Sylewster Multikino w Zabrzu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
jolartg

Sylewster Multikino w Zabrzu

Post autor: jolartg »

Kochani, już 2 razy byłam w Multikinie na Sylwestra i jest super.Wszyscy się świetnie bawią. Tam nie trzeba mieć pary!! można grupą przyjść, nawet rodziny się bawią. Ja żadnych planów w tym roku nie mam ale chętnie bym poszła... może grupka chętnych się pojawi?? Lepsze to niż w domu przed tv. Podam swójnr tel 510043366
Pozdrawiam Jola
Awatar użytkownika
Omega Supreme

Post autor: Omega Supreme »

noi czemu do jasnej cho..ery nikt nie odpisał w tym temacie?? wszyscy woleli sie zachlac niż isc na dyskoteke do multikina?? I wlasnie mialem nadzieje ze bedą w kinie jacyś fani albo coś. a tak uznałem ze pójde tam i bede sam i to bez sensu. Zostalem w domu... jak widze takie wasze wielkie zainteresowanie M.Jacksonem to mi słabo... nie przechlejcie sie u znajomych ... ehh
Awatar użytkownika
Freddy

Post autor: Freddy »

Omega Supreme pisze:jak widze takie wasze wielkie zainteresowanie M.Jacksonem to mi słabo... nie przechlejcie sie u znajomych ... ehh
Spokojnie, bez nerwów. Uwierz mi, są znacznie ciekawsze miejsca na spędzenia sylwestra niż kino,w stylu michaelowym i nawet bez alkoholu. ;-) ;-)
"I will never, ever sell Neverland. Neverland is me,(...)" 29.08.1958-25.06.2009-05.04.2010- 2013 BaM !!!

Obrazek
Awatar użytkownika
Omega Supreme

Post autor: Omega Supreme »

tak i to pewnie na sląsku i tak ze nikt o nich nie wie ...
ODPOWIEDZ