Energia... muzyka... pasja... taniec - "Michael Jackson's Night" !!! Seria ogólnopolskich zlotów fanów Króla Popu na terenie całego kraju już w 2011 roku !!!
A już 19 lutego za sprawą muzyki Michaela Jacksona zadrżą ściany i zatrzęsie się parkiet wrocławskiego klubu "AMBRA".
Niechaj powstaną fani Króla i pokłonią się swemu Panu, którego duch na tę jedną noc zstąpi z niebios prosto do Wrocławia.
Bilety w cenie 12 zł oraz rezerwacje miejsc siedzących JUŻ DOSTĘPNE !!! Wyłącznie pod adresem mejlowym rezerwacje@michaeljacksonsnight.pl
UWAGA. Ilość miejsc ograniczona.
POLECAM I ZAPRASZAM
Ostatnio zmieniony wt, 04 sty 2011, 19:33 przez damian1985, łącznie zmieniany 2 razy.
nie wyobrażam sobie tej imprezy bez takich osób jak: raisa, addicted2MJ, hanka, asiek, anet18, billiejean89, dobrzi, E2, doriseq ... szamone lejdis, wpisywać się
Jeanny100 pisze:Że tak nieśmiało zapytam:czy ta impreza ma coś wspólnego z naszym bratnim ZESPOŁEM PIEŚNI I TAŃCA LUDOWEGO Michael Jackson Dance Team Wrocław?
Jeanny100 pisze:Że tak nieśmiało zapytam:czy ta impreza ma coś wspólnego z naszym bratnim ZESPOŁEM PIEŚNI I TAŃCA LUDOWEGO Michael Jackson Dance Team Wrocław? sesese
może ja odpowiem w imieniu MJ Wrocław Dance Team, ok? ;]
Nie, nie ma.
Planowaliśmy imprezę w stylu Michael Jackson i jego bracia (lata 70-te) plus inne disco (Abba, Boney M i "wiocha" w klimacie) i nadal planujemy. Nie zdecydowaliśmy jeszcze o dacie, ale całkiem prawdopodobne, że też będzie w lutym, bo taki był pierwotny plan (oczywiście nie w ten weekend, kiedy imprezę robi Damian). Nie podjęliśmy jeszcze ostatecznej decyzji, ale jakiś news wkrótce pojawi się tu na forum. Zresztą podobnie było przy listopadowym Smooth Criminal Party- myślę, że nasze imprezy nie są konkurencyjne :) Każdy pojechał/ poszedł gdzie chciał i wszyscy byli zadowoleni. Co to, monopol ma być, czy różnorodność? My wolimy różnorodność. Można zawsze zaliczyć obie imprezy :)
Moi drodzy w związku z licznymi pytaniami odnośnie selekcji które wciąż otrzymuję (ehhhh... skrzynka mejlowa już więcej tego nie wytrzyma) :P Wyjaśniam co następuje:
Selekcja - selekcjoner będzie odrzucał osoby będące pod wpływem alkoholu lub innych środków odurzających, będące w nieodpowiednim stroju (dresy, trampki, obuwie sportowe - no sorry ale wątpię aby ktoś wyszedł na jogging i w trakcie wpadł na pomysł pojawienia się na zlocie :P), wzbudzających ogólną odrazę ("szon" - wtajemniczeni wiedzą o co chodzi). Na tym właśnie polegać będzie selekcja więc NIE BÓJCIE SIĘ - nikt nie powie WAM -=WEJŚCIA NIE MA=- no chyba, że spełnicie jeden z powyższych warunków