Przecież płyta jeszcze nie wyszła, więc skąd ten wniosek?Man in the mirror pisze:Mówiła, że to płyta dekady... jaka dekada taka płyta
Lady GaGa
- billiejean89
- Man in the mirror
Beznadziejna okładka, fatalny pierwszy singiel... .
Jestem bardziej ciekaw co zrobi Madonna i Britney.
Pierwsza pracuje na płyta, druga jest w trakcie promocji swojej płyty.
Britney ma bdb pierwszy singiel, a ta piosenka Gagi, to nie załguje an popyt na top Billboardu. Inna ,,Hot" to piosenka bardziej ambitna.
Jestem bardziej ciekaw co zrobi Madonna i Britney.
Pierwsza pracuje na płyta, druga jest w trakcie promocji swojej płyty.
Britney ma bdb pierwszy singiel, a ta piosenka Gagi, to nie załguje an popyt na top Billboardu. Inna ,,Hot" to piosenka bardziej ambitna.
- billiejean89
Jeśli oceniasz płyty po okładkach, to gratuluje.Beznadziejna okładka
Ta piosenka odmieniła moje życie, inaczej patrze na różne rzeczy, szczególnie po przesłuchaniu tego ambitnego refrenuInna ,,Hot" to piosenka bardziej ambitna.

Fly like you do it,
like you're high,
like you're do it,
like you're fly,
like you do it,
like a woman.
Fly like you do it,
like you're high,
like your do it,
like you're try,
like you do it,
like a woman.
Man in the mirror to że nie lubisz Gagi to jedna sprawa, ale to co napisałeś o tej Innej to już przesada.

Piosenka bez rewelacji.. Ale szczerze pierwszy raz jak słuchałem "Bad Romance" czy "Telephone" to też kompletnie mi się nie podobało więc jak usłyszę to milion razy w radiu to mi się pewnie spodoba.. Też uważam ,że Hollywood Tonight jest o wiele lepsze ale.. o tym kawałku nikt jeszcze nie słyszał a o premierze nowej piosenki Gagi słyszał chyba cały świat.. Więc pewnie tak łatwo nie będzie temu HT pokonać tego Born This Way. 
Generalnie jak ma razie to według mnie na poziomie tego co ostatnio wydała Britney czyli na bardzo średnim..

Generalnie jak ma razie to według mnie na poziomie tego co ostatnio wydała Britney czyli na bardzo średnim..
- Man in the mirror
Na razie, wszytko co związane z płytą jest tandetne, bez polotu, kiczowate i [...]*
Jeszcze jest zarzut plagiatu, piosenki Madonny, Gaga znów zrobi coś artystycznie beznadziejnego, będzie głośno i piosenka ,,będzie królować w Radiu".
Madonna czarowała Muzyką, tak jak np. Frozen, działała na emocjach.
I jej teledyski nie są podobne jeden do drugiego. A Gagi owszem.
Na Vivie tak powiedziała jedna z polskich gwiazd, że gdyby gaga nagrywała takie piosenki jak teledyski to było by lepiej.
Moim zdaniem jedno warte drugiego.
A tu zestawienie:
Billboard:
Zgadzam się. Ale Co robi w tym rankingu najlepszych piosenkarek dekady gaga?Rozumiem 5-cio lecia jakby się znalazła, ale tu to przesada.
a piosenka ,,Hot" to przykład marnego wokalu i mało ambitnej muzyki.Tekst fakt jest dobry, ale nie o niego mi chodziło.
Piosenka jednostrzałowiec.
(* Wstaw odpowiednie słowo.
Jeszcze jest zarzut plagiatu, piosenki Madonny, Gaga znów zrobi coś artystycznie beznadziejnego, będzie głośno i piosenka ,,będzie królować w Radiu".
Madonna czarowała Muzyką, tak jak np. Frozen, działała na emocjach.
I jej teledyski nie są podobne jeden do drugiego. A Gagi owszem.
Na Vivie tak powiedziała jedna z polskich gwiazd, że gdyby gaga nagrywała takie piosenki jak teledyski to było by lepiej.
Moim zdaniem jedno warte drugiego.
A tu zestawienie:
Billboard:
Beyonce ma głos i potrafi w fenomenalny sposób śpiewać live.25. Janet Jackson
24.Nelly Furtado
23.Ciara
22.Norah Jones
21.Madonna
20.Celine Dion
19.Gwen Stefani
18.Missy Elliot
17.Carrie Underwood
16.Fergie
15.Miley Cyrus
14.Ashanti
13.Faith Hill
12.Taylor Swift
11.Mary J. Blige
10.Avril Lavigne
09.Jennifer Lopez
08.Christina Aguilera
07.Rihanna
06.Kelly Clarkson
05.Mariah Carey
04.Alicia Keys
03.Britney Spears
02.Lady Gaga
01.Beyonce
Zgadzam się. Ale Co robi w tym rankingu najlepszych piosenkarek dekady gaga?Rozumiem 5-cio lecia jakby się znalazła, ale tu to przesada.
a piosenka ,,Hot" to przykład marnego wokalu i mało ambitnej muzyki.Tekst fakt jest dobry, ale nie o niego mi chodziło.
Piosenka jednostrzałowiec.
(* Wstaw odpowiednie słowo.
Co to jeest?
Na widok okładki tego singla dostaję zGaGi, piosenka... Pffff, czysty plagiat Express Yourself Madonny. Co jedynie BTW jest "zrobiona" na klubowe klimaty, ale rytm w refrenie i d e n t y c z n y !
1:0 dla Britney pod względem klubowej piosenki, sorry GaGa...
A to: http://www.youtube.com/watch?v=GLsNnEFL ... re=related przebija wszystko. Tytuł mówi sam za siebie; jaki tytuł - taka piosenka (czyli gówn..na). Jeden, wielki Scheiße.
Na widok okładki tego singla dostaję zGaGi, piosenka... Pffff, czysty plagiat Express Yourself Madonny. Co jedynie BTW jest "zrobiona" na klubowe klimaty, ale rytm w refrenie i d e n t y c z n y !
1:0 dla Britney pod względem klubowej piosenki, sorry GaGa...

