Shakira

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Madzia

Post autor: Madzia »

Zosia-MJ pisze:A jestem ciekawa czy ktoś z was zna Animal City czy Don't Bother
Don't Bother znam . A to przez to że w TV często to leciało. Ach te czasy podstawówki :P Ale akurat Don't Bother.. takie sobie. A sceny pod prysznicem trochę takie teges-teges ;d

EDIT: Illegal nie znam.. a nie, słucham tego.. i tak jakby kojarzę... Sama nie wiem glupija . No ale teraz już znam, haha ;d
Ostatnio zmieniony pt, 04 lut 2011, 22:24 przez Madzia, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Madzia pisze:A to przez to że w TV często to leciało. Ach te czasy podstawówki :P
Też to często w tv widziałam . Jak miałam . . . 10 lat? Około .
Madzia pisze:A sceny pod prysznicem trochę takie teges-teges ;d
Mnie trochę rozśmieszają , sama nie wiem czemu xD . A znasz Illegal?
Awatar użytkownika
doriseq

Post autor: doriseq »

Shakira w Polsce!

Gwiazda zapowiada pulsujące widowisko, łamiące wszelkie muzyczne granice. - Jej dwugodzinny koncert jest mieszanką szybkiej muzyki tanecznej, płynących z serca ballad (po angielsku i hiszpańsku) i energii rockowej - pisał po jednym z występów dziennikarz "The New York Post". Piosenkarka ma na koncie hity "Whenever, Wherever", "Hips Don't Lie" czy "Loca". Bilety na łódzki show Shakiry dostępne będą w sprzedaży od 26 lutego od 10.00 na LiveNation.pl. Przedsprzedaż dla członków fan clubu gwiazdy potrwa od 23 lutego (środa) od 10.00 do 25 lutego (piątek) do 12.00. Szczegóły dostępne wkrótce na Shakira.com. Ceny biletów: 154 złotych - osoby niepełnosprawne, płyta, trybuny 220 złotych - Golden Circle, trybuny 320 złotych - Golden Circle Early Entrance 660 złotych - VIP 849 złotych - Pakiet Hot Ticket Szczegóły dotyczące biletów Early Entrance, oferty VIP i pakietu Hot Ticket dostępne na LiveNation.pl.
Obrazek
boskar2007

Post autor: boskar2007 »

Ale żadnego dvd oficjalnego nie wyszło jeszcze z tego koncertu?Shakira robi dobre show ze swojego koncertu,warto obejrzeć chociażby na płycie,ale przyjdzie pewnie na to poczekać do zakończenia trasy.
Jestem fanem m.j. od 20 lat.
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

doriseq pisze:Shakira w Polsce!

Gwiazda zapowiada pulsujące widowisko, łamiące wszelkie muzyczne granice. - Jej dwugodzinny koncert jest mieszanką szybkiej muzyki tanecznej, płynących z serca ballad (po angielsku i hiszpańsku) i energii rockowej - pisał po jednym z występów dziennikarz "The New York Post". Piosenkarka ma na koncie hity "Whenever, Wherever", "Hips Don't Lie" czy "Loca". Bilety na łódzki show Shakiry dostępne będą w sprzedaży od 26 lutego od 10.00 na LiveNation.pl. Przedsprzedaż dla członków fan clubu gwiazdy potrwa od 23 lutego (środa) od 10.00 do 25 lutego (piątek) do 12.00. Szczegóły dostępne wkrótce na Shakira.com. Ceny biletów: 154 złotych - osoby niepełnosprawne, płyta, trybuny 220 złotych - Golden Circle, trybuny 320 złotych - Golden Circle Early Entrance 660 złotych - VIP 849 złotych - Pakiet Hot Ticket Szczegóły dotyczące biletów Early Entrance, oferty VIP i pakietu Hot Ticket dostępne na LiveNation.pl.
O mój boże . To teraz mam dylemat .
Rihanna i Shakira w Łodzi , ja nie mogę . To może być jedyna okazja na obydwa koncerty tych pań ;( . Chociaż na Shakirze byłam . . . Nie wiem .
Kiedy Shakira wystąpi jeśli można wiedzieć? Bo chyba się nie doczytałam . . .
Pozdrawiam .
Zosia w szoku xd .
Awatar użytkownika
doriseq

Post autor: doriseq »

Zosia-MJ pisze: Kiedy Shakira wystąpi jeśli można wiedzieć? Bo chyba się nie doczytałam . . .
17 maj
Obrazek
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Pięknie! Może się uda . Oby! Dziękuję i pozdrawiam .

