Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

Hej Mazi :) Fajnie, że się odezwałeś bo zawsze zastanawiałam się, gdzie są Ci 'starzy' szczecińscy fani których posty czytałam jakieś 3 lata temu (zanim zaczęłam studia w Szczecinie) z zamiarem poznania ich w przyszłości ;-) Mimo że na Michaelową imprezkę się na razie w Szczecinie nie zanosi, to nie znaczy że nie możemy się gdzieś wspólnie wybrać. Tym bardziej, że sama dawno nie byłam żadnej imprezie więc mnie już nosi :dance: To co Kochani? Jakieś party 25?

Etuś, wracam 20 lub 21.
Obrazek
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

miło że ktos mnie jeszcze pamieta :)

poisonivy z tymi rozmowami na gg to moze dobrze ze juz ich nie ma jeszcze by sie gdzies dostaly dalej i by bylo dopiero ;> :)

Rozumiem ze z czysto Michaelowej imprezy nici i zdaje sobie sprawe ze nie jest to pewnie proste do zorganizowania, ale nie wiedzialem na jakim poziomie zaagazowania jest szczecinska ekipa :).

Wiec jesli nie wyjade na 4 dluuuuugie dni moje urlopu z moja ukochana w gory (ale z braku funduszy sie na to nie zanosi;/) to jestem pewnie chetny przyjechac do Szczecina na jakies tany tany i % i % i % i tany i %.i...(to sie chyba nie nadaje do publikacji :p)

Jesli byli by chetni to w niedalekiej przyszlosci mozemy zorganizowac Michaelowy wieczór w Świnoujściu. W raz z dziewczyna mamy sale taneczną wiec miejsce jest ;)

PS. tancerz ... racja dawno mnie nie bylo, dzialalem w podziemiach ;) ale to wciaz ten sam Mazi, no moze plus 8 kg ;p
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

Mazi pisze:Jesli byli by chetni to w niedalekiej przyszlosci mozemy zorganizowac Michaelowy wieczór w Świnoujściu. W raz z dziewczyna mamy sale taneczną wiec miejsce jest ;)
Mazi przemyśl dwa razy zanim coś takiego napiszesz, bo MJ Szczecin Team gotowe potraktować to jako zaproszenie :hahaha:

Pozdrawiam,
WiolEta.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
Mazi

Eta, napewno oficjalne zaproszenie pojawi sie do Świnoujścia w niedługim czasie, myśle nad zorganizowaniem takich Warsztatów Tanca Michaela Jacksona. By sie to jednak odbyło musze porozmawiac z kilkoma osobami potencjalnie wg mnie chetnymi i majacych możliwości :). Z tymi co już znam , niekoniecznie z naszego regionu a no i wlasnie grupa szczecinska tutaj jak sie poznanmy tez pewnie bylo by pomocna :) Po wszytskim oczywiście After Party :)

Szkoła Tańca Dance & More Ewelina Fura wstępnie zaprasza :)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
AdamSzczecin

Post autor: AdamSzczecin »

Ja też chciałem się zapytać kiedy będzie jakiś zlot fanów w Poznaniu.
Awatar użytkownika
Mazi

To jak bedzie jakies tany tany w ostani weekend lutego?
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

Jeżeli będziemy coś organizować to na pewno damy znać. Pozdrawiam ;-)
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
AdamSzczecin

Ok, ale mnie niestety nie ma w Szczecinie.Wyjechałem do krewnych.

A i jeszcze jedno pytanko moi Drodzy ;-) kiedy będziemy jechać do Łodzi by zatańczyć?? muszę być poinformowany bo ostatnio byłem chory i nie mogłem się ruszać z łóżka,więc nie jestem w formie ale zapewne szybko mi wróci.

Pozdrawiam
Adam loveMJPT
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

Ja tam bym się chętnie wybrała gdzieś w ten ostatni weekend lutego ;-) Żadnej Michaelowej imprezy na pewno nie będzie, ale może chociaż jakieś wyjście do Pralni, czy gdziekolwiek? :) Wiem, że Eta też jest chętna. Ktoś jeszcze?

Adaś, zlot w Łodzi jest dopiero w sierpniu.
Obrazek
Awatar użytkownika
AdamSzczecin

Ostatni weekend lutego ja jestem chętny :happy:

Dzięki Aga ;-)
Awatar użytkownika
Mazi

Ja jestem chętny i jesli mial bym prawo wyboru wolał bym gdzieś gdzie można poszurać kopytem troche...że o piwie TYSKIE na wyposażaniu nie wspomnę ;)....a no i musial bym mieć nocleg....chętni? :)

Czekam na info :)
Awatar użytkownika
redstine

Post autor: redstine »

Jaaaaa chcę! :D
Obrazek Obrazek Obrazek

"If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself, and then make a CHANGE!"
Awatar użytkownika
Mazi

...życie pisze różne scenariusze, dlatego tez moja plany diametralnie się zmieniły i zamiast piwka w Szczecinie, jade na weekend do starego kolegi w Poznaniu. Jednak 2011 r stawiam sobei za powrót do zycia które kocham a w to wliczaja sie spotkania z fanami i nowo poznanymi ludźmi tak wiec jak cos bedzie się działo w innym terminie nadal jestem chętny :).
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

Mazi mam nadzieję, że nie zraziło Cię nasze tempo odpisywania, z resztą ja ze swojego mogę się wytłumaczyć- miałam awarię internetu i dlatego Aga pisała również w moim imieniu (jakie to szczęście Aga, że w domu byłaś, ale już się stęskniłam za Tobą).

Pozdrawiam,
WiolEta.

Edit: Mazi- ja i Aga wpisałyśmy w kalendarz.
Ostatnio zmieniony pn, 21 lut 2011, 19:28 przez Eta, łącznie zmieniany 1 raz.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
Mazi

Nie nie zraziło mnie tempo odpisywania :). Nasza mnie spotaniczna decyzja odwiedzenia starego znajomego w Poznaniu ;).

Najbliższy plan na Szczecin (nie licząc dzisiejszej wizyty), to piatek 4 marca, moja obrona pracy mgr ;p ...o Pogoni, o 20:00 mecz Pogoni z ŁKS a przed meczem chetnie bym jakies piwko przechylił ;).

pzdr
ODPOWIEDZ