Od kilku lat interesuje się fotografią i chciałabym wiązać z tym swoją przyszłość.Najbardziej lubię robić zdjęcia przyrodzie. Nie wiem jednak czy moje zdjęcia są choć trochę dobre i interesujące. Zamieszczam poniżej kilka zdjęć zrobionych przeze mnie ostatnio. Proszę o szczere opinie. :-D
Mi się podobają:) Szczególnie 4 i ostatnie lubię takie widoczki:). Pierwsze zdjęcie troszkę nie dopracowane, to ucięte drzewo wygląda nie najlepiej. Witaj Justus, dawno nie widziałem Cię na mjpt:)
Wrzucaj więcej swoich prac, chętne obejrzę:)
Bardzo dziękuję za tak pozytywne opinie
Dodaje jeszcze niestety tylko 5 fotek a na resztę trzeba będzie troszkę poczekać. Może popróbuję coś z fotografią nowoczesną lubię robić także dość dziwne i nietypowe zdjęcia.
Bardzo rzadko tu zaglądam, ale jak zobaczyłam temat o fotografii to muszę się odezwać :)
Fajnie wiedzieć kto interesuje się tą dziedziną sztuki bo...sama zajmuję się nią od kilku lat. Co prawda fotografia natury nie jest moim konikiem, ale miło ogląda się Twoje zdjęcia, Justus :)
Ja zajmuję się głównie fotografią portretową i jej pokrewnymi. Jeśli ktoś byłby ciekawy to chętnie również podzielę się swoją twórczością.
A Tobie Justus, powodzenia w dalszym tworzeniu! :)