Witam wszystkich i zapraszam do Klubu Klinika 12.03.2011. Muzyka Jackson myślę że cześć z was już mnie zna Wiec wie czego się spodziewać w tle oczywiście teledyski.
Zapraszam Fanów z całej polski
Szczegóły imprezy http://klubklinika.pl/imprezy.html?id=92 a jak macie pytania piszcie pozdrawiam. :]
Dodatkowo wiem że Absolut Szykuje niespodziankę w %%%%%%%%% w jakiej postaci jeszcze nie wiem
Ostatnio zmieniony śr, 02 mar 2011, 13:51 przez Tobas, łącznie zmieniany 2 razy.
Tobas no lepiej późno niż wcale chłopie ;)
Biorąc pod uwagę, że debatujemy o tej imprezie już od kilku miesięcy cieszę się niezmiernie, że wreszcie jakieś konkrety.
My jak zwykle jesteśmy do tego ;) Nie wiem jeszcze w jakim składzie dokładnie ale obecność Naszej Szczecińskiej Trójcy melduję!
Kama jak nie będzie nic Michaela to sobie Majkela posłuchamy ;)
Do zobaczenia!
Ostatnio zmieniony wt, 01 mar 2011, 13:24 przez poisonivy, łącznie zmieniany 1 raz.
Tobas, właśnie... Czy można wprowadzić grzecznego,miłego oraz sympatycznego 16,5latka? Tak po starej MJowej znajomości... Mogę ręczyć,bo to mój Braciszek.
Kraków się namyśla, ale od myślenia to jest Dzwonek, so We will be there!
Wrocław, meldować się! Poznań- Was też to dotyczy! No bo o Wawe to nawet nie pytam, czy będzie prawda Ghost Olu?
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
co do osób małoletnich hehe, osoby które ukończyły 16 lat mogą przyjść z osobą (opiekunem) który ukończył (wiadomo) 18 lat i napisze oświadczenie w którym zobowiązuje się do opieki nad małoletnim w oświadczeniu muszą się znaleźć dane z Dowodu osobistego. Takie oświadczenie zostaje u ochrony i nie ma problemu tak udało mi się ustalić
billiejean89 pisze:Fajnie, mam urlop akurat także I'll be there ;)
Czyli wreszcie się poznamy i nie zgubimy na środku miasta?
poisonivy pisze:to sobie Majkela posłuchamy
Echhhh... No dobra... W ostateczności może być...
Tobas pisze:co do osób małoletnich hehe, osoby które ukończyły 16 lat mogą przyjść z osobą (opiekunem) który ukończył (wiadomo) 18 lat i napisze oświadczenie w którym zobowiązuje się do opieki nad małoletnim w oświadczeniu muszą się znaleźć dane z Dowodu osobistego. Takie oświadczenie zostaje u ochrony i nie ma problemu tak udało mi się ustalić
Lubię to!
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*