Oczywiście potwierdzam i swoją obecność

Ot co!ROXIMJ pisze:..i też będzie cudowniepoisonivy pisze: Kama jak nie będzie nic Michaela to sobie Majkela posłuchamy ;)

Ot co!ROXIMJ pisze:..i też będzie cudowniepoisonivy pisze: Kama jak nie będzie nic Michaela to sobie Majkela posłuchamy ;)
Estrella pisze:ROXIMJ pisze:..i też będzie cudownie Smilepoisonivy pisze:
Kama jak nie będzie nic Michaela to sobie Majkela posłuchamy ;)
Ot co! Buziak
Tak czułam, że to piwo jakieś mało procentowe było. ;DEstrella pisze: Coś mnie słabo wspominałyście bo nic nie czułam
Porwałam do Krakowa i zamknęłam w nieco bardziej przyjemnym miejscu z dostępem do lodówki. xD Ona też tęskni, nawet przypomniałyśmy sobie, iż obiecała Cię odwiedzić, tak więc będziesz mogła to odfajkować już w sobotę.Estrella pisze:Dzwoneczku ja wszystko rozumiem, ale coś Ty z nią zrobiła? zamknęła w ciemnej piwnicy bez dostępu do świata?
O tym to już nawet nie wspomnę...Dzwoneczek MJJ pisze:nawet przypomniałyśmy sobie, iż obiecała Cię odwiedzić
Hahah! No skoro będziesz chciała więcej.Estrella pisze: Dzwoneczek MJJ napisał:
nawet przypomniałyśmy sobie, iż obiecała Cię odwiedzić
O tym to już nawet nie wspomnę...
i nic nie odfajkuję bo ja nie mieszkam w Wawie i to nie tak miało być.. niech no ona sobie nie myśli, że ze mną to tak łatwo pójdzie.
Ale kwestię macańska do ITC to zaklepuję sobie. xDEstrella pisze:Dzielić się.... no cóż innego wyjścia nie ma
Baaaardzo prawidłowo! ;) Będą wióry, dżazgi, kurz i pył, a po wszystkim wielki krater na środku parkietu, wytuptany przez MJowki. :PMJowitek pisze:Myśl "o, fani się będą bawić" przeistoczyła się w "wow, jadę z fanami się bawić!" :D