"Michael Jackson's Night" - WROCŁAW 19/02

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
damian1985

Post autor: damian1985 »

Apsiek pisze:do zobaczenia za 1,5 tygodnia, Kochani ;-)
Raczej za 2,5 tygodnia :mj:

Hmmm... to ja powiem tak... już tylko półtora tygodnia dzieli nas od pierwszego w tym roku ogólnopolskiego zlotu fanów MJ :mj: :happy: To jest dobra wiadomość... ale mam też złą - tzn. nie jakąś tam super tragiczną, ale złą dla osób niezdecydowanych nenene Spoglądam na listę rezerwacji i niestety... została mi do rozpisania jedna mała loża...

Niezdecydowani niech się zdecydują, zdecydowani mający za sobą trud rezerwacji - niech się cieszą glupija a Ci, których nie będzie - niech żałują :happy: Sposób dokonywania rezerwacji - niezmienny :wariat:

rezerwacje@michaeljacksonsnight.pl
Awatar użytkownika
doriseq

Post autor: doriseq »

No kochani, ja już zbieram tyłek w troki i rozpoczynam dzisiaj ten zaje#$$%%% weekend ;d Asiuuuu, pamiętaj o 19.50 jestem na centralnym ;d do zobaczenia w sobotę (z niektórymi w piątek :*) !
Obrazek
Awatar użytkownika
billiejean89

Post autor: billiejean89 »

doriseq pisze:Asiuuuu, pamiętaj o 19.50 jestem na centralnym ;d (z niektórymi w piątek :*) !
Spoko, spoko. Bede po Ciebie :)
Wątroba gotowa? :D :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
doriseq

Post autor: doriseq »

billiejean89 pisze: Wątroba gotowa? :D :smiech:
A zaczynamy już dzisiaj?? :diabel:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Zapowiada się ciekawie już w pt. xD
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
LiLkaa23

Post autor: LiLkaa23 »

hej.. a ja zapraszam na ,,rozgrzewkę'' przed imprezką do mojego pubu... jestem we Wrocławiu od tygodnia.. i chętnie poznam ekipę z MJ z dolnego śląska...

pisze się ktoś ??
Plac Jana Pawła ul.Sokolnicza ..

Dla osób z forum PROMOCJA !!!!!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

LiLkaa23- ale kiedy? Że w sobotę? Jeśli tak to Kraków się pisze. :)
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
LiLkaa23

Post autor: LiLkaa23 »

tak... zapraszam każdego dnia.. a sobota jak najbardziej :))
Kraków bardzo mile widziany... współwłaściciele są z Krakowa więc zapraszają wybitnie!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
addicted2MJ

Post autor: addicted2MJ »

Chciałam serdecznie podziękować przede wszystkim Damianowi za zorganizowanie MJ Night :)
Wszystkim, z którymi dzieliłam pokój za niezapomniane chwile :)
I za urodzinowe 'The Way You Make Me Feel' - Agusi i Kasi i całej reszcie :)

Było jak zwykle - bajecznie i MJowo :) Cieszę się, że poznałam nowe osoby :)
Pozdrawiam i do następnego spotkania :)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

Myślę, że ogólnopolski zlot to zbyt szumna nazwa ale...było bardzo sympatycznie i kameralnie.Zabrakło Michaela na telebimach ( z tego co wiem od tego płaci się spore pieniądze)mimo wszystko ciepła atmosfera i 3 Michaelów prawie jak żywych nagrodziło braki.Wzruszający moment to "Heal the world", "We are the world".Taniec w kole gdy trzymaliśmy się za ręce i obejmowaliśmy podczas gdy na środku leżała kurtka Michaela z Beat it i kapelusz ścisnął mnie za gardło i serce i mocno wstrzymywałam łzy.
Fajnie gdyby organizator poprowadził imprezę, postarał się o większą integrację.Dobry byłby jakiś konkurs np na najbardziej zwariowaną fankę
( ci co byli wiedzą osohodzi ;-) )
Serdecznie pozdrawiam wszystkich pasjonatów i tych z którymi miałam przyjemność porozmawiać.
ps Wymyślenie Michaelowego stroju sprawiło mi wielką frajdę.Do zobaczenia gdzieś kiedyś w Polsce
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
agusiaa_w

Post autor: agusiaa_w »

Ja też serdecznie dziękuję Damianowi za zorganizowanie imprezy wreszcie w jakiejś rozsądnej dla mnie odległości oraz za możliwość zrobienia urodzinowej niespodzianki naszej Magdzie - jej mina była bezcenna :-)

Dziewczynom (:************) dziękuję za absolutnie niemożliwe trzy dni - jeszcze dochodzę ... :diabel: do siebie :-) :hug:
Po prostu coś niesamowitego - bo tylko z Wami można się wgapiać w ekran i po raz pięćsetny oglądać Auckland, wkurzać się na Michaela udającego płacz i chichrać się do 4 rano, iść do McDonalda o 3 w nocy i do KFC na śniadanie o 12:30 :P
Tylko z Wami można się poryczeć przy stole po usłyszeniu opowieści "jak Michael był mały to też był biedny" (Hania :hug:).
Tylko dla Michaela można zasuwać przez centrum Wrocławia w cekinowych skarpetkach i podwiniętych spodniach, ku uciesze wszelkich przechodniów :hahaha:
Tylko na takim zlocie mogło się zdarzyć, że weszłyśmy z Kasią do Dominium na Rynku, a tam z głośnika popłynęło "Will You Be There", jak tylko przekroczyłyśmy próg. Magia, jak zawsze...

A na zakończenie mam coś ekstra :-)

Damian i 'Dangerous Girl' - niezapomniane przeżycie :smiech:

Obrazek

EDIT:
@neta pisze:Dobry byłby jakiś konkurs np na najbardziej zwariowaną fankę
noooo dobrze wiemy, kto by wygrał :smiech: biedny Damian :-) ale dzielnie chłopak wybrnął :P
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
damian1985

moi Kochani jeśli dysponujecie zdjęciami z imprezy i oczywiście jeśli zechcecie się nimi podzielić to przesyłajcie zrobione przez Was fotki na biuro@g-pointevents.pl

wśród osób które prześlą najwięcej zdjęć rozlosujemy wejściówki kolejny event ;)
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Muzycznie to była katastrofa! Jedna płyta, która w kółko się kręciła, oczywiście zacinający się Thriller i po 3 wysłuchaniu tego samego krążka pusty parkiet. Pędziłam na tę imprezę z Zakopanego(dosłownie) i żałuję pośpiechu, bo nic mnie nie ominęło. :/

Liczyłam, że skoro jest to zlot fanów to będzie więcej niż kilka piosenek... Jestem totalnie zniechęcona na dalsze Michael Jackson's Night.

Baaaaardzo się zawiodłam!

Dzięki dziewczyny, że mogłam Was poznać! :******!

agusiaa_w Świetne skarpetki. ;P Szkoda, że Cię tak wciągło do kibla, gdyż chciałam się pożegnać! :)
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

Awatar użytkownika
damian1985

Dzwoneczek MJJ pisze:Muzycznie to była katastrofa! Jedna płyta, która w kółko się kręciła
Yyyyyy... zamurowało mnie po tych słowach... Nie mam zielonego pojęcia gdzie byłaś przez całą imprezę ale poleciały kawałki z każdego albumu MJ... DJ jak dotąd zbiera same pochwały zarówno od bywalców Back To Neverland jak i od bywalców MJ Night...

Dalej nie skomentuję tego co napisano w powyższym wpisie. Mimo to, pozdrawiam.
agusiaa_w

Post autor: agusiaa_w »

Dzwoneczek MJJ pisze: agusiaa_w Świetne skarpetki. ;P Szkoda, że Cię tak wciągło do kibla, gdyż chciałam się pożegnać! :)
to mogłaś zaczekać, byłam tam tylko minutę, a Ty napisałaś tak, jakbym się tam na godzinę zamknęła nenene

jeśli chodzi o muzykę, to hmmm... dość późno przyszłaś, myślę że nazywanie tego "katastrofą" jest mocno krzywdzące... faktycznie czasem się coś zacinało i mogło być więcej piosenek (nie było "Off the wall" :beksa:) i dłuuuuużej przede wszystkim, a tak nas wyrzucono po 2giej i to mój jedyny zarzut nenene ale ja tam się wytańcowałam, jeszcze mnie nogi bolą :dance:

P.S. Pozdro dla Basi, z którą śpiewałyśmy "Who is it" na środku parkietu, hehe :-)
ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