To tylko mój tata, nikogo więcej, z tego co mi wiadomo rodzeństwa nie mam
A co do karaoke to proponuję, żeby np.. żeby to było godzinne karaoke, nie dłuższe, bo to by sensu nie miało, tak.. powiedzmy od 23-24. Albo do dziesięciu piosenek i basta, tańcujemy wszyscy do (nie oszukujmy się) najlepszego wokalu na imprezie, czyli do Michaela
Dzwoneczek MJJ pisze:Dlatego użyłam zwrotu Panie. Ja z mojego prywatnego Taty jestem w pełni zadowolona. xD
Dokładnie godzina z hakiem i basta. Bo dłużej to już nudne się zrobi, a chodzi o urozmaicenie, a nie zajechanie gości.
Tak jak już wcześniej pisałem - zobaczymy co da się zrobić. Nie mówię "nie" ale nie mówię też "tak" z uwagi na fakt, iż nie wiem, czy w klubie są możliwości techniczne do przeprowadzenia karaoke I przypominam jeszcze o rezerwacjach stolików, rezerwujecie pisząc maila pod adres rezerwacje@michaeljacksonsnight.pl stolików ubywa z każdym kolejnym dniem, więc proponuję zacisnąć pasa w tej kwestii jeśli ktoś ma ochoyę na własne siedzisko podczas zlotu
Jako, że po przemyśleniu sprawy, stwiedziłam, że termin tej imprezy bardziej mi odpowiada niż tej 26.02, ponawiam pytanie w związku z tym czy ktoś z wybierających się jest z okolic Bielska - Białej/ Katowic? Tak by ew. wybrać się razem.
Dzwoneczek MJJ pisze:A jeśli chodzi o frekwencję to ile już masz osób które dokonały rezerwacji? Tak z ciekawości zapytuję.
Istnieją pewne przepisy prawne, które nakazują mi jako przedsiębiorcy zachowanie takich informacji w tajemnicy i pozostawienie ich do dyspozycji tylko i wyłącznie zleceniodawcy do czasu realizacji zlecenia organizacji eventu
W sumie racja. To już nie męczę. Po prostu ciągnę znajomych za uszy na tę imprezę i chciałam mieć argumenty. Bo wiadomo z im starszymi się rozmawia tym bardziej trzeba ich cisnąć, no ale nic, musi im wystarczyć, że będzie 100% MJ i będę ja.
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
szaranagajama pisze:Nie wiem gdzie i do kogo to zgłosić ale ktoś zjadł literkę "n" w słowie zainspirował w reklamie na forum.
Wspaniałej imprezy Wam życzę.
Wielkie dzięki za tę cenną uwagę Dobra Duszyczko Grafik już dostał po łbie za tą gafę A co do dobrej zabawy - dołącz do nas
Również będzie mi miło dołączyć do Małopolskiej gwardii i potwierdzić iż moja osobowość również zawita na tężę imprezę, zatem pozostaje mi tylko powiedzieć do zobaczenia za 1,5 tygodnia, Kochani