Hej Mazi :) Fajnie, że się odezwałeś bo zawsze zastanawiałam się, gdzie są Ci 'starzy' szczecińscy fani których posty czytałam jakieś 3 lata temu (zanim zaczęłam studia w Szczecinie) z zamiarem poznania ich w przyszłości Mimo że na Michaelową imprezkę się na razie w Szczecinie nie zanosi, to nie znaczy że nie możemy się gdzieś wspólnie wybrać. Tym bardziej, że sama dawno nie byłam żadnej imprezie więc mnie już nosi To co Kochani? Jakieś party 25?
poisonivy z tymi rozmowami na gg to moze dobrze ze juz ich nie ma jeszcze by sie gdzies dostaly dalej i by bylo dopiero ;> :)
Rozumiem ze z czysto Michaelowej imprezy nici i zdaje sobie sprawe ze nie jest to pewnie proste do zorganizowania, ale nie wiedzialem na jakim poziomie zaagazowania jest szczecinska ekipa :).
Wiec jesli nie wyjade na 4 dluuuuugie dni moje urlopu z moja ukochana w gory (ale z braku funduszy sie na to nie zanosi;/) to jestem pewnie chetny przyjechac do Szczecina na jakies tany tany i % i % i % i tany i %.i...(to sie chyba nie nadaje do publikacji :p)
Jesli byli by chetni to w niedalekiej przyszlosci mozemy zorganizowac Michaelowy wieczór w Świnoujściu. W raz z dziewczyna mamy sale taneczną wiec miejsce jest ;)
PS. tancerz ... racja dawno mnie nie bylo, dzialalem w podziemiach ;) ale to wciaz ten sam Mazi, no moze plus 8 kg ;p
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Mazi pisze:Jesli byli by chetni to w niedalekiej przyszlosci mozemy zorganizowac Michaelowy wieczór w Świnoujściu. W raz z dziewczyna mamy sale taneczną wiec miejsce jest ;)
Mazi przemyśl dwa razy zanim coś takiego napiszesz, bo MJ Szczecin Team gotowe potraktować to jako zaproszenie
Eta, napewno oficjalne zaproszenie pojawi sie do Świnoujścia w niedługim czasie, myśle nad zorganizowaniem takich Warsztatów Tanca Michaela Jacksona. By sie to jednak odbyło musze porozmawiac z kilkoma osobami potencjalnie wg mnie chetnymi i majacych możliwości :). Z tymi co już znam , niekoniecznie z naszego regionu a no i wlasnie grupa szczecinska tutaj jak sie poznanmy tez pewnie bylo by pomocna :) Po wszytskim oczywiście After Party :)
Szkoła Tańca Dance & More Ewelina Fura wstępnie zaprasza :)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Ok, ale mnie niestety nie ma w Szczecinie.Wyjechałem do krewnych.
A i jeszcze jedno pytanko moi Drodzy kiedy będziemy jechać do Łodzi by zatańczyć?? muszę być poinformowany bo ostatnio byłem chory i nie mogłem się ruszać z łóżka,więc nie jestem w formie ale zapewne szybko mi wróci.
Ja tam bym się chętnie wybrała gdzieś w ten ostatni weekend lutego Żadnej Michaelowej imprezy na pewno nie będzie, ale może chociaż jakieś wyjście do Pralni, czy gdziekolwiek? :) Wiem, że Eta też jest chętna. Ktoś jeszcze?
Ja jestem chętny i jesli mial bym prawo wyboru wolał bym gdzieś gdzie można poszurać kopytem troche...że o piwie TYSKIE na wyposażaniu nie wspomnę ;)....a no i musial bym mieć nocleg....chętni? :)
Czekam na info :)
...życie pisze różne scenariusze, dlatego tez moja plany diametralnie się zmieniły i zamiast piwka w Szczecinie, jade na weekend do starego kolegi w Poznaniu. Jednak 2011 r stawiam sobei za powrót do zycia które kocham a w to wliczaja sie spotkania z fanami i nowo poznanymi ludźmi tak wiec jak cos bedzie się działo w innym terminie nadal jestem chętny :).
Mazi mam nadzieję, że nie zraziło Cię nasze tempo odpisywania, z resztą ja ze swojego mogę się wytłumaczyć- miałam awarię internetu i dlatego Aga pisała również w moim imieniu (jakie to szczęście Aga, że w domu byłaś, ale już się stęskniłam za Tobą).
Pozdrawiam,
WiolEta.
Edit: Mazi- ja i Aga wpisałyśmy w kalendarz.
Ostatnio zmieniony pn, 21 lut 2011, 19:28 przez Eta, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie nie zraziło mnie tempo odpisywania :). Nasza mnie spotaniczna decyzja odwiedzenia starego znajomego w Poznaniu ;).
Najbliższy plan na Szczecin (nie licząc dzisiejszej wizyty), to piatek 4 marca, moja obrona pracy mgr ;p ...o Pogoni, o 20:00 mecz Pogoni z ŁKS a przed meczem chetnie bym jakies piwko przechylił ;).
pzdr