A to: http://www.youtube.com/watch?v=GLsNnEFL ... re=related przebija wszystko. Tytuł mówi sam za siebie; jaki tytuł - taka piosenka (czyli gówn..na). Jeden, wielki Scheiße.

Chwytliwy utwór, skrojony do klubu, do potańczenia. Lekki w odbiorze, miło się słucha (przynajmniej mi). Ale to nic nowego, wszystko to już było. Naprawdę nic nadzwyczajnego. Kiedyś dużo słuchałam elektronicznej muzyki i w tym kawałku słyszę dużo z tego co słyszałam już dawno temu (jakieś 6-7 lat temu). Zupełnie nie rozumiem zachwytów Gagi nad swoją twórczością. Zdecydowanie jej ego jest mocno przerośnięte. Choć pewnie w dużej mierze to zabieg celowy.
Ja w płytę dekady w jej wykonaniu nie wierzę. LG ma po prostu wygórowane ambicje. Nic poza tym.
A dla mnie akurat piosenki Gagi są z tych co szybko wpadają w ucho ale równie szybko się osłuchują i nudzą. I to nawet nie po milionowym razie. Mi osobiście nie chce się do nich wracać. Są takie na chwile, do przemaglowania z tysiąc razy i odstawienia na półkę bez możliwości powrotu.Detox pisze:Ale szczerze pierwszy raz jak słuchałem "Bad Romance" czy "Telephone" to też kompletnie mi się nie podobało więc jak usłyszę to milion razy w radiu to mi się pewnie spodoba..
Ja w płytę dekady w jej wykonaniu nie wierzę. LG ma po prostu wygórowane ambicje. Nic poza tym.

- Sephiroth820
- Site Admin
Dla mnie piosenki Gagi są hitami jednego sezonu
i wątpię żeby ta Pani zaoferowała nam utwór który stanie się ponadczasowy
.
Tak jak już ktoś wspomniał,że jeśli piosenka ta faktycznie stanie się wielkim hitem to tylko i wyłącznie poprzez teledysk w którym to Gaga wyskoczy np z kurczakiem na głowie bądź gó**em na twarzy

Tak jak już ktoś wspomniał,że jeśli piosenka ta faktycznie stanie się wielkim hitem to tylko i wyłącznie poprzez teledysk w którym to Gaga wyskoczy np z kurczakiem na głowie bądź gó**em na twarzy

- SuperFlyB.
no tego chyba powiedziec nie możemy, mogła uzyskac prawo do wykorzystania utworuMadzia pisze:Pffff, czysty plagiat Express Yourself Madonny.

Taka piosnka z tego, spodziewałem się czegos innego, a nie happy go lucky. Ale źle nie jest.
Tylko przypomina mi Madonne z początków...
no, hmmm, okładki to również bardzo ważna rzecz :)billiejean89 pisze: Jeśli oceniasz płyty po okładkach, to gratuluje.
- hankypanky
Nie uzyskała od Madonny żadnego prawa do wykorzystania utworu XDSuperFlyB. pisze: Madzia napisał:
Pffff, czysty plagiat Express Yourself Madonny.
no tego chyba powiedziec nie możemy, mogła uzyskac prawo do wykorzystania utworu
She's had enough, she says the end
But she'll come back, she knows it then
A chance to start it all again
Till death do us part
But she'll come back, she knows it then
A chance to start it all again
Till death do us part
- SuperFlyB.
- billiejean89
Lady Gaga Performs "Born This Way" at the 2011 Grammys (FULL HD)
http://www.youtube.com/watch?v=0fHYJXki4Js
+ 3 statuetki Grammy wędrują do Lady Gagi :
*Best Female Pop Vocal Album for The Fame Monster
*Best Female Pop Vocal Performance for "Bad Romance"
*Best Short From Music Video for "Bad Romance"
http://www.youtube.com/watch?v=0fHYJXki4Js

+ 3 statuetki Grammy wędrują do Lady Gagi :
*Best Female Pop Vocal Album for The Fame Monster
*Best Female Pop Vocal Performance for "Bad Romance"
*Best Short From Music Video for "Bad Romance"