Wilele ludzi może się naśmiewać,że my słuchamy tego ''bez nosa''
miłe ? nie...dlatego radziłabym jak już tak bardzo język chce gadać trzymać go za zębami.
Dla kogo pierdoły dla tego pierdoly...ja uważam,że giwazdki Disneya to lepsze rozwiązanie dla dzieci niż wyuzdane Dody.Zosia-MJ pisze:Mam 12 lat, ale słucham legend a nie takich pierdół. Słucham Guns N' Roses, Michaela, Rolling Stones, Led Zeppelin.
A Tobie jedynie moge pogratulować,że tak szybko odnalazłaś nieśmiertelną,prawdziwą muzykę.
Ja od zawsze słuchalam ''innej''muzyki i jedynie to ja byłam jako osoba,ktora slucha dziwnej muzyki skoro wszyscy sluchają Hanne itp.
Tyle,że ja nie mam nic d gwiazdek Disneya gdyż wiem,że są i takie potrzebne w życiu.Nie są złe aą jedynie na innym poziomie.Dziecięcym poziomie.Czasem dzieciaki odkrywają prawdziwą muzykę dzięki rodzicom bo to oni pokazali im inne źrodła...czasem to za pomocą TV i tego typu programów(dinej Channel)a jeszcze kiedy inndziej kiedy to środowisko im je pokazuje i wręcz namawia do słuchania tego typu muzyki.Wiele też robią te rożne gadżety(piorniki,ołówki i to wszystko z twarzami Disneya) ale czy to złe ? małe dziecieki mają pokazywac ave szatan ? to byłoby bardziej nie zdrowe niż ten jak to nazwałaś ''słitaśśśśńe''.