EDIT:
No moi drodzy , jesteśmy po koncercie ! Przyznawać się, kto był?
Miejsce na trybunach . . . Sektor O . Bardzo dobry widok . Co prawda scena z boku nie wyglądała ładnie , ale hala była całkiem duża .
Shakira na scenie dała prawdziwy popis! Podobnie jak na Berlińskim koncercie były same przeboje , np . La Tortura , Loca , Waka Waka , Hips Don't Lie , Whenever Wherever , Ojos Asi , Gypsy , Sale El Sol , She Wolf itd . Było kilka piosenek z nowej płyty i z Laundry Service . Ludzie bawili się znakomicie , nie to co Niemcy ;p . Na koncercie było szaleństwo . Znowu cztery dziewczyny weszły na scenę i tańczyły z Shakirą :) . Nie da się opisać tego , co się tam działo . Znalazłam się nawet z koleżanką z podstawówki xD , ale mniejsza o to :) .
Shakira przebierała się chyba trzy , albo cztery razy . Największe wrażenie zrobiła na mnie długa , niebieska sukienka , podczas której zaśpiewała Antes De Las Seis . Wyglądała przepięknie!
Jednak były dwa minusy koncertu . Po 1 . Shakira nie zaśpiewała Underneath Your Clothes i Objection ( Tango ) . A ja te piosenki wielbię nad życie i byłam zaskoczona , że ich nie było . Ogólnie zestaw piosenek był o wiele mniejszy niż w Berlinie . Wyliczyłam , że Shakira w Berlinie zaśpiewała 18 piosenek , a w Łodzi 14 lub 15 . Po 2 . Piosenkarka była mniej energetyczna . Ruszała się wolno , ostrożnie , raz pomyliła się w tekście i zapomniała tekstu przed kilka sekund :( .
Ale koncert był MEGA i było świetnie .
Pozdrawiam wszystkich tych , którzy byli ^ ^ .

EDIT: Znamy już kolejny singiel z nowej płyty! Piosenka " Rabiosa " ( w angielskiej wersji z Pitbullem , w hiszpańskiej ft. El Cata ) będzie trzecim singlem promującym płytę . Pojawił się oficjalny teaser teledysku : http://www.youtube.com/watch?v=0KqzGWBf ... ture=feedu
PS . Shakira w tych krótkich włoskach wygląda uroczo :))

EDIT: Mamy już nowy teledysk do piosenki "Rabiosa" ! Shakira jest w teledysku niezwykle seksowna , tańczy na rurze xD . Bardzo podoba mi się nowy klip!
http://ochyachy.pl/5615440435994431138/ ... edium=main

Edit: Moi drodzy państwo: http://www.youtube.com/watch?v=sa0ZW1GIur0 - genialne wykonanie przez Shakirę piosenki Nothing Else Matters , którą w oryginale zaśpiewał zespół Metallica . Kocham Shakirę coraz bardziej po tym wykonaniu ;** .
Shakira ma niesamowity głos , świetnie tańczy i rusza się , genialnie śpiewa na żywo i do tego ma bardzo widowiskowe koncerty pełne relaksu i emocji , jest piękna oraz MEGA MEGA MEGA UTALENTOWANA I ZDOLNA! Czego chcieć więcej? Tylko tyle , żeby nigdy nie znikła ze sceny muzycznej i nie przestawała śpiewać ;) .
Pozdrawiam serdecznie wszystkich fanów Shakiry .
Awatar użytkownika
kamiledi15

Post autor: kamiledi15 »

Jej głos jest po prostu niesamowity i za każdym razem, jak go słyszę, jestem pod wielkim wrażeniem. Piosenki, teledyski, taniec show na koncertach robi niezłe, ale to co ją wyróżnia to przede wszystkim ten genialny głos. Co by nie zaśpiewała, to wychodzi jej to świetnie. Ze wszystkich dzisiejszych piosenkarek najlepiej mi się ją słucha. Dobrze też, że nie poprawia sobie wyglądu, w porównaniu do innych piosenkarek ma naturalną twarz.
Obrazek
Setki operacji plastycznych? Nie sądzę...
ODPOWIEDZ