Twórczość Xscape'a

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Dzwoneczek MJJ pisze:Jeśli casting byłby w Krk też bym poszła, ale oczywiście nie ma. e
No i to jest właśnie zawsze ten ból. Nie dość,że stres człowieka zżera potwornie przed samym castingiem to jeszcze trzeba taki kawał jechać aby wziąć w nim udział. Ja najbliższy to mam chyba we Wrocławiu. Bo ani Szczecin,ani Poznań nie figuruje na liście miast w których będzie casting do x factor. Łota pech.
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Jak zwykle pominęli Kraków. Przy mam talent było to samo. Ja najbliżej mam Wrocek, więc może się wybiorę, ale trochę kasy trza by zainwestować na przejazd...
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
Xscape

Dzwoneczek MJJ pisze:Ja najbliżej mam Wrocek
Ja tysz :) i chyba w niedzielę zrobię sobie wycieczkę do Wrocławia :)
Awatar użytkownika
Mj_fan95

Post autor: Mj_fan95 »

Boże jesteś świetny !!
Niesamowity talent
Zazdroszczę :)
:>
Awatar użytkownika
Xscape

MJ FAN 95, dzięki bardzo,ale nie popadajmy w przesadę. Niesamowity był Michael.

Słuchajcie czy jeszcze ktoś poza mną wybiera się na casting do x factor ?
Ja jadę do Wrocławia. Albo się uda albo nie. Ale nie powiem,że nie, bo nerw mną strasznie szarpie :)
Awatar użytkownika
Mj_fan95

Post autor: Mj_fan95 »

Wszyscy wiemy że był niesamowity :)
Ale też masz świetny głos, bardzo przypomina mi Michaela :) Dzięki

Polak potrafi nenene :p
:>
Elena

Post autor: Elena »

Xscape, uwazam, ze masz talent.
Twoje wykonania piosenek tworza atmosfere, pozwalaja sie zatrzymac i jest chec sluchania do konca.

Szczerze podziwiam i szanuje Twoj spiew.

Bardzo Cie prosze-nie skupiaj sie na negatywnych opiniach.Najlepszym sposobem bedzie poprostu zignorowanie kolejnych prob zdegradowania Twojej osoby.Nie odpisuj na zaczepki i nie tlumacz sie nikomu.
Zobaczysz, jak permanentnie bedziesz omijal zlych doradcow, sami dadza Ci spokoj.

To jest pewien przekroj ludzi, ktorzy nie maja namiastki zadnego talentu, osobowosci i celow zyciowych.Ich celem jest nienawisc, zazdrosc i chec zabrania Twoich marzen.

Pamietaj, ze tacy ludzie sa bardzo toksyczni i trzymaj sie jak najdalej od tego.
Poza tym, nie trac pozytywnego myslenia i energii na zawistnych ludzi.

Skupiaj sie tylko i wylacznie na pozytywach.

Poznalam wzloty i upadki tego zycia, poznaje to nadal.
I dlatego dam Ci rade, ktorej kiedys i ja szczerze przyjelam:idz za glosem swoich marzen!Nawet gdy wiekszosc bedzie Ci odradzac,wysmiewac i tlumaczyc, ze to nie dla Ciebie.
Nie sluchaj!

Jesli czegos pragniesz-tak pokieruj swoim zyciem, abys mogl w przyszlosci powiedziec, ze zrobiles wszystko co bylo w Twojej mocy, aby osiagnac swoje zamierzenia.

Sluchaj tylko i wylacznie wlasnego JA, wlasnego rytmu serca.

Dano nam jedno zycie, nie boj sie niczego.
Nawet po 100000...porazkach osiagniesz swoj cel.Musisz tylko wejrzec w swoja dusze i zapytac sam siebie:jaka jest moja droga zyciowa, w ktora strone isc przez zycie.
Jak juz znasz odpowiedz, to nie martw sie, nie zalamuj, nie sluchaj odradzajacych-idz w kierunku swojego marzenia.
Realizuj, kreuj swoje zycie.

Niech zawsze towarzyszy Ci przeswiadczenie, ze jestes tego wart.

Zycze Ci wielu sukcesow.
Niech spelnia sie Twoje marzenia.
Infinity MJ
Awatar użytkownika
mrpiter

Post autor: mrpiter »

No i jak poszło na precastingu? Zaprosili Cię do dalszego etapu, czyli występu już przed właściwym jury?
MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS
ODPOWIEDZ