogę powiedzieć, ze w tej chwili jest na liście 25 osób łącznie ze mna i osobami, które się u mnie jeszcze nie zapisały - czyli czteroma osobami, które podobno mają sie z kimś pojawić, po dwie z różnymi fanami. Dla mnie wprawdzie te osoby nadal nie istnieją, bo z doświadczenia wiem, ze dopóki ktoś się nie przedstawi z imienia i nazwiska to sie czuje nie zobowiązany do niczego, ale biore je pod uwagę, zeby licznik ładniej wyglądał.
Chcę tutaj tylko dodać, ze naprawde bedę konsekwentna w swoich ustaleniach co do terminów. Mozecie być na mnie źli z tego powodu, możecie uważać, ze zwyczajnie nie chce mi się (swoją drogą skoro nawet Michaelowi się nie chce, nie dziwi mnie fakt, ze nam się nie chce tym bardziej....). ja nie musze niczego robić, niczego poświęcać...
Pytałam czy ktoś z Łodzi mógłby mi pomóc - zero odzewu, a przecież na forum na pewno sa osoby z Łodzi bądź okolic. Swoją pomoc zaoferowały jedynie osoby z daleka i to takie na które i tak wiem, ze będe mogła liczyć - stara wiara. A co z nowymi? Kiedy tak sobie to wszytsko zaczynam układac dochodze do wniosku, ze mi zalezy najbardziej... tylko, ze ja sobie PHM na dużym ekranie moge obejrzeć zawsze...
siadeh_