Spotkania fanów w Szczecinie
- billiejeanbad
Pytania , pytaniami . Ale tam nie przychodzi się na pokaz , ani nic w tym stylu. Tam Przychodzi się dla Michaela . Więc nie ważne jaki to zlot , i to nie jest byle jakiś zlot , bo to jest Zlot Fanów Michaela . Ale co ja będę zmuszać , Justyna Ola i Ania miały inne zdanie opowiadając to mi ale mniejsza z tym . Nie będę zmuszać , ale nie słucha się innych . Jak Chcecie ; ) .
Uwielbiam tworzyć magię, tworzyć coś co jest tak niezwykłe, takie niespodziewane, że ludzie tracą głowę. Coś co wykracza poza swoją epokę. O pięć kroków wyprzedzając ludzkie myśli. ( Michael Jackson ) .
- AdamSzczecin
- _*Aga*_222
- _*Aga*_222
Czsec wszytskim,
(niepamietam juz kiedy to po raz ostatni jakiegos posta pisalem;>)
Zwracam sie z uprzejmym zapytaniem do grupy szczecinskiej, czy planujecie zorganizowanie jakiejs imprezy/dyskoteki z tematem przewodnim MJ i najlepiej w weekend 25-27 II ?! :) (urlop- to bym chetnie sie wybral na debiut bo az nie przystoi aby Was nie znać :) a dawno sie tez nie bawilem w gronie fanów :).
Pozdrawiam
Zwracam sie z uprzejmym zapytaniem do grupy szczecinskiej, czy planujecie zorganizowanie jakiejs imprezy/dyskoteki z tematem przewodnim MJ i najlepiej w weekend 25-27 II ?! :) (urlop- to bym chetnie sie wybral na debiut bo az nie przystoi aby Was nie znać :) a dawno sie tez nie bawilem w gronie fanów :).
Pozdrawiam
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Mazi organizowanie imprez tematycznych, zwłaszcza związanych z MJ, w Szczecinie niestety nie jest proste i na razie nie planujemy żadnego takiego przedsięwzięcia. Niemniej jednak serdecznie zapraszamy do Szczecina, może nasza specjalistka od molestowania DJów wkroczy do akcji
_*Aga*_222 kiedy do nas wracasz moja współlokatorko?
Pozdrawiam,
WiolEta.
Dlaczego zmieniono nam tytuł wątku- przecież każde nasze spotkanie jest wyjątkowe

_*Aga*_222 kiedy do nas wracasz moja współlokatorko?
Pozdrawiam,
WiolEta.
Dlaczego zmieniono nam tytuł wątku- przecież każde nasze spotkanie jest wyjątkowe

[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Tak dawno, że aż musiałem kliknąc w ten temat gdy zobaczyłem, żeś tu coś naskrobałMazi pisze:niepamietam juz kiedy to po raz ostatni jakiegos posta pisalem;>

BTW M.DŻ. z obstawą

http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Mazi chłopie! Ty żyjesz? No witaj ;)Mazi pisze:Czsec wszytskim,
Pozdrawiam
Szkoda, że nie mam starego gg bo z chęcią odświeżyłabym nasze rozmowy ;)
Kope lat!!!
Jak tylko będziemy się zbierać do organizacji czegoś to TUTAJ na pewno będzie info, także zachęcam do śledzenia.
A spotkać i tak się przecież trzeba, nie musi być od razu jakaś wielka feta ;)
Tancerz – trafne spostrzeżenie ;)
The world got even darker it was possible [*]