http://www.metacafe.com/watch/542347/mo ... _ms_paint/Susie<3 pisze:twarzy NIGDY NIE NARYSUJESZ IDEALNEJ w paincie. NIGDY!
Michael by PAINT & marcinokor
- majkelzawszespoko
http://forum.mjpolishteam.pl/index.php
- marcinokor
-
marcinokor SUPER, naprawdę mi się podoba :)!
widać duże postępy i widać,że się bardzo starasz.To nie lada sztuka 'rysować' w paint.Pamiętam jak na lekcji informatyki zadawano nam zadanie typu 'narysujcie pocztówkę świąteczną itp'. Wszyscy chłopacy rysowali bałwany,choinki i nie wyglądało to fajnie a Ty masz 12 lat i twoje prace są bardzo ładne. Super,ćwicz dalej bo widać efekt.pierwsze prace były na słabym poziomie ale ta She's out of my life jest śliczna.
Susie<3 daj mu spokój z tym Photoshopem ! chce robić to w paint to niech robi....zakup tego programu jest bardzo drogi a ściąganie nie legalne.
Całe kilka stron kręci się wokół czy ma robić to dalej czy skończyć...y po co ? dajcie dzieciakowi spokój. najbardziej wnerwiają mnie tak zwane 'dzidzie - pierniki ' Wr. !
widać duże postępy i widać,że się bardzo starasz.To nie lada sztuka 'rysować' w paint.Pamiętam jak na lekcji informatyki zadawano nam zadanie typu 'narysujcie pocztówkę świąteczną itp'. Wszyscy chłopacy rysowali bałwany,choinki i nie wyglądało to fajnie a Ty masz 12 lat i twoje prace są bardzo ładne. Super,ćwicz dalej bo widać efekt.pierwsze prace były na słabym poziomie ale ta She's out of my life jest śliczna.
Susie<3 daj mu spokój z tym Photoshopem ! chce robić to w paint to niech robi....zakup tego programu jest bardzo drogi a ściąganie nie legalne.
Całe kilka stron kręci się wokół czy ma robić to dalej czy skończyć...y po co ? dajcie dzieciakowi spokój. najbardziej wnerwiają mnie tak zwane 'dzidzie - pierniki ' Wr. !

''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
A czemu od razu takie nerwy ? Zauważyłam, że w większości tematów, w których się wypowiadasz próbujesz prowokować.Susie<3 pisze:i kto to mowi.
To jest raczej luźny temat i dział, więc tym bardziej tego nie rozumiem.
a tak wgl to fajny nick masz....
Co do tematu:
hm... Zgadzam się z większością poprzednich postów, że musisz ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć. Oglądaj tutoriale, próbuj nowych rzeczy, rozwijaj się.
Najbardziej podoba mi się praca z "She's out of my life"

- invincible_MJ
- marcinokor
Widzę, że jest czas dobroci czy co? Ostatnio ćwiczę przy nowej pracy. Kurczę ten filimik od majkelzawszespoko jest dobry przydał mi się, ale nadal trudno mi wyjść z tej techniki z jakiej powstawały poprzednie prace w każdym razie nie zamiesczę jej póki nie uznam jej za lepszą.
EDIT:
No ale żeby nie było nudno to daję następną, skromną pracę. To nie ta o której pisałem powyżej.

EDIT:
No ale żeby nie było nudno to daję następną, skromną pracę. To nie ta o której pisałem powyżej.