[POZNAŃ] Michael Jackson Dance Team ;)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

ja nie przybędę. wybywam na urlop, wyczekiwany bardzo!! przyszły weekend odpadłby również.

Trzymam kciuki za super spotkanie!!!
buziaki!!!
W
Primum non nocere.
weronika_poznan

dostałam dziś maila od EnterArtu.

"hallo ! dzień dobry Pani! muszę pilnie wiedzieć czy fani Michaela wystąpią w tym roku też na Dniu Dziecka ? teraz jest czas żeby to bardziej zaplanować- szerzej pokazać i sprzęt niezbędny zgromadzić co by jak najlepiej wyszło."

pozdrawiam
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

ooo skoro pamiętają o nas tzn że fajnie wyszło ostatnim razem ;) pytanie czy są chętni dalej trzymać tą dobrą opinię.
Obrazek
Awatar użytkownika
Annie_17

Post autor: Annie_17 »

super!:) ja bym chętnie wzięła w tym udział!!!! :))
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
Awatar użytkownika
kakamil225

Post autor: kakamil225 »

Słyszałem od Jeanny, że Dance Team tymczasowo zawieszony, to prawda?
weronika_poznan

tak, to prawda Kamil...
Primum non nocere.
weronika_poznan

KOCHANI!

Przed nami cudny niedzielny majowy dzień! Jeśli nie będzie padać proponuję urządzić grilla - w tym samym miejscu co w zeszłym roku!
Do Poznania przybywają specjalni goście z Wrocławia, także proszę zgłaszać swoją gotowość, siary być nie może!!! Dzień wcześniej proponuję wyjście na piwko :piwo: :piwo: :piwo: Kaman kochani, dawno się nie widzieliśmy, strasznie się stęskniłam! :D

:dance: pisać kto będzie!!!!
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Maria

Post autor: Maria »

Podaj Stefa godziny mniej więcej, od której te spotkanka. Tak jak pisałam Ci prywatnie, na sobotę się nie deklaruję jeszcze, bo miałam już plany wcześniej, natomiast na niedzielę, to mogę podjechać do Poznania, ale wieczorem wracam, bo niestety w poniedziałek pracuję.

There's a place in your heart
And I know that it is love
Awatar użytkownika
agnieszka1978

Post autor: agnieszka1978 »

Weroniko a kiedy to by miało byc? 1-go mam wolne ale 2-go ide do pracy do 18.....a 3-go wolne.....
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

1-wszego Aga ;) to bedzie niedziela czyli dzień grillowania ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
give_in_to_me

Post autor: give_in_to_me »

Kochane Poznaniaki (pnioki, krzoki czy ptoki, whatever :P)!!!!

Bardzo Wam dziękujemy za wspaniałe chwile!!!!

Wera, dla ciebie najwięcej uścisków, Matko Polko Poznańska, która do piersi swej wielkiej wrocławskie dzieci denstimowe w liczbie 2 przytuliłaś, by zaznały ciepła Twego i gościnności! Jedną z tych kanapek, co mi zrobiłaś do pociągu, to zjadłam dzisiaj rano, bo już wczoraj nie miałam siły i jeszcze mogłam dzięki temu poczuć, że nas kochasz!!! Dziękujemy jeszcze raz za wspaniałą gościnę!

Tylko w Poznaniu można zorganizować fanowskiego grilla na łące w pobliżu torów kolejowych, tuż obok opuszczonego przedwojennego cmentarza, gdzie dziwnym trafem wszyscy zmarli mieli w chwili śmierci nie więcej niż 30 lat... No, ale nawet Thrillerem puszczanym z głośników nie udało się ich zaprosić na nasze nieco zwęglone kiełbasy i piwko :P :glupija: Niemniej jednak Dębiec nie będzie mi się kojarzyć tylko z 5.2. Debiec, ale z poznańsko-wrocławskim wspólnym michaelowym balowaniem, kiedy reszta narodu ogląda w TV transmisję z beatyfikacji papieża :P

Wszystkim dziękuję!

Towarzystwu, które było z nami w klubie tylko w sobotę, bo na grilla nie mogło-Karolinie MJ_Angel i Adrianowi!

I innym, klubowo-grillowym:
Jenny100 za przytaszczenie najmniejszego, najbardziej spłaszczonego grilla świata z Tesco (normalnie nie wierzę, że w takim stosunkowo małym płaskim pudle się grill zmieścił, a raczej grillek)
Trinity za oprawę muzyczną i za ostateczny argument, który moim zdaniem nawet najtwardszych beliversów jest w stanie przekonać, że MJ jednak nie żyje- "tak się zastanawiałam, że może MJ jednak żyje, ale obejrzałam dodatki do This is it i stwierdziłam, że jednak nie"
Arance- miło było Cię poznać, fajna dziewczyna z Ciebie, ale do Invincible to mnie nawet nie próbuj przekonywać, pozdrowienia również dla koleżanki Trinity-Ewy, co to w butach na koturnie i przez tory przebiec potrafi- wcielenie hasła promocyjnego "Poznań-miasto know how" :P

Jesteście super i mam nadzieję, że przyjedziecie do nas w czerwcu na MJ's Still Alive!

:happy:
weronika_poznan

kochany Wrocławiu!!!!

Nieustająca moc uścisków! Bardzo nam zależało na zorganizowaniu dla Was fajnego czasu :) Bardzo się cieszę, że się udało i zapamiętaliście tyle szczegółów! Jesteście super! bardzo proszę wpadać częściej!

Ja też moim kochanym poznaniakom bardzo dziękuję za Wasz czas i chęci :D Mam nadzieję, że MJ ubłogosławi Wam ten dobry uczynek dodatkowymi punktami na maturze!!! Dla wszystkich nieobecnych - ŻAŁUJCIE!!! :D
Primum non nocere.
weronika_poznan

Dziecioczki kochane!

Co powiecie na imprezkę we Wrocławiu?!

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=12742

dacie się skusić? jedzie już Maria z koleżankami i fajnie byłoby się jeszcze przed sierpniem jakoś mega pobawić wspólnie :D nenene

:mj: :mj: :mj:
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
agnieszka1978

Post autor: agnieszka1978 »

Ja dołączę, ale dopiero w dniu imprezy bo Maria jedzie wczesniej tam z tego co wiem...I tak spotkamy sie na miejscu i zapewne bedziemy sie dobrze bawic...Pozdrawiam Was kochani!
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Widzę że trochę poznaniaków zabawi na wrocławskiej imprezie...
Ja również dołączę w dniu imprezy...najpierw muszę wybłagać o wolne... :zgon:
Obrazek