Hahahah to znaczy, że nie ma wstepu dla szona? :Ddamian1985 pisze:("szon" - wtajemniczeni wiedzą o co chodzi).
"Michael Jackson's Night" - WROCŁAW 19/02
- billiejean89
- damian1985
Jeśli powtórzy się sytuacja z "Back To Neverland" i ponownie będzie zachowywał się w sposób wulgarny i dwuznaczny wobec uczestników płci pięknej - to niestety ale zostanie wyproszony z eventu. Nie pozwolę na to, aby takie sytuacje i zachowania w jego wykonaniu się powtórzyły.doriseq pisze:Hahahah to znaczy, że nie ma wstepu dla szona? :Ddamian1985 pisze:("szon" - wtajemniczeni wiedzą o co chodzi).
Dziewczyny, jeśli tak bardzo chcecie obecności tego Pana to wyślę mu oficjalne zaproszenie z pozdrowieniami od Was - nie to, żebym kogoś tu straszył ale ja nie żartuję :D:D:D Hy hy :Pbilliejean89 pisze:o nie!!!! szon musi byc!! :D
bedzie super , juz doczekac sie nie moge ;)
- Dzwoneczek MJJ
- Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?
- Dzwoneczek MJJ
- damian1985
- Dzwoneczek MJJ
- damian1985
Tak, tak - słuchajcie się córki organizatora
Mądre to moje dziecko... tylko żeby nie za mądre bo jeszcze mnie ze stołka w G-POINT'cie wykurzy 
Hy, hy :P A tak prawdę mówiąc to dokładnie tak, jak napisała Doriseq - wszyscy, którzy są zainteresowani rezerwacją stolika powinni zrobić to jak najwcześniej ponieważ tak jak już wcześniej napisałem - okazało się, że zaszła pomyłka przy obliczaniu miejsc siedzących i jest ich znacznie mniej niż pierwotnie sądzono.

Hy, hy :P A tak prawdę mówiąc to dokładnie tak, jak napisała Doriseq - wszyscy, którzy są zainteresowani rezerwacją stolika powinni zrobić to jak najwcześniej ponieważ tak jak już wcześniej napisałem - okazało się, że zaszła pomyłka przy obliczaniu miejsc siedzących i jest ich znacznie mniej niż pierwotnie sądzono.
- Dzwoneczek MJJ
No ja jako pierwsza morda MJCDT, będę gdyż wpłaciłam reerwację na stolce. Jbc przyniosę sobie fotel z samochodu i też będzie. 

One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